Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, חבר שלי קנה טיויטרים של קליפורניה בום והוא ביקש ממני להתקין לו אותם... (אגב לכל אלה שהולכים להגיד לי שקליפורניה בום זה חרא ואן מה להתקין...תוותרו על זה כי הוא נעול על זה..)

בקיצור, אין לו מגבר והוא רוצה לחבר אותם במקביל לרמקולים הקדמיים שלו.. השאלה שלי היא האם הם כבר חתוכים לתדר של טוויטר או שאני צריך לחתוך אותם ידנית....??

נ.ב - אסטרו - השאלה הזו מופנית בעיקר אליך..

תודה לכל העוזרים 8)

פורסם

אני רוצה גם לישאול שאלה בנושא..

מומלץ לחבר את הטווטרים למגבר??? :shock:

אצלי באסטרה יש מקום מיוחד בישבילהם והם לא מחוברים לרמקול.. :shock:

פורסם

יש להם כבל פנימי שכבר חותך אותם.

הם יהיו טובים למגבר עד 50WRMS

למגבר של 50-120W RMS יש להוסיף קבל 4.7 מיקרו 63V

ולמגברים חזקים יותר יש להוסיף בנוסף לקבל 15OHM 3W נגד.

בקיצור אתה לא צריך לחתוך אותם כי הם חתוכים לבד. ואם יש בעיה שהדציבל שלהם גבוה מדיי אז תוסיף לו נגד. שינמיך את העוצמה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ומה עוד ניתן לעשות כדי לרכך, להנמיך עוצמה ולהנעים את השמיעה שצורמת וצועקת... חוץ מלהחליף אותם כמובן :lol:

(מדובר על הטוויטרים הזולים ... האלה של ה- 30 שקל או משהו כזה....)

:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

בתודה מראש,

אלכס.

:smilecol:

T h e C a t

פורסם

אפשר לעשות מלא דברים.

כדי להנמיך ולכוון את העוצמה יש לחבר נגדים מסויימים.

וכדי לשנות את התדר לכוון את הצליל ולבטל לפעמים רעש צורם זה משחק של כבלים - כרוס אובר.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...