Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פרק חביב מאוד, הצחיק אותי הקטע עם הפורד אדג':lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כנראה שחסרה לך תוכנה מסויימת, כי אני ראיתי את הפרק בקישור ללא בעיות מיוחדות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אלעד סיכם את דעתי בצורה טובה למדי.

לא סבלתי במהלך התוכנית, אבל היו כבר תוכניות מוצלחות יותר. אני לא מבין למה כל תוכנית מצלמים שוב ושוב את אותם קטעי הכביש של ת"א? כמה פעמים אפשר לראות רכבים נכנסים ויוצאים מאותה המנהרה בת"א?

למישהו עובדת התוכנית בקישור?

כבר יומיים שכל מה שאני רואה זה מסך שחור.

אתה במצב טוב, אצלי בכלל לא רואים את המסך שבוא יוצג הסרטון.

גש לאתר של הערוץ הראשון. שם אמנם האיכות נמוכה יותר ואין את הפרסומת לשמנים בסוף התוכנית, אבל לפחות רואים משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתה תוכנית?

כי היס מקס מתחיל לפשל עם ההקלטות שלה

מקליט את התוכנית שבוע כן שבוע לא ( לפני שבועיים גם כן לא הקליט לי ).

מוזר... ( חוץ מזה כל התוכניות עובדות כרגיל )

פורסם
אלעד סיכם את דעתי בצורה טובה למדי.

לא סבלתי במהלך התוכנית, אבל היו כבר תוכניות מוצלחות יותר. אני לא מבין למה כל תוכנית מצלמים שוב ושוב את אותם קטעי הכביש של ת"א? כמה פעמים אפשר לראות רכבים נכנסים ויוצאים מאותה המנהרה בת"א?

אתה במצב טוב, אצלי בכלל לא רואים את המסך שבוא יוצג הסרטון.

גש לאתר של הערוץ הראשון. שם אמנם האיכות נמוכה יותר ואין את הפרסומת לשמנים בסוף התוכנית, אבל לפחות רואים משהו.

תודה!

יש למישהו מושג איזה פלאגאין יכול להיות חסר?

פורסם

וואלה! משתמשים בתת-מתחם הפרסומות שלהם (a.walla.co.il) גם עבור סרטים. אם אתה בעבודה, יכול להיות שאין לך מה לעשות בנידון, אבל אם אתה בבית תעשה חיפוש על walla בקובץ %WINDIR%\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\HOSTS ותמחק כל שורה שהוא מופיע בה. תבדוק גם שהמתחם לא נחסם ע"י תוספים של חסימת פרסומות, פשוט ע"י ביטולם ורענון העמוד.

פורסם

האזכור של קרן הביא אותי לתהות מה היה קורה אילו היו מחזירים את נטשה מוזגוביה לטלוויזיה

ומשבצים אותה בעונה השניה של "טסט ראשון". נוכחות נשית בד"כ מוסיפה לתכניות כאלה, כל

עוד מדובר במישהי שלא משחקת אותה מטומטמת. אם היא מבינה קצת במכוניות, מה טוב. אם

היא גם נראית טוב, אז בכלל יופי.

למה דווקא נטשה מוזגוביה? כי היא נראית לי רצינית במידה מתאימה, ובלונדיניות הולכות טוב

עם מכוניות. בנוסף, המבטא המצחיק שלה היה מסתדר מצויין עם הדיקציה המשעשעת של און.

סתם נקודה למחשבה...

c.0.0809.120.2.9.jpg

• תוכן חדש...