Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע קניתי גולף פסיפיק 2.0 ל' שנת 2004.

היום עשיתי בדיקה לצריכת הדלק וראיתי כי הרכב עשה 1:7

רציתי לדעת אם זה משהו סביר לרכב עם מנוע כזה או לגולף בכלל, ואם יש דרך לשפר את הצריכה.

יש לציין כי הרכב משמש לנסיעות מהבסיס הביתה וליציאות, נסיעה רגועה רוב הזמן, ושימוש סביר במזגן.

תודה,

עודד

02092008.jpg

פורסם

אכן אוטומטית,

אני יודע שלא אמורה להיות לה צריכת דלק כמו סיוויק הייבריד.. אבל 1:7?

יש דרך לשפר את הצריכה?

קיים עדכון תוכנה?

פורסם

יש לי 1.8 שנת 99 (דור4)

עושה 1 ל 9 בלי מזגן (מקולקל כבר תקופה)

מעורב - בעיר ומחוץ

בערך 400-500 קמ למיכל.

האמת של 2.0 לי אישית 7 נראה לי מעט מוגזם אבל אם חברי הפורום אומרים שזה סביר אז בכיף :p

ותתחדש נראת גולף ממש יפה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
מה אופי הנסיעה? רגוע הרוב בעיר או בינעירוני? הרוב מהבית לבסיס, אפשר להגיד בינעירוני עם מזגן, בלי מזגן? לא כל הזמן עם מזגן, וגם כשכן זה על העוצמה הכי נמוכה, זה מספיק

איך בכלל בוצעה המדידה? מילאתי מיכל מלא ואיפסתי את מד הק"מ, נסעתי כמה שנסעתי, מילאתי שוב מיכל מלא וחילקתי את מספר הק"מ שנסעתי במספר הליטרים שנכנסו למיכל הדלק (עפ"י הקבלה).

אחלה גולף, אם זאת ההיא מרמת השרון , אז חטפת אותה לחבר שלי לפני שהספיק להחליט...

תודה, היא לא מרמת השרון, היא תל אביבית במקור.

פורסם

תנסה לעשות כמה מדידות לאורך מספר שבועות ותקבל תוצאה קצת יותר נכונה מבחינה סטטיסטית.

יכול להיות שבגלל שהרכב חדש, אתה קצת מתלהב ממנו, לוחץ יותר מהרגיל ולכן צריכת הדלק,

ככה זה היה גם אצלי, צריכת הדלק שלי נראיתה לי גבוהה בהתחלה כי התלהבתי וגם לא הייתי רגיל לרכב , אבל בממוצע אחרי מספר חודשים התברר שמדובר בצריכה של סביבות 1:9.5.

בכל מקרה, המספר הזה לא כזה חריג לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני באמת אבדוק את הצריכה על פני פרק זמן יותר גדול.. תודה

אתמול מילאתי ב'דלק' 95 דרגון, בעקבות כל מיני תגובות שראיתי על שיפור ביצועים וצריכה.. נראה מה יהיה

פורסם
אכן אוטומטית,

אני יודע שלא אמורה להיות לה צריכת דלק כמו סיוויק הייבריד.. אבל 1:7?

יש דרך לשפר את הצריכה?

קיים עדכון תוכנה?

כן , פעם הבאה תקנה ידנית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...