Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206+, הייתם קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כרגע אין עוד גרסת בנזין גודשת של הפביה - בסוף שנה זה יקרה :-)

וכשזו תגיע לארץ אני מאמין שאתה תהיה הראשון שתרכוש אותה :-)

פורסם

אני דןןקא חושב שה206+ היתה יכולה להימחר בכמויות יפות ע"י היבואן בתקופה כלכלית קשה שכזו.

כמה שהמכונית יותר זולה וחסכונית יש לה יתרון בתקופה הזו.

שלא נדבר על יחודיות במותג, אופציה נוספת וכו'.

אבל אם הם מוכרים מספיק אז שיבושם להם.

היתה לנו בבית 206 1.4 ידנית 75 כ"ס שנת 00 חדשה, מאז אני ןאישתי נוהגים רק על ידניות.

יש שוק לידני...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

504L,

כמוך, גם אני חושב שאפשר להפיק הרבה הנאה מ-206 ידנית וגם ממאזדה 2 ידנית. אבל אם מסתכלים על התמונה הרחבה מעבר להעדפות שלי ושלך, אפשר לראות שמכוניות קטנות ידניות הן מחזה נדיר יותר ויותר. גם במקרה של ה-206 אני מוכן להמר שמהרגע שהוצעה תיבה אוטומטית בישראל, היא היוותה את החלק הארי של המכירות. ה- 206 הגיעה לישראל ב-99', מאז דברים השתנו ואנשים קונים יותר אוטומטיות בשנת 2009 מאשר ב- 1999, בטח אם משווים את סגמנט הסופרמיני של היום לעומת זה של לפני עשור.

אני ואתה מסכימים ש-206+ ב-80K זאת עסקה לא רעה שיש אנשים שהיא תקסום להם. אם היבואן לא יביא אותה כנראה שהוא הגיע למסקנה שב-80K מחיר לצרכן הוא לא ירוויח הרבה והעניין לא כדאי, למרות שהרכב מוכר ומוערך בישראל ורוב הבסיס המכני כנראה דומה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא אמרו שהולכים לייצר את 206 הרגילה עד 2010 ?

מצ"ב העתק פרסומת שראיתי היום בזמן המתנה לרופא שיניים.

22022009447.jpg

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא אמרו שהולכים לייצר את 206 הרגילה עד 2010 ?

מצ"ב העתק פרסומת שראיתי היום בזמן המתנה לרופא שיניים.

אז אמרו...

אל תשכח שיש דגמים מהצורה הישנה שיוצרו עד עכשיו

ככה שלובינסקי יכול למכור אותן כחדשות עד ינואר 2010

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מיושנת ממנה דווקא אומר דברים טובים, רק לא מהבחינה הבטיחותית :roll:

אם זה אומר הגה פצצה כמו ב206

השאלה לא רק אם יש לה הגה פצצה, אלא גם תחת שובב כמו שיש ל 206 הרגילה, שזה פלוס רציתי מבחינתי. נהגתי ב 206 1.6 אוטומטית של האקסית שלי ובהחלט יש לה תחת שובב (ל206).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...