Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח - זול עולה יקר

לפעמים עדיף להוסיף כמה מעות בשביל מוצר איכותי מאשר לקנות בזול ולשלם ביוקר אחר כך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפעמים עדיף להוסיף כמה מעות בשביל מוצר איכותי מאשר לקנות בזול ולשלם ביוקר אחר כך :)

באחד המחשבים שרכשנו לבית נקטתי בטקטיקה הזו, רכשתי רכיבים מ'מור לוי' בראשון, לא התעצלתי לנסוע עד שם וגם שילמתי מחיר גבוה יותר משל 'אייבורי'. נחש מה? זה היה המחשב שיאן התקלות שאי פעם רכשתי, לוח אם נשרף, דיסק קשיח שהחזיר ציוד - לאלוהי הביטים - בטרם עת ועוד.

נכון, תמיד קיבלתי מהם שירות מעולה והרכיבים התקולים הוחלפו ללא טענות - אבל עגמת נפש, חוסר הנאה מהמחשב, נסיעות מיותרות לראשון, כל אלה היו גם היו.

אגב הזול של אייבורי גם לא כ"כ נורא, במחשב אחר שנרכש מאייבורי נשרף ספק כוח שהוחלף אצלהם ללא טענה בדיוק כמו אצל מור לוי.

פורסם

לא לגעת בKSP.

למי שלא מתעצל, שיחפש פה את מילות המפתח "מעבד מתחמם" ויצליב אותו עם "תביעות קטנות".

אייבורי לעומת זאת מעולים ותמיד מצאתי אצלם אוזן קשבת כלקוח. אני מרוצה מהם מאד, כולל מ-4 מחשבים שנרכשו לעסק שבו אני עובד- בהמלצתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז יקר,

חפש בגוגל "שונא את אייבורי" , או "נדפקתי בגלל אייבורי" או "שרות חרא באייבורי" - לא תאמין , יש פורום שלם נגד אייבורי.

התקלה היחידה שלך מול KSP, וגם היא תקלה שאנו לא יודעים את שני הצדדים, לא משתווה למול עשרות אלפי אנשים שלא מרוצים מאייבורי.

פורסם

כטכנאי בעל וותק ארוך ארוך איתם, בעיקר עם KFC, מהיום שעוד פעלו מחנות קטנה בבית דירות בפינה שכוחת אל בגאולה שבחיפה, הציוד שלהם היה תקין. לעיתים נדירות נתקלתי בתקלות בציוד שנמכר לי - ואני מדבר על הרבה הרבה הרבה K שנשפכו שם.

בעניין החזרות ציוד או שירות תיקונים כמעט תמיד העדיפו למסור את החלק ליבואן ולמסור חלק חדש שמתקבל ממנו במקום להשקיט את הלקוח ולמסור לו במקום חלק אחר זהה ותקין.

ממגדל השן לעומת זאת, נתקלתי בציוד רב אשר יצא תקול מהחנות וזה עוד לאחר שהם "התגאו" בכך שכל מחשב מורכב נבדק במעבדה. על זה נאמר בשפה יפה - בולשיט! לרוב זה קרה במוצרי MSI אשר הם אוהבים לדחוף ללקוחות.

במוצרי ה HI/MID RANGE לא נתקלתי בתקלות לעומת זאת.

לסיכום,

כספקים שניהם בעלי מחירים טובים ואף מעולים יחסית לשאר השוק. בשירות, שניהם מתחרים מובילים בתחרות שיאני השירות הגרוע והזלזול באינטיליגנציית הלקוחות. כך שציוד אולי שווה לקנות שם, אך מי שזקוק לתמיכה גם במוצרים שהוא קונה מעבר ללדעת לאן למסור את המוצר לתיקון במסגרת האחריות, לא מומלץ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם אתה מחפש צרות, לך לאייבורי או KSP.

מחיר לדילר לא תקבל שם.

זבל לעומת זאת יש בשפע וגם שירות לא תמצא.

http://WWW.GRANDADVANCE.CO.IL

מוכרים לדילרים בלבד אבל זו חברה שגם יבואנית ואתה גם מקבל שירות כשצריך.

אני עובד איתם קרוב ל 15 שנה ותקלות ציוד אפשר לספור על כף היד האחת.

וכשכבר קרו - מחליפים אחד בחדש בלי שאלה.

אם אתה דילר - זה בשבילך.

פורסם
כטכנאי בעל וותק ארוך ארוך איתם, בעיקר עם KFC, .

:-D .

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם אתה מחפש צרות, לך לאייבורי או KSP.

מחיר לדילר לא תקבל שם.

זבל לעומת זאת יש בשפע וגם שירות לא תמצא.

WWW.GRANDADVANCE.CO.IL

מוכרים לדילרים בלבד אבל זו חברה שגם יבואנית ואתה גם מקבל שירות כשצריך.

אני עובד איתם קרוב ל 15 שנה ותקלות ציוד אפשר לספור על כף היד האחת.

וכשכבר קרו - מחליפים אחד בחדש בלי שאלה.

אם אתה דילר - זה בשבילך.

לא רק לדילרים.אני ועוד 2 חברים קנינו שם מחשב

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...