Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה זה מגיע לי? ההמשך... והפעם: honda S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל דווקא לי נראה שהS2000 היא החסכונית מהשתיים

ממה שראיתי עד כה, בנסיעה רגועה ה- S3 חסכונית יותר מההונדה ובנסיעה פרועה זה הפוך. בכל מקרה לא בהפרש גדול.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Pavi בטח יודע יותר טוב, אבל דווקא לי נראה שהS2000 היא החסכונית מהשתיים, ובהפרש ניכר. קלה יותר, אין האלדקס, וברוב הזמן גם חלשה יותר.

בהנחה שהוא מחזיק את רוב הנסיעה מעל 6000 סל"ד, קשה לי להאמין שהיא יותר חסכונית.

ממה שראיתי עד כה, בנסיעה רגועה ה- S3 חסכונית יותר מההונדה ובנסיעה פרועה זה הפוך. בכל מקרה לא בהפרש גדול.

מתי שהטורבו נכנס לפעולה...

בכל מקרה, איך שאני לא אסתכל על זה, הדלק כואב גם בנסיעה רגועה עם הS3 :(

ואוטוטו (50 ק"מ) נגמרת ההרצה. אני לא רוצה לדמיין מה יקרה לאחר מיכן.

פורסם

זה טבעי שתשים לב לזה בהתחלה. אחרי ההרצה של ה- S3 כל הזמן הסתכלתי על מחט הדלק ונחרדתי לראות שהיא זזה מאוד מהר לכיוון ה"מלא אותי ב- 420 שקל". אחרי שניים שלושה מיכלים זה עובר ונוהגים רגיל. אחרי כחודשיים עם הרכב אני דווקא מרוצה מצריכת הדלק (בינתיים 6.7 ק"מ לליטר).

אם זה כזה מפריע לך שחק את משחק ה"מה הטווח הארוך ביותר שמחשב הדרך יכול להראות לי". זה גורם לך לנהוג כמו סבתא ולהגיע לחסכון יפה בדלק. בגלל זה העפתי כל זכר למספר הארור הזה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

פורסם

אחרי כחודשיים עם הרכב אני דווקא מרוצה מצריכת הדלק (בינתיים 6.7 ק"מ לליטר).

מרוצה מצריכת הדלק :shock:

אפשר להגיד שהיא שווה לך את העלות, אבל אין כאן ממה להיות מרוצה.

אבל אין מה לעשות, סוסים שותים והרבה סוסים שותים הרבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל אין כאן ממה להיות מרוצה.

זה לא הנתון היבש שאני מרוצה ממנו, אלא הטווח שאני מצליח לקבל על כל מיכל כשאני לא נוהג כמו דביל (דבר שקורה לעיתים תכופות לאחרונה, באופן מפתיע).

פורסם
לכולן יש דאש' אדום?

זו הפעם הראשונה שאני S2000 בארץ עם דשבורד אדום.

בחול כמובן יש כאלו לא מעט כי זו אופציה סטנדרטית.

וזה לא שאני מכיר אישית את כל האקזמפלרים - אבל כנראה לכאן היגיעו מעט כאלו.

וחבל.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אבל אין מה לעשות, סוסים שותים והרבה סוסים שותים הרבה.

והסוסים של אודי שותים 98 :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה טבעי שתשים לב לזה בהתחלה. אחרי ההרצה של ה- S3 כל הזמן הסתכלתי על מחט הדלק ונחרדתי לראות שהיא זזה מאוד מהר לכיוון ה"מלא אותי ב- 420 שקל". אחרי שניים שלושה מיכלים זה עובר ונוהגים רגיל. אחרי כחודשיים עם הרכב אני דווקא מרוצה מצריכת הדלק (בינתיים 6.7 ק"מ לליטר).

אם זה כזה מפריע לך שחק את משחק ה"מה הטווח הארוך ביותר שמחשב הדרך יכול להראות לי". זה גורם לך לנהוג כמו סבתא ולהגיע לחסכון יפה בדלק. בגלל זה העפתי כל זכר למספר הארור הזה.

אני שם לב טוב מאוד איך המחט יורדת... זה ממש בולט לעין. לפעמים נראה לי כאילו המחוגים על השעון זזים לאט יותר :)

אני דווקא ממלא מיכל ב360 שקל (כ50 ליטר). אני ממלא 95.

בנתיים הצריכה הממוצעת שלי היא כ8 ק"מ לליטר, שזה סביר. זה בערך גם הממוצע שהיה לי ב120i, אבל שם היה לי את הממוצע הזה תוך כדי שנסעתי כמו שאני רוצה. כאן זה בזמן ההרצה... :(

יהיה בסדר...

והסוסים של אודי שותים 98 :roll:

כמו שאמרתי, אני ממלא 95... זה לא חובה 98.

פורסם

95?

חבל.

פורסם
95?

חבל.

3% פחות בביצועים אם אני לא טועה.

לא חסר לי כוח עם רכב כזה ואני מעדיף לא לשלם 10% יותר על דלק (משהו כזה, לא סגור על המחירים) שבין כה וכה לא זול עכשיו.

פורסם

מדובר על כ10אחוז יותר.

שבתדלוק של 360 שקל, מתבטא ב36 שקלים.

וחוץ מהתוספת כח הצנועה, ה98 עמיד בלחץ וחום גבוהים יותר, ככה שהוא לא נשרף בטרם עת ושומר על אריכות חיי המנוע.

פורסם
מדובר על כ10אחוז יותר.

שבתדלוק של 360 שקל, מתבטא ב36 שקלים.

וחוץ מהתוספת כח הצנועה, ה98 עמיד בלחץ וחום גבוהים יותר, ככה שהוא לא נשרף בטרם עת ושומר על אריכות חיי המנוע.

זה חדש לי, כי פעם קראתי מאמר ב"אוטו" (נדמה לי של דני פרומצ'נקו) שטען שאין השפעה.

יש לך אסמכתאות לגבי תוספת הכוח? האם זה יהיה נכון, גם נניח, לפוקוס?

פורסם

לא נראה לי שדני פרומצ'נקו כתב מאמרים טכניים אבל גם לי זכור מאמר (לא יודע אם מאוטו או לא) שבו נכתב כי אוקטן 98 לא מספק תוספת כוח למנועים שעובדים בלי צלצולים עם 95. רק כאשר המנוע שלך מצלצל עם 95 זה אומר שהוא גם מאבד מעט מכוחו ואז 98 יכול לשפר זאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...