Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 כדאיות רכישה בחול לעומת הארץ

R.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שאלה קצרצרה

עלות PS3 בלונדון היא בסביבות 2000 ש"ח (כ 300 פאונד) + משחק ושלט אחד , מדובר בגרסת ה 40 גיגה.

בבדיקה שעשיתי בזאפ המחיר הכי זול שמצאתי הוא 2300 שח אבל אני לא בטוח לגבי האמינות של המחיר ולא התאפשר לי לבדוק יותר לעומק.

האם העסקה (הראשונה) כדאית?

האם יש משהו נוסף שכדאי לבדוק לפני שרוכשים?

תודה

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי תקציב למשחקים?

אל תשכח שכל משחק בארץ הוא לפחות 400 ש"ח, סכום לא נורמאלי בכלל. יש את האפשרות להחזיק את זה?

מה לגבי Xbox 360? שקלת אותו?

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה, במידה והמכשיר מחובר לרשת ויש לך כ"א בינלאומי תוכל לרכוש משחקים דרך האינטרנט במכשיר במחירים טובים בהרבה.(60-70 דולר אם אני לא טועה למשחקים חדשים חדשים, ופחות למשחקים קצת יותר ישנים.)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המשחקים אם וכאשר אקנה את הקונסולה אדאג לרכוש גם כמה משחקים יחד איתה , המשחקים כאן זולים יותר.

XBOX שקלתי אבל החלטתי לבסוף ללכת על הסוני.

והמכס...חשבתי להכניס את זה בתיק גב שלי , בדיקות המכס הם רנדומליות לא?

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזאפ מה שבדקתי כרגע הכי זול 2417, המחירים האלה אמיתיים, לרוב החנויות בזאפ אתה גם יכול ללכת לחנות עצמה אם אתה מפחד מהונאה, עקבתי אחרי מחירי ה PS3 בארץ כבר מספר חודשים, והם ירדו בכ-300 שקל במהלך הזמן.

רק שים לב, החנויות בהם המחיר הוא באיזור 2400-2500 הם עם אחריות של החנות בא אתה קונה, חנויות באיזור המחיר 3100 שקל כמו שמעלי אמרו, זאת אחריות של היבואן ישפאר. אחריות יבואן טובה יותר (ברוב המקרים), לך תדע מה באמת החנות תתן לך מבחינת אחריות בפועל אם תהיה בעיה.

לגבי קניה בחול, הבעיה היא האחריות, לך תרוץ חזרה במידה וקוראת תקלה, ובנוסף כמו שאמרו מעלי, מכס, כן זה בדיקה רנדומלית, אבל בשביל 300-400 שקל הפרש אני לא חושב שזה שווה, אם היה מדובר על הפרש גדול יותר, אז הייתי אומר לך לשכול אחרת.

לדעתי המחירים בארץ לא ירדו עוד בצורה משמעותית, אבל לך תדע, שוב הם ירדו ב300 שקל במהלך הזמן שעקבתי, אני בסוף לא קניתי כי נפלה עלי הוצאה לא מתוכננת.

וכל החכמים שמציעים XBOX וכו', נראה לי שכבר חרשו את הדיונים של מה עדיף / מה יותר טוב בפורום הזה, אמנם אני לא מגיב פה הרבה, אבל אני קורא פה מספיק בשביל לדעת שחרשתם! הבחור שאל אם להביא מחול או לא, תענו עניינית, אם הוא החליט שהוא רוצה PS3, אז מזל טוב, שיתחדש. תחדשו לו מנסיונכם ומהידע שלכם, אם עדיף לקנות בארץ או בחול, זאת השאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי מביא את זה ולו בגלל ההיסחבות (זה יפה להגיד לשים בתיק גב , אבל זה לא בדיוק מכשיר קטן) והסיכוי להידפק (וחזק) במכס.

במיוחד בשביל כזה הפרש קטן למכשיר אלקטרוניקה עדין גדול וכבד.

בקשר לאחריות חנות - כל עוד זה חנות טובה עם מעבדה משלהם (ENJOYSTICK , מדיה גיימס וVGS לדוגמא) לא הייתי מפחד לקנות.

האחריות של ישפאר מגוכחת פשוט.

אם קורה משהו לPS3 שלך - אין להם לא מעבדה ולא חלקים בארץ - הם שולחים אותו לחו"ל (קראת נכון! לחו"ל) בשביל כל תיקון הכי קטן וזה אומר שאתה תקוע בלי PS3 מינימום 3 שבועות , ויכול ליהיות הרבה יותר.

(כל זה מניסיון עם PS3 מהיום הראשון שהוא יצא באירופה ואחרי שהייתי צריך תיקון פשוט והתקשרתי ווידאתי אישית מול ישפאר , המעבדה שלהם ומחסן החלפים שלהם גם לפי סוגי חלקים וגם לפי מק"טים ובסוף תיקנתי בחנות עם מעבדה בארץ - לשבעיות רצוני המלאה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה סגור על המחיר? 300 פאונד?

299 בבלוקבאסטר + משחק

329/349 ברשת GAME + שתי משחקים תלוי איזה חבילה אתה לוקח

349 ב HMV וגם שם זה תלוי איזה חבילה אתה לוקח.

תודה למגיבים , אני אשקול את הרכישה פעם נוספת , בעיקר בגלל עניין המכס.

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב

האם חוקי המכס האלה גם תקפים במצב שבו אני רוכש את המכשיר בדיוטי-פרי כאן בהית'רו לפני הטיסה?

כן.

אין לך מה לדאוג מהמכס. פשוט תמשיך ללכת.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

אין לך מה לדאוג מהמכס. פשוט תמשיך ללכת.

זו לא בדיוק עיצה חכמה. אם חל על המכשיר מכס, אזי הוא גם ישלם קנס ולא רק את המכס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א בנוגע למשחקים.

לי יש ניסיון רב עם אחת החנויות האינטרנטיות הגדולות ביותר לקונסולות ומשחקים: play-asia.com

חנות מפורסמת מאוד.

היא נמצאת בהונג קונג.

המחירים של המשחקים לPS3 נעים בין 40 ל-70 דולר ותוך שבוע המשחק אצלך, בלי מכס בלי עמלות ובלי כלום. תענוג.

ככה שמבחינת משחקים אתה מכוסה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...