Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה זה מגיע לי? ההמשך... והפעם: honda S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהמיאטה רכב מצויין , מתנהג היטב ומספק הרבה כיף מלבד סעיף המנוע שהוא קצת אנמי .

אבל היא ממש ממש רחוקה מלהיות זולה , לפחות לא בארץ.

משלמים 60-70 אלף לרכב שנת 94-95 בערך שעבר אי אילו מספר של ידיים , קילומטרז' גבוהה ומצב לא מזהיר , זה רחוק מלהיות זול.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחור נחמד,

אתה בדיוק, אבל ב ד י ו ק, סוג האנשים שעדיף לנו (כשאני אומר לנו אני מתייחס לי אישית וככל הנראה למועדון הרודסטרים בו אני חבר) שירכשו ב.מ.וו. Z3 ולא מיאטה.

אתה ככל הנראה תחזיק את ה- Z3 משהו כמו 3-4 חודשים, ואז תבוא לפורום ותתלונן על כך שהאוטו נראה "פצצה" אבל לא זז, אה...וגם תגיד שהטיפולים "קורעים אותך" ושלא מפסיקים להציק לך בכל רמזור....בלה בלה..

ואז תמכור את ה- Z3, ותמשיך הלאה לאיזה חוויה מוטורית מפוקפקת אחרת.

המיאטה נועדה מיום היווצרה להעניק למחזיק בה משהו שונה. פשוט, ישיר ומהנה (מאוד !!!). אם אינך יודע את זה עד עכשיו, אז כנראה שאתה לא קהל היעד של המיאטה. וטוב שכך.

ולכן - אנחנו לא רוצים שתרכוש מיאטה. בבקשה ממך, אפילו אל תשקול את זה.

כפי שהבנת מדברי קודם-אל תדאג,אני לא אקנה. אני לא רואה שום סיבה לקנות. בכל אופן כפי שאחד הקוראים כאן כתב "איש באמונתו יחייה" מה אתם מתרגשים מדעה של איש אחד? אני משקף את דעתי בלבד והיא לא מקובלת עליכם? יופי. זה דיון ומן הסתם שיהיו בו אי מוסכמות.

אולי קצת הקצנתי ואני מתנצל בפני כל מחזיקי מניות MX שיושבים כאן בפורום-סורי.

שיהיה לילה טוב,אוהד.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
עידן, אני לא מסכים איתך.

ראשית, אני לא יודע למה אתה עושה הכללות, אך לא כל מי שרוכש BMW Z3 מחפש את ההרפתקאה המוטורית של חייו - יש כאלה שמחפשים להגשים את חלום הגג הפתוח ולקנות אחת שנראית מעולה (לטעמי!) ובעלת איכויות שלא תמיד משתקפות במיאטה (גג חשמלי, איכות הרכבה טובה אך לא מעולה כפי שרגילים ב-BMW - אין ספק שעדיין גבוהה מהמיאטה, דיפוני עץ/עור וכ"ו).

לא כולם אוהבים את המיאטה (על כל יתרונותיה בתחום המוטורי) מבחינה ויזואלית וצריך לדעת להתמודד עם זה ולא לקחת ללב - לא צריך להקצין עם התגובות.

אני כיום בעלים של Z3 ומרוצה מאוד (למרות שלא הייתי מתנגד לעוד קצת כוח).

לירון.

לירון מה אתה אתה מתעצבן?

יש לך אחלה אוטו שבעולם (מנסיון אישי)...וגם אם היה לך מיאטה כמה כבר היית יכול לנצל את האוטו הזה בארץ?

נשים את הדברים על השולחן:

בעלי מיאטות מצטיירים פה על גבי הפורום כמינימום שורפים זוג צמיגים אחוריים לארוחת בוקר. כמה כבר יוצא להם להשתמש בהנעה אחורית כראוי ולצאת לדריפט בכבישים המחורבנים והעקומים בישראל שמלאים נהגים מפגרים.

מקסימום אפשר בשישי שבת ללכת למסלולים ולאלטרנטיבי או לקפוץ לנס הרים או לערד.לא יותר מיזה.

תכנסו לפורפורציה אתם חיים בישראל, המדבר המוטורי.

בגלל הסיבות האלה אבא שלי לפני כמה חודשים העדיף לקנות z3 על פני המיאטה. (בנוסף לזה שהיא יותר קלאסית בצורתה, מפוארת ומאובזרת יותר).

ובד"כ רוב בעלי המיאטות שאני נתקל בהם (חוץ ממועדון הרודסטארים) קנו את האוטו בכלל לשופוני וגם להרביץ בקיו ישר. אין להם מושג בכלל על ההתנהגות המצויינת של הרודסטאר. יותר גרוע מיזה, אין להם מושג בכלל מה זה התנהגות כביש :idea:

אז יש לכם אחלה אוטו, אבל שימו את הדברים בפורפורציה.

יוגב

פורסם
שאלו יהיו הצרות שלי.

כל אחד והצרות שלו יש אנשים שאשכרה רוצים לחיות חיים נורמלים ללא משחקי שוטרים גנבים בכל נסיעה.

פורסם
כותבים לי פה למעלה שבעלי מיאטות קונים את האוטו בשביל "שופוני". ואני שואל, אז מי קונה Z3? הביישנים?

מה הקשר??

אתה בכלל לא בכיוון

כל מה שרשמתי היה להראות שרוב האנשים בישראל שקונים רודסטארים /קבריולטים קונים את זה בגלל שהם רוצים אוטו פתוח בשביל הרושם יעני שופוני.

ואם כבר הם קונים בשביל הביצועים אז בשביל קו ישר ולא סיבובים.

כמה כבר ישראלים אתה רואה אומרים : "באנהה אחי תראה איזה דריפט אני מביא לך עכשיו פה במחלף." :arrow:

לא נראה לי שהרבה :roll:

אז תתחיל לקלוט שאתה חי במדינה שלרוב הנהגים בה אין תרבות נהיגה, זהו.:idea:

יוגב

פורסם

קשה לחשוב על צרה גדולה יותר מרכב לא חוקי בעליל שנוסע על הכביש, מהעונשים שיכולים להשית על הנהג ועד להעדר הביטוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם אם היה לך מיאטה כמה כבר היית יכול לנצל את האוטו הזה בארץ?

זה משפט שהייתי מצפה לשמוע מחובב רכב... NOT !

זה משפט שהייתי מצפה לשמוע מהאדם הממוצע ברחוב, לא ממשתמש וותיק בפורומי רכב.

אגב, כותבים "רודסטר" ולא "רודסטאר".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמה שרבים מכאן חזקים על "לגונן" על רכבם ולתקן אחרים:idea: פשוט מלחמת קיום,לא דיון. אני זזתי-שבת שלום.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

+1 זה משפט שרק מראה את הראייה הצרה של אנשים.

יוגב, ובחו"ל, אפשר לנצל את האוטו הזה?

זה לא שאתה כל יום בtrack day שזה הדבר היחיד שכן חסר לנו בארץ.

יש בארץ הרבה כבישים ומקומות מהנים לנהיגה ובמרחק קצר יחסית לחו"ל.

פורסם

אגב, כותבים "רודסטר" ולא "רודסטאר".

צודק, אני סתם אדם ממוצע מהרחוב:idea:

אני לא חובב רכב, אני סתם אדם ממוצע מהרחוב שלקח לפני 3 שנים אוטו על בלוקים והתחיל לשפץ אותו.

אני לא חובב רכב, אני סתם אדם ממוצע מהרחוב שהשקיע אלפי שקלים מכיסו הפרטי במכוניתו ו-ויתר על : בחורות ובילויים, טיול לחו"ל, להשכיר דירה עם חברים , לימודים במועד מוקדם. העיקר שהאוטו יסע ויראה כמו שצריך ושיהיה בצד כסף לפרוייקטים הגדולים העתידים: גיר ומנוע מוגדש.

אני לא חובב רכב, אני סתם אדם ממוצע מהרחוב שטייל בכל המדינה, הפך כל פרוקיה מסריחה , העיקר בשביל למצוא כמה חלקים לגג החשמלי ועוד לשלם אלפי שקלים לחשמלאי בשביל שיסדר את מערכת החשמל. העיקר בשביל שהגג החשמלי יתעורר לחיים.

ובעוד 15 שנה שתבוא בשישי עם הילדים שלך למפגש ה5 ותיראה שמה בצד בצד את האוטו הזה, שאז היה על בלוקים ועכשיו הוא קלאסיקה אמיתית, גם תגיד להם: בעל האוטו הזה הוא חובב רכב not not , הוא סתם איזה אדם ממוצע מהרחוב.:idea:

וזה מסכם את הגישה המתנשאת שלך :idea:

יש לך אוטו ספורט ואתה מדריך נהיגה מתקדמת , אז כל הכבוד לך , אני רק יפרגן לך על זה . באמת.:arrow:

אבל תלמד לכבד אחרים פה, גם את הבן אדם הממוצע מהרחוב. כי יש מצב שהוא חובב רכב לא פחות ממך.

הוא פה פשוט יותר בשביל ללמוד ולשאול מאשר לדבר.

יוגב

אדם ממוצע מהרחוב וחובב רכב גאה :arrow:

פורסם

חבר'ה, אין מה להתחמם. באמת.

יש הבדל בין חובב רכב, לבין חולה הגה. אחד שיקום באמצע הלילה כדי לסחוט לצמיגים את החיים.

חובב רכב, יקדיש את חייו למכונה.

יוגב, אני לא מדבר אישית עליך. רק עושה הפרדה חשובה בין 2 ההגדרות.

ולנושא החוקיות,

אני מעדיף לחיות את חיי בהגשמה מלאה, מאשר להתפשר ולחיות בפחד ולחיות חיים פושרים.

עושים החלטות ולא מסתכלים אחורה.

כל אחד, והבחירה שנראית לו.

שבת שלום ורגוע :)

אביחי

פורסם

יוגב, מה אני כתבתי - ומה אתה התייחסת... :puzzled:

כוונתי הייתה שדווקא בגלל שאתה חובב רכב בעל מכונת נהיגה כה מושקעת, לא הייתי מצפה לשמוע ממך משפט כזה.

לא הטלתי ספק בכך שאתה חובב רכב מושבע, נהפוך הוא, דווקא בגלל זה דברייך היו תמוהים.

זה כמו ש"בנאדם מהרחוב" (עכשיו אחד באמת) יגיד לך "מה השקעת ברכב שלך, זו כולה 306 קבריולט..." (מבין את הדוגמה) ?

אתה לא תצפה מתגובה כזו מחובב רכב, נכון ?

נ.ב. אהבתי את האבחנה של אאוץ' :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ניסיתי להבין למה השרשור הזה התדרדר וחזרתי אחורה להודעה שגרמה לזה:

לגבי מיאטה -אין סיכוי בעולם שאני ירכוש בכסף שעמלתי עליו רבות רכב שאין לו שום צורה וויזואלית נעימה לעין. לראות עיני זה פשוט רכב מכוער ברמות קשות.הוא הנחשק ביותר כי זה מה יש לשוק להציע-זול,אמין,נסחר,רודסטר,-חלש- וכו' ובכלל מתישהו תתנפץ בועת ה"איזה רכב ספורט"...

אני יעדיף פורד סיירה עם הנעה אחורית ולא מיאטה. אגב אפילו יצא לי "ללחוץ" עם החדשות 08'או 07 (שהיא אגב כבר נראת טוב יותר) והדבר הזה פשוט לא זז. והסיבה לכך היא ש-ואני חייב לגלות לך-זה רכב של מורות בבית ספר או של כאלה שלא היה להם מספיק ל S2000:wink:

היה אפשר להסתפק ב"אני לא מעונין במיאטה, כי אני לא אוהב את העיצוב שלה ויש לה ביצועים חלשים".

ברור שכל הוספה של הבעת דעה על תכונותיו, אופיו ונטיתו המינית ("רכב של מורות בבית ספר" - איזה בית ספר? אולי בארה"ב שם מיאטה עולה בסביבות 20K$ ושכר שנתי של מורה הוא בסביבות 40K$) של בעל מיאטה, גרמה, בצדק רב, לזעם.

פורסם

יש הבדל בין חובב רכב, לבין חולה הגה. אחד שיקום באמצע הלילה כדי לסחוט לצמיגים את החיים.

חובב רכב, יקדיש את חייו למכונה.

אביחי

ההגדרה הכי טובה שראיתי אי פעם לשני המושגים.

• תוכן חדש...