Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ראוטר אלחוטי, לא מצליח להגדיר אותו.

ספקית האינטרנט שלי היא Netvision. הם משתמשים בחייגן מיוחד, למרות שאני קובע בראוטר את השם משתמש ואת הסיסמא שלי, הוא לא מצליח להתחבר, כי הוא לא מפעיל את החייגן של נטוויז'ן.

מישהוא יכול להדריך אותי ?

תודה.

פורסם

התחלה טובה תהיה לציין איזה ראוטר קנית , ומה סוג החיבור שלך לאינטרנט (תשתית) :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בתור התחלה תוודא שהרואר מחובר אל החבור WAN ולא לחבורי LAN

שאתה נכנס לראוטר תיכנס להגדרת התקשרות ותגדיר שם חייגן L2TP

ויוזר וסיסמא כמו שמוגדרים אצלך בחייגן שעל המחשב

כדי לדעת עם החיבור הצליח, אתה נכנס לאפשרות סטאטוס ורואה אם רשום קונקטד אחרי שעשיתה שמירה על החייגן

הראוטר אמור לחלק כתובות למחשבים ואת המחשבים הנייחים אתה אמור לחבר ל LAN ולהגדיר שכולם שיקבלו IP אוטומטי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בתור התחלה תוודא שהרואר מחובר אל החבור WAN ולא לחבורי LAN

התכוונת לכתוב מודם ולא רואר, נכון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פותח השרשור, כלקוח של 013 נטוויז'ן אתה מוזמן להתקשר לתמיכה הטכנית ולקבל תמיכת רשת ללא תשלום(גם אם לא רכשת את הנתב דרך החברה)

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
פותח השרשור, כלקוח של 013 נטוויז'ן אתה מוזמן להתקשר לתמיכה הטכנית ולקבל תמיכת רשת ללא תשלום(גם אם לא רכשת את הנתב דרך החברה)

בן

אני מניח שרכשת את הראוטר דרך אייבורי, גם להם יש שירות תמיכה.

פורסם

וואלה , ותנחש לאן הלינק ששמתי קודם מוביל?

(חבר'ה , רצוי לקרוא את השרשור במלואו לפני הוספת תגובה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...