Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לא נהוג אצלינו להקפיץ הודעה בפרק זמן שנופל מ 24 שעות.

גם עניין הנקודות (...) לא מקובל כאן, אנא קרא את הכללים וההנחיות, יש קישור בתחתית תגובתי, בחתימתי.

בכל אופן, המוסך בנשר "מוסך תלפיות 053-8095097" , הינו מוסך מורשה, על כל המשתמע מכך.

לרכב שלי, תוכנת שם כרטיס הנעה ("מפתח" נוסף) , לעניין הזה לפחות, השירות היה מהיר וטוב, אין לי התנסות אחרת עמם.

יש גם את המוסך המרכזי של רנו, בצומת חוצות המפרץ. (אם איני טועה, הצומת נקראת "צומת וולקן")

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מוסך הוד איזור תעשיה דרום עכו

ליד פרטוש אחלה מוסך - אמין ומקצועי

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אני מטפל ברנו מוסך מרכזי בצומת וולקן , הבעייהשלא נותנים לך לראות מה הם עושים , השרות בסדר , המחירים גבוהים למדיי ,

על טיפול 30000 (גדול) הם לקחו 1100 ש"ח וזה אחרי הנחה של 300 ש"ח ,

אחרי הטיפול החלה בעיית ה ABS שנפתרה בעזרת חברי הפורום.

רנו קליאו קלאסיק 2005 ,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה אנשים.

בנתיים מצאתי מוסך שעל פניו ניראה לי אמין באזור התעשייה הצפוני של נהריה.

טיפלתי שם בתיקונים האחרונים כשהרכב יצא מהליסינג. נתנו לי ליראות מה הם עושים והסבירו למה הם עושים כל דבר.

לגבי המחיר אני לא יודע. הכל היה על חשבון ניו-קופל.

• תוכן חדש...