Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה זה מגיע לי? ההמשך... והפעם: honda S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לפני שאני מתחיל את הכתיבה אני רק ימתח טיפה... כי הגב שלי באמת שבור מאתמול.

אוקיי-כבר המון זמן שאני משנן לעצמי בראש את הקטע ממהיר ועצבני 1 (הסרט הטוב) honda two thousanen במוד עצבני שכזה. זה שם לרכב,כמו להגיד R-one להגיד S אלפיים (בכוונה במילים,להמחשה) זה ניתפס,זה נחשק,זה פשוט נשמע טוב. וכל הזמן אני חושב איך היא? איך הגברת הזאת בתאכלס? עזבו את היופי,הנעה,קישקושים. איך הרכב הזה באמת? אני יגיד לכם...

לפני כחודשיים הכרתי חבר שהצטרף אלינו לק' רכיבה (אופניים) מיסתבר שיש לו אחת. אחת היפות בארץ למען האמת,חדשה. דאש מעור אדום-כל הפינוקים. משיחה או יותר נכון הזלת ריר,אז שודר לי באופן ישיר שעל הפרינססה הזאת אף אחד לא עולה,אף אחד. (אישתו,חברים וכו'...) ת'אמת שזה לקח "כולה" חודשיים אבל בסוף הוא נשבר ונתן ת'מפתח,עם הבטחה שהיא תחזור בלי שריטה.

כשהתיישבתי בפנים לא הבנתי מה קורה פה,איפה התא כפפות? המצת? מקום לפלא'..משו..שום דבר.(יש מצת,לוקח זמן..) הרכב בנוי בצורה הכי לא מתחשבת בנוחות סביבת נהג ולאחר מכן הבנתי למה.

הכסאות קשים כמו קרש קפיצה,המתלים מרגישים כאילו נתנו להם פיק עם רתכת בדרום העיר,הסטריאו אפילו לא MP-מזה?!

אז אספתי את הגברת, אחרי שכל הפקק באיילון התבשלתי ויצאו לאנשים העניים:oops: עלינו לעין-כרם דרך כביש 1 אה....לא בעצם דרך נס-הרים:-D ו....וואאוווו!! מנהלים אני מצטער מראש כן? עף לי התחת! מזה הדבר הזה? אני לא מכיר יותר מידי רודסטארים אבל בהשוואה לבוקסטר S זה פשוט ליגה אחרת משל עצמה. לא הייתי אומר ש250 כ"ס שזה מה שיש שם בערך(לא יודע במדויק..) מורגשים. היא יותר חזקה מה6 שלי,אבל ההבדלים לא מהותיים. בסל"ד של 7 ככה היא אכן חזקה אבל ציפיתי ליותר כח. סיבובים-מי אני? הילוך 2 45/65 קמ"ש והישבן הסקסי,המדהים הזה-פשוט בורח באלגנטיות של ממש.

הייציבות בסיבובי רוחב איפשרו לי,כשחברה שלי באוטו:idea: לעבור אותם ב100 בערך מבלי שהדאש' זז ולו טיפה מטה או מעלה. היא קשיחה ויציבה כמו הקארט בקניון בפתח-תקווה.

לסיכום אומר שאלו היו האחרי צוהריים המהנים שידעתי,בהשוואה לS 3 של חבר שלי.היא ביצ'ית,לא נוחה,קשה,חלשה יותר,פחות פרקטית מבחינת אחסון דברים,הקשרים שהיו לחברה שלי בשיער(מצטער ממי),ועוד המון פרמטרים שליליים כביכול

. אך בכל זאת,שימי לב מותק(תתרגלי לקשרים במילים אחרות)-אני מעדיף את הS2000. החוסר ריסון הזה מעיר בך את הילד,זה פשוט לרכוש ריגוש,לא רכב.

את האמת שאני חייב לבדוק את הZ3 ולהתרשם,מפני שהיא יותר ריאלית תקציבית. אני בטוח שאין קשר בין השניים,אבל יש בעך 100K בנייהם:-( צרות של מסכנים...

חבר'ה עד ה-"למה זה מגיע לי" הבא,אחלה יום!

אוהד.

תמונות יצורפו....

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אומר ומה אדבר - כנראה שיש לך חתיכת כח שכנוע אם הצלחת לגרם לחבר שלך לתת לך את ה-S2000 לנסיעה בנס הרים.

מעבר לזה, השתדל בבקשה להבא לכתוב עם סימני פיסוק מתאימים יותר (ולצורך העניין: "..." אינו מתאים כאשר נעשה בו שימוש כלל משפט וחצי) והשתמש במילים תקניות (אין מילה כזאת "משו"). תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

א- אכן הרכב מדהים .

ב- באיזה דור נסעת (ראשון או שני) ?

ג- האם ביטלת את ה איאספי ? (זה משהו אחר ללא המערכת).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם באמת הצלחת לשכנע את חבר שלך לתת לך עליה סיבוב אתה באמת צריך לעבוד בתור סוכן מכירות בעל כח שיכנוע מאד מאד גבוה!

לי כלפני 3 שנים היה לי בן דוד עם S2000 כיום הוא עם האודי TT קופה, הייתי נהג חדש וכמו כל מבוגר מעצבן עם התירוץ הכי טוב ומוצלח הוא אומר "אין לך ביטוח , זה מסוכן" רק לאחר שנה הוא נתן לי ועוד ליידו לנהוג עליה בכבישי איילון , כמו שאמרת באמת זו חוויה נהיגה לנהוג על הכלי הזה , לי במיוחד כי זו הפעם הראשונה שנהגתי ברכב ספורט שכזה , נהגתי על כל דיגמי ההונדה ואני בעצמי בעל הונדה חדשה אך הדגם הזה שלהם פשוט חייתי וממש חוויה לנהיגה.

החסרון היחידי שהיה בזמנו שהייתי עם חברה , הלכתי איתה לת"א וחבל שלא העמסתי בנות וחזרתי איתה , הרכב הזה מגנט בחורות..:-)

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

ה- S2000 לא חלשה יותר מה- S3 - מבחינת כ"ס לטון היא אפילו עדיפה. הצורה ששתיהן מעבירות את תחושת המהירות היא שונה לחלוטין (המומנט באאודי גורם לה לתאוצה שלה להיות הרבה יותר מורגשת) והאופן בו אתה נוהג בהונדה מאוד קריטי (בניגוד לאאודי שקל מאוד לנהוג בה מהר). הדרך הנכונה לנהוג בהונדה מאוד לא נעימה, בטח על רכב של מישהו אחר. היא חייבת כ-ל הזמן להיות ב- VTEC שזה אומר מעל 6K סל"ד (בהנחה שזה מנוע ה- AP1 האירופאי עם 2 ליטר). גם אם אתה למשל מאט בגלל גודש תנועה אתה חייב להישאר בסל"דים הגבוהים אחרת כשתרצה להאיץ המנוע ירגיש קצת עצל - לא תהיה הרגשת מכה בגב כשתאיץ.

כשהייתי עוקב אחרי roee (הוא ב- GTI דור 5 עם DSG, אני עם S2000) במהירויות גבוהות זה היה פשוט נורא. התאוצה עם ה- GTI הייתה effortless - סע כמו בן אדם עד שאתה רוצה להאיץ ואז תלחץ על הדוושה. אם לא הייתי כל הזמן ב- 6-7K הוא פשוט היה עף ממני (וזה 200 כ"ס, לא 265 שיש באאודי).

אגב - ה- ESP בהונדה נוראי בעיר ואף מסוכן. בניגוד לאאודי שמאטה אותך קלות תוך עצירת ההחלקה, ההונדה פשוט מנתקת את המצערת לחלוטין. נכנסת לצומת והחלקת קצת? עכשיו תישאר שתי שניות שם בלי יכולת להפעיל את דוושת הגז ותחשוב על מה עשית.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

את האמת-אני עובד בתחום המכירות-אם יש קשר? אף פעם לא חשבתי על זה.

תראה לאחי עד לפני כשלושה שבועות היתה VTI B16 ואני מכיר לחלוטין את עניין הסל"ד בשמיים במנועים האלה. כמו שחשבת-זה לא רכב שלי ואני לא "אמשוך" לה הילוכים. גם ברכב שלי אני ממעיט "למשוך" כואב לי הלב...

לגבי ניתוק המצערת,לא יצא לי להגיע למצב או להבין יותר מידי על מה מדובר-אשמח אם תשכיל אותי יותר.

אני יכול להגיד בוודאות שהS3 יותר חזקה. אני לא יודע אם נהגת באחת אבל היא נוסעת הנבלה:evil:

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

בניגוד לאאודי שמאטה אותך קלות תוך עצירת ההחלקה, ההונדה פשוט מנתקת את המצערת לחלוטין. נכנסת לצומת והחלקת קצת? עכשיו תישאר שתי שניות שם בלי יכולת להפעיל את דוושת הגז ותחשוב על מה עשית.

זו מערכת ESP מדגם "תעצור בצד" של משטרת התנועה. ה-Z4 עשתה לי אותו הדבר. מבאס, אבל פחות מלהחזיר אוטו לא שלך על גרר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אי אפשר לרחם על ההונדה ולכתוב עליה ביקורת

:) ההונדה צריכה שתשתול את הרגל בגז ותעביר הילוך שתי עשיריות שניה מהמנתק. אם לא עשית את זה פשוט נהגת במיאטה מוקשחת.

לגבי ניתוק מצערת - בהונדה מערכת ה- ESP מאוד אגרסיבית. אם המערכת מזהה החלקה, שום לחיצה על הגז לא תזיז את הרכב עד שהרכב יפסיק להחליק - דוושת הגז מתנתקת לחלוטין (או כמעט לחלוטין). זה אומר שאם אתה נכנס לצומת ומחליק קצת, אין לך שליטה על הרכב. אתה לא יכול לתת לו פקודה לנסוע קדימה כי הגז שלך מנותק. לוקח לה בערך שתי שניות להידלק ולהיכבות מה שמשאיר אותך באמצע צומת בלי יכולת לצאת משם.

אגב, את ה- S2000 מכרתי וקניתי S3, כל הדעה שלי מבוססת על זה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

פורסם

ואתה אומר שה-S יותר חלשה? נשמע לי מאוד מאוד מאוד לא הגיוני. ואגב גם הכתיבה הקודמת שלי היא לא ביקורת בכלל אלא כפי שכתוב בכותרת "חוויות מ.." אני לא בוחן רכב,אופניים בכיף:wink:

ואגב עניין ניתוק המצערת לא מסוכן? לא שמעתי על זה בעבר וזה נשמע לי קצת טיפשי. המון פעמים אתה כנהג צריך את שבריר שניית ההאצה בכדי להציל את עצמך ממצבים מסויימים. דיברת על העברת הילוכים, גם אם תעביר כמו זקנה בטיול לבניאס הילוכים לא לוקח יותר משבריר שניה בין הילוך להילוך. התיבה כ"כ קצרה מה שמסביר בוודאות את קהל היעד לה כיוונו הונדה .

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

כנראה שבקו ישר שתיהן יהיו מאוד צמודות עד 180 קמ"ש+ ששם לאאודי יהיה יתרון. בכלליות שני הרכבים מאוד מאוד צמודים לדעתי מבחינת מהירות אבל שונים לחלוטין באיך הנהג חווה את המהירות הזו (כמו שאמרת - האאודי מרגישה יותר מהירה, אבל לדעתי היא לא).

פורסם
הקשרים שהיו לחברה שלי בשיער(מצטער ממי)

תגיד תודה שחברה שלך הסכימה לבוא. חברה שלי לא סובלת את הS2000 שלי ולא מכונה שניסע בה לשום מקום.

ואם היא כבר נכנסת אז אני נוסע כמו ילד טוב :?

אבל ללא ספק מכונית מרגשת עד דמעות!

• תוכן חדש...