Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה זה מגיע לי? ההמשך... והפעם: honda S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרתם שהמיאטה מכוערת, פגעתם בכבוד ה"משפחה". צפו פגיעה.

זה ממש לא העניין "פגיעה במראה המיאטה" להרבה מאיתנו אין בעיות שמישהו יתלונן על מראה המיאטה בויכוח שיגרתי, למעשה, אני בעצמי לא מחבב את המראה של ה NC וגם לא של ה NA.

העניין הוא שההודעה הזאת הגיע מבלי יותר מדי קישור למיאטה, למעשה הייתי חייב לדפדף אחורה כדי לראות קישור להודעה של איתן.

וגם בצורה שההודעה נכתבה, היא הייתה קצת לא קשורה להגיון, אני מבין אנשים שמעדיפים MR2, S2000, קליאו ספורט וS3 על פני מיאטה, אבל מישהו שטוען שהוא חובב רכב ומעדיף סיירה על פני מיאטה זה כבר מישהו שיש לו אנטי רציני, אולי איזה קשיש בעל מיאטה הטריד אותו מינית שהוא היה קטן ;-).

בסופו של דבר אין ספק שאיש באמנותו יחיה. ולכל אחד יתאימו העדפותייו, לי אין עניין להכנס לויכוח ניצחי כזה ולא הייתי מתערב אלמלא ההודעה נראתה תלושה מהדיון...

פורסם
בחור נחמד,

אתה בדיוק, אבל ב ד י ו ק, סוג האנשים שעדיף לנו (כשאני אומר לנו אני מתייחס לי אישית וככל הנראה למועדון הרודסטרים בו אני חבר) שירכשו ב.מ.וו. Z3 ולא מיאטה.

אתה ככל הנראה תחזיק את ה- Z3 משהו כמו 3-4 חודשים, ואז תבוא לפורום ותתלונן על כך שהאוטו נראה "פצצה" אבל לא זז, אה...וגם תגיד שהטיפולים "קורעים אותך" ושלא מפסיקים להציק לך בכל רמזור....בלה בלה..

ואז תמכור את ה- Z3, ותמשיך הלאה לאיזה חוויה מוטורית מפוקפקת אחרת.

המיאטה נועדה מיום היווצרה להעניק למחזיק בה משהו שונה. פשוט, ישיר ומהנה (מאוד !!!). אם אינך יודע את זה עד עכשיו, אז כנראה שאתה לא קהל היעד של המיאטה. וטוב שכך.

ולכן - אנחנו לא רוצים שתרכוש מיאטה. בבקשה ממך, אפילו אל תשקול את זה.

עידן, אני לא מסכים איתך.

ראשית, אני לא יודע למה אתה עושה הכללות, אך לא כל מי שרוכש BMW Z3 מחפש את ההרפתקאה המוטורית של חייו - יש כאלה שמחפשים להגשים את חלום הגג הפתוח ולקנות אחת שנראית מעולה (לטעמי!) ובעלת איכויות שלא תמיד משתקפות במיאטה (גג חשמלי, איכות הרכבה טובה אך לא מעולה כפי שרגילים ב-BMW - אין ספק שעדיין גבוהה מהמיאטה, דיפוני עץ/עור וכ"ו).

לא כולם אוהבים את המיאטה (על כל יתרונותיה בתחום המוטורי) מבחינה ויזואלית וצריך לדעת להתמודד עם זה ולא לקחת ללב - לא צריך להקצין עם התגובות.

אני כיום בעלים של Z3 ומרוצה מאוד (למרות שלא הייתי מתנגד לעוד קצת כוח).

לירון.

פורסם

ניב, בהרבה פחות כסף שקונים מיאטה, ניתן לבנות סיירה מוכנה למירוצים.

כמכלול שלם, המיאטה, איך לא, עדיפה. היא מגיעה עם LSD, התנהגות טובה, מנוע חזק משמעותית מכל סיירה בגירסא סטנדרטית.

וכמובן הרבה יותר איכותית עם אפשרות ללוק בהחלט לא רע.

לדריפטים, הסיירה בסיס עדיף בגלל בסיס הגלגלים שלה.

לגבי המראה, אני חושב שסיירה יכולה להיראות קרבית, בעוד המיאטה מעודנת מידי, אבל לעיניים מסויימות היא יכולה להיות יפה של ממש.

לא צריך לעשות מלחמות, הסיבה שמסתובבים על הכבישים מגוון של מכוניות, היא שיש נקודות השקפה שונות לכל מכונית.

אביחי

פורסם

הבעיה של ה Z3 בדר"כ היא מחסור במנוע נורמלי ומשקל עצמי גבוה יחסית.

Z3 2.8 למשל עולה על המיאטה ברוב הפרמטרים חוץ מנושא השייכות למשפחה ובזה אי אפשר להתחרות.

פורסם

לירון, בכוונה לא הכללתי. ואם נעלבת באיזשהו אופן - התנצלותי הכנה.

מה שמפריע, לי בכל אופן, בהתייחסותו של פותח השרשור היא הצהרתו הגורפת כי המיאטה היא "לא רכב ספורט", "לא זז", "רכב של מורות בבי"ס", ואפילו "כאלה שאין להם מספיק בשביל S2000". מדובר בהצהרות שנוגעות ל"אופי המיאטה" לספורטיביות, ולכיסם של רוכשי המיאטה. ובהצהרות מוטעות לחלוטין.

מסיבה זו ממש, הגבתי אך ורק בנוגע לסיבה בעטייה מחזיקים בעלי המיאטה את הרכב ולא התייחסתי כלל לשאלה "מי יפה יותר" או איכות החומרים ב- Z3. להבנתי, פותח השרשור אינו מכיר בסיבות הנכונות להחזקת רודסטר ולכן המלצתי לו שלא יחזיק אחת.

כאמור, מדובר בדברי הבל וכזב, שכל מטרתם לייצר ויכוח או התרעמות בפורום. מיותר.

לסיום - אין לי שום דבר נגד בעלי Z3. נהפוך הוא. מדובר ברודסטר, ומשכך - רכב מבורך !

---

פורסם

היי עידן,

לא נעלבתי, אנו מנהלים דיון - אך תודה בכל זאת! :-P

כמו כן, לאחר שהבהרת את דבריך, לא נותר לי אלא להסכים איתך! :mm_yeah:

נ.ב

שלומי, זו המחלה של ה-Z3 בארץ, לצערי הביאו רק את הגרסאות החלשות בצורה סדירה, למעט כמה 2.8.

משפחת Z3 המקורית הרבה יותר רחבה עם שלל מנועים חזקים (יש פחות ויש יותר) כולל גרסת M.

לירון.

פורסם
"גרושניק" היא הגדרה למי שעושה חשבון דקדקני לכספו. זו ודאי הגדרה מתאימה למי שלמרות ממונו הרב ( ולהערכתי מי שקונה S3 הוא במרבית המקרים בעל ממון ), מתעקש לעשות חשבון גם במעות ה"קטנות". אין בכך פסול בכלל, זה פשוט ענין של אופי.

במחשבה שניה זה בדיוק מה שכתבתי בתחילה. אז אם אתה בוחר שוב להפגע, זכותך כמובן. אני סיימתי.

בשוליים: לך תדע, אולי כדאי לך להפגע יותר מזה שכתב לך שבשל העובדה שאתה "עושה חשבון לכסף" ( הגדרה יותר סימפטית לטעמך אני מקווה ) אתה לא מתאים לאוטו.

הבנתי. לא נפגעתי, סתם לא הבנתי למה אתה מתכוון וזה מה שנסיתי להבין. 

פורסם

השרשור הזה הפך להזוי לגמרי.

אחד מצפה ממיאטה להיות מושלמת.

כאילו לא מספיק שהיא קלה, זולה, עם LSD, די שימושית (יחסית לרודסטרים אחרים רבים), מהנה מאוד לנהיגה וכו' - הוא גם רוצה שהיא תהיה מלכת יופי.

אתה מכיר מכוניות מושלמות אחרות שאתה פתאום מציין את זה כנקודת מכשול טוטאלית בהקשר של מיאטה דווקא?

אחד אומר שאת Z3 קונים בגלל הנוחות, מה שהיא מציע - אם הייתה אומר שהיא שימושיץ וכו' - היתי בכלל נופל מהכיסה מרוב צחוק.

רודסטרים בהגדרה בקושי שימושיות.

לא נוחות, צפופות, ללא מקום למטען, מים דולפים פנימהף לא חיסכוניות בדלק וכו' וכו'

השלישי אומר שדווקא NB היא היפה :shock: ההיצור הזה עם פרצוף של יונדאי לאנטרה?

נו באמת, קצת טעם..........

הרבעים משווה את סיירה למיאטה.

תנו לי להבין - סיירה קוזוורת' במצב מקורי ותקין ובאותו גיל של מיאטה עולה כמו מיאטה?

Z3?

מה היא קשורה?

1400 קילו על מנוע די חלש. ללא LSD.

בלי שום מבחר של מנועים גדולים בארץ?

איך זה קשור?

ואם כבר תמצא אחת - אז יבקשו עליה סכומים די אסטרוומיים. יחסית למיאטות לפחות.

אולי אפילו יחסית למחירי S2000 מאותם שנתונים.........

תזכירו לי בבקשה, על מה הדיון בכלל? :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תזכירו לי בבקשה, על מה הדיון בכלל?

על בחור שהעולם מתנכל לו, ומספר לנו בפרוטרוט על הצרות שמוצאות אותו.

:lol:

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ניב, בהרבה פחות כסף שקונים מיאטה, ניתן לבנות סיירה מוכנה למירוצים.

ולא חוקית לכביש בעליל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...