Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיישן תקין עם ממיר תקין אמור לנוע באיזור ה0.5 וולט בתנודות איטיות יחסית.

חיישן תקין שעומד אחרי ממיר לא תקין, ינוע בין 0.1 ל0.9 וולט בתדר של 0.3 עד 3 הרץ. בדיוק כמו שמתנהג החיישן הקדמי, למעשה.

חיישן לא תקין יראה התנהגות שונה ממה שתואר כאן. למשל, הוא יהיה תקוע על 0.1 או 0.9 וולט.

כמובן שגם מנוע שלא מתפקד תקין יגרום לחיישן להראות קריאות אחרות ממה שמתואר כאן, ולכן חשוב לבדוק גם את התנהגות החיישן הקדמי. הוא אמור להתנהג כפי שתיארתי כאן במשפט מס' 2 .

פורסם
כלומר לפי מה שאתה אומר יתכן שתי תנאים להלדלקת הנורה בהקשר לחיישן חמצן אחורי שני:

1.החיישן תקול

2.הממיר גמור

1. נכון

2. לא נכון. ממיר לא תקין תתקבל תקלה על ממיר לא תקין.

אפשרות נוספות הן של חדירת אויר לפני חיבור החיישן חמצן האחורי, בעיות חווט לחיישן האחורי או יחידת הבקרה.

פורסם

דניאל שלום

לא זכור לי שראיתי את המכונאי מבצע בדיקה למה שתארת-חיוט,כניסת אויר וכו

כלומר לפי קוד התקלה ישר החליט שזה חיישן חמצן שני תקול

-מה אתה אומר -יכול להיות קוד תקלה שמראה על חיישן חמצן שני תקול ובסוף יצא שזה כניסת אויר לפני החיישן?

אן לזה קוד שונה?

פורסם

אינני יודע מי בדק את הרכב, ואיך.

לא אוכל להתייחס לבדיקה שבצעו ברכב שלך, אתייחס לבדיקות באופן כללי:

מכונאים רבים, מחברים סקנר, קוראים קוד תקלה, לפיו,מחלטים איזה חלק להחליף, ואם אחכ נשארה הבעיה, אז חושבים בודקים ומוצאים (אם בעל המקצוע מבין דיאגנוסטיקה) , או שוברים את הראש, מתייעצים עם אחרים (וזה בסדר) וכו.

יש לציין, למען ההגינות, כי בעלי מקצוע רבים, צוברים נסיון, ולעיתים ישנם "תקלות ידועות" , שעם אפיון התיאור על ידי בעל הרכב, ו/או גם עם קבלת קוד תקלה, יודעים ומראש מה קורה ב 90 ומשהו אחוז מהמקרים, מראש, ובלי לבדוק יותר מידי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי הונדה סיוויק שנת 99 וגם לי נדלקה נורית תקלת מנוע הלכתי להונדה ואמרו לי שזה חיישן חמצן

בזמן נסיעה הרכב קצת רועד הא לא נוסע חלק יכול ליות שהרעידה נגרמת מהחיישן חמצן ?

אם מישהו יודע שיענה לי תודה

• תוכן חדש...