Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI החדשה VS אודי A3 TFSI 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למחפש רכב בקנה מידה הנ"ל לא הייתי ממליץ לפסול את הלאון קופרה על הסף- נסיעת מבחן מתבקשת, אפילו רק בשביל הכיף (הרבה כיף...)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק אותי שאנשים אומרים שקשה להתנהל עם הרכב ביום-יום כי שיא המומנט מופק בסל"ד מאוד גבוה. ניסיתם לנהוג ברכב כזה ביום-יום שאתם מדברים ככה?

גם בקליאו שלי שיא המומנט מופק באזור ה-5250 סל"ד (פחות או יותר), וממש לא קשה להתנהל איתה ביום יום. לא, זה לא רכב ראלי, לא צריך להקפיץ את הטורים ל-3000 סל"ד בכדי לצאת מהמקום. ולא, לא צריך לבחוש בהילוכים כדי לזוז בקצב טיפה יותר מהיר מהתנועה (40 קמ"ש על הילוך 4 בנסיעה מנהלתית והאוטו ס-ו-ח-ב יותר מהקורולה המשפחתית בהילוך ראשון).

זה ששיא המומנט מופק בסל"ד גבוה זה לא אומר שאין לו בכלל מומנט לפני, אולי טיפה פחות.

אבל בחייאת - צאו מהסרט שלכם. זה מנוע 2 ליטר שיושב באוטו דל מימדים וסוחב נהדר בכל תחום הסל"ד. זה שאין לו טורבו והוא לא נותן את אותה דחיפה או הרגשה ב-1800 סל"ד זה לא אומר שהוא לא סוחב ביום-יום. אז אין לו אותה דחיפה של הטורבו - יש לו הרבה יתרונות אחרים. ומי שנסע בכזו יודע כמה הנאה יש במנוע אטמוספרי תאב סל"ד.

ואני רוצה לראות למי יש בעיה להתנהל יומיומית עם S2000 ששוקלת 200 קילו יותר מהקליאו ומקבלת את שיא המומנט שלה ב-7500 סל"ד גבוהים ממנוע בגודל דומה.

יש דברים שהשתיקה יפה להם...

זיו.

פורסם

לי יש בעיה להתנהל עם S2000 כזו. לעומת הגולף, היא עבודה קשה ביומיום, ובשביל לסוע מהר צריך להחזיק את המנוע מעל 6000 סל"ד, וכך אתה עושה המון רעש, מושך המון תשומת לב ובעיקר מעייף את עצמך. בגולף אני יכול לשייט בשישי ב1800 סל"ד על איילון, גז ברצפה ובמחלף הבא אני כבר ב200, בלי שום מחאה...

S2000 זה אוטו שנשמע מצויין למי שמשחק בנדמה-לי, עד שאתה צריך לחיות עם אחת כזו. יש כאלו שנהנים מזה (הכרתי אחד, אבל גם לו נמאס), אני לא הייתי יכול לראות את עצמי נוהג ביום יום עם כזה מנוע.

נכון שאין בעיית סחיבה, אבל אפשר להגיד את זה גם על מאזדה 3. כשאתה רוצה להיות באמת יותר מהיר מהתנועה, כל הזמן ובאפס מאמץ - אין כמו הTFSI.

תאמין בזה או לא, יש סיבה שכל היצרנים - למעט הונדה - הולכים למנועים מוגדשים. הם פשוט שימושיים יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

S2000 זה אוטו שנשמע מצויין למי שמשחק בנדמה-לי, עד שאתה צריך לחיות עם אחת כזו.

אני לא מסכים איתך, אני נוהג בS2000 ביום יום, ויש לי גם A3 חדשה08 אומנם 1.8T . נכון שהכח מגיע רק ב6000 סל"ד אבל הS זו מכונית "ספורט" ולא מכונית "ספורטיבית" ואין מה להשוות.

ולא כל מי שקונה S2000 "משחק בנדמה-לי".

בסופו של יום אני מעדיף את הרעש והנוקשות של הS מאשר הנוחות של הA3 ,

ומילה נוספת על ה DSG......... זה זבל!!!!

פורסם

אני אוהב את התירוצים האלו של אנשים שחושבים שהם מבנים.

לחפש רכב ספורט מצד אחד, ולפסול אותו בגלל שהוא לא מתנהג כמו משפחתית, או נראה מכוער, או קשה לו להסתדר אתו.

אם כבר, אז GTI הוא הרכב לאנשים שאוהבים "לשחק בנדמה-לי".

לפותח. תקנה אודי. אני גם היתי קונה אותה,אבל רק כדי לא להיות בקונטינגנט שקונה את ה GTI

Omnia mea mecum porto

פורסם
תאמין בזה או לא, יש סיבה שכל היצרנים - למעט הונדה - הולכים למנועים מוגדשים. הם פשוט שימושיים יותר.

הסיבה העיקרית להגדשה היא עמידה בתקני זיהום ותצרוכת דלק. זו הדרך הזולה ביותר להשיג את היעדים,

בלי לוותר יותר מדי על ביצועים בהשוואה למנועים גדולי נפח.

עם זאת, אני מסכים איתך בנוגע לבעייתיות של ה-S2000. למרות זאת, אם הייתי חייב להיות עם מכונית אחת בלבד,

אין לי שום ספק שהייתי מעדיף את ה"חסרונות" של ה-S2000, על פני אלה של רוב ההאצ'בק הספורטיביות.

פורסם

לפותח. תקנה אודי. אני גם היתי קונה אותה,אבל רק כדי לא להיות בקונטינגנט שקונה את ה GTI

מילים כדורבנות!

אני גם הייתי מעדיף את הA3 על הGTI אבל אני חושב שהפותח דיבר על סכום של 250K שלא מאפשר לקנות A3 2.0T

אני שלמתי 246K על A3 1.8T וכל התוספות.

פורסם

אני אוהב את התירוצים האלו של אנשים שחושבים שהם מבנים.

לחפש רכב ספורט מצד אחד, ולפסול אותו בגלל שהוא לא מתנהג כמו משפחתית, או נראה מכוער, או קשה לו להסתדר אתו.

צודק.

חוצמי ההמלצה על ה-Audi.

אם ה-GTI היא מכונית "נדמה לי" (לא יודע, לא ניסיתי) עם ה-Audi אתה אפילו לא יכול להתחיל לשחק משחקי דימיון. היא פשוט "לא".

שוב, ה-Audi מצויינת למי שמחפש מכונית איכותית, מהירה (מאוד), עם הרבה אחיזה וקלה לנהיגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

indoman - אם אתה חושב שה-DSG זה זבל לפחות תנמק מדוע (אני יודע שלא יהיה לך תירוץ לאמרה העלובה וחסרת הביסוס אבל לא חשוב).

פשוט מהניסיון שלי מה-DSG - עוד לא נתקלתי בחיי בגיר כל כך טוב וכבר ציינתי זאת בהרבה שרשורים (אמנם אני נוהג על רכב ביומיום עם DSG רק חודשיים אך מתפעל מחדש בכל נסיעה). אגב, בפעם האחרונה שאני בדקתי, גם ל-A3 היה DSG.

godflash - אני אשמח אם תתן לי דוגמאות לרכבים ספורטיביים "טהורים" ולא "טורבו-נדמה-לי".

Twincharger Stratified Injection

פורסם
indoman - אם אתה חושב שה-DSG זה זבל לפחות תנמק מדוע (אני יודע שלא יהיה לך תירוץ לאמרה העלובה וחסרת הביסוס אבל לא חשוב).

פשוט מהניסיון שלי מה-DSG - עוד לא נתקלתי בחיי בגיר כל כך טוב וכבר ציינתי זאת בהרבה שרשורים (אמנם אני נוהג על רכב ביומיום עם DSG רק חודשיים אך מתפעל מחדש בכל נסיעה). אגב, בפעם האחרונה שאני בדקתי, גם ל-A3 היה DSG.

.

נכון יכול להיות שהגזמתי בתגובה, זבל זה לא. אבל אני פשוט לא אוהב את הקפיצה הזאת או המכה הזאת שמקבלים כשלוחצים טיפה להתקדם (בפקק או ברמזור) מעמידה. אין ספק שבכביש המהיר היא נחמדה וזורמת סבבה, ובתוך העיר היא בסדר,

לא מצאתי את עצמי.... איך אמרת "מתפעל בכל נסיעה".

אבל אין ספק שהיא הבחירה המתבקשת במכוניות מסוג זה.

פורסם

יכול להיות שהגזמת?!

אתה מודה שהגזמת.

זהו, גיר שנותן מכה קטנה בפקק מזדחל הופך לזבל (עם שומנה עשרה סימני קריאה)?

אם אתה לא רוצה מכה תתחיל בשני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
indoman - godflash - אני אשמח אם תתן לי דוגמאות לרכבים ספורטיביים "טהורים" ולא "טורבו-נדמה-לי".

אני לא מבין את מה שאתה שואל.

איך זה יכול להיות ספורטיבי וטהור ביחד?

בכל מקרה, הדיון לא על זה.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...