Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 - תוסף לשמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

הרכב המדובר הוא מאזדה 6, שנת 2005 עם 103,500 ק"מ על מד האוץ.

קניתי את התוסף הנ"ל (תמונה מצורפת). מישהו מכיר, התנסה או שמע חוו"ד על התוסף?

כמו כן, שאלה קטנה. היכן נמצא מיכל שמן גיר במאזדה 6?

תודה רבה לעונים,

אלירן.

Photo0159.jpg

פורסם

אין להשתמש בתוספי שמן גיר לרכבי מאזדה וכל רכב, נקודה.

שימוש בתוסף כזה יקצר משמעותית את חיי הגיר ואז הופ, על השולחן לשיפוץ.

תיבת ההילוכים עמצה מכילה שמן גיר , עד כ-7 ליטרים ואין לגיר מיכל שמן חיצוני או משהו בסגנון.

פורסם

בשתי מאזדות 6 שהיו לי (2003 + 2004) החלפתי נוזל גיר לאחר 130.000 (בשניה החלפתי אחרי 160.000) ק''מ כדי להעריך חיי תיבת ההילוכים. שימוש בתוסף הנ''ל לא יתן שום תוצאה, ובמקרה גרוע יותר - יזיק. ממליץ לבצע החלפת נוזל הילוכים ע''י מכונת ריקון בהמשך חיי הרכב (לא דחוף) אם ברצונך להחזיק את הרכב עוד מספר שנים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם אין בעיה לא צריך להוסיף.

לי זה עזר בבעיה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129492&highlight=bg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בוקר טוב.

הרכב המדובר הוא מאזדה 6, שנת 2005 עם 103,500 ק"מ על מד האוץ.

קניתי את התוסף הנ"ל (תמונה מצורפת). מישהו מכיר, התנסה או שמע חוו"ד על התוסף?

כמו כן, שאלה קטנה. היכן נמצא מיכל שמן גיר במאזדה 6?

תודה רבה לעונים,

אלירן.

מסיבות אישיות לא אפרט את דעותי על מוצרים של חברת BG. רק רציתי לדעת, מה הביא אותך לרכישת תוסף? ועוד תוסף לגיר, ישנה בעיה בהילוכים ברכבך או מה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לכל המבינים למיניהם - התוסף מעולה

הוא שומר על תכונות השמן לבל יתחמצן ומנפח את הגומיות הפנימיות בגיר כדי לשמור על לחצי שמן תקינים

שופכים אותו לאותו מקום בו בודקים גובה שמן - המדיד

פורסם
מסיבות אישיות לא אפרט את דעותי על מוצרים של חברת BG. רק רציתי לדעת, מה הביא אותך לרכישת תוסף? ועוד תוסף לגיר, ישנה בעיה בהילוכים ברכבך או מה?

ההילוכים לא נכנסים בצורה חלקה. זה מתחיל כשהמנוע קר, וממשיך גם לאחר שעה של נסיעה.

פורסם

בדוק תחילה במוסך אפשרות ,שתושבת הגיר או אם קימת יותר מאחת קרועה /ות וזה מה שמוביל לדפיקה.

אם לא יש שתי אפשרויות:או שתחיה עם זה או שתגש למכון לגירים אוטומטיים לקבלת חוות דעת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טורבומן :-)

מהתיאור שלך אכן קיימת בעיה בתיבה ולכן יש להתחיל מביצוע איבחון ממוחשב הכולל גם את התיבה.

1. האם החלפת נוזל ATF (שמן גיר) במהלך חיי התיבה ?

2. האם התופעה של קושי בהעברת הילוכים והמכה הופיעו לאחרונה או שאתה נוסע כבר מספר חודשים עם הבעיה ?

3. מה נאמר לך במוסך על הבעיה ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...