Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI החדשה VS אודי A3 TFSI 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה רציונל:

בקיצור A3 למה כי זה אאודי
פשוט, קולע, משכנע. הוא בטוח קופירייטר.

גודפלאש היקר,

לפותח. תקנה אודי. אני גם היתי קונה אותה,אבל רק כדי לא להיות בקונטינגנט שקונה את ה GTI
עם A3 אתה נראה כמו אישה של בעל A6. לפחות הGTI משוייכת לילדות כוסיות שאבא שלהן קנה.

מקרה אמיתי - אני נוסע ברמת השרון (כנראה העיר עם מספר הGTI הגבוה ביותר לנפש בצד הזה של הים התיכון), ומגיע לרמזור. לפני נוסעת GTI שלוש דלתות לבנה. אני עוצר, הוא עוצר לידי. מסתכל עלי, ומסמן לי שאפתח את החלון. בחור מבוגר, הייתי משער 50, קירח, עם משקפי טייסים. אני פותח את החלון.

"אוטו יפה", אני אומר.

"תודה", הוא מחזיר, ומוסיף "תגיד, איך מזיזים כאן את הכיסא אחורה?".

אני לא כזה מתפלא. הוא לא נראה הטיפוס שיסע בGTI. "יש לך ידית בצד ימין למטה", אני עונה לו.

"תודה", הוא אומר שוב.

ואז אני שואל את השאלה המתבקשת: "זה האוטו של הבת שלך?".

ושוב, בלי הרבה פליאה מצידי, הוא עונה "כן, האוטו שלי עם פנצ'ר".

היה לי כבר ניחוש לגבי איזה אוטו. כל הסימנים הצביעו - נאמנות הלקוחות (משפחות על טהרת אחד ממותגי היוקרה), היכולת הכלכלית (לקנות לבת אוטו ברבע מיליון שקל, אתה בטח לא תחסוך על עצמך). ובכל זאת שאלתי, "במה אתה נוסע?"

"אודי", הוא אמר. היה ברור כבר איזו. שאלתי בכל זאת. "S8". בדיוק מה שחשבתי.

הסטריאוטיפים - נכונים. GTI זה אוטו לבחורות, A3 לאמהות - שיהיה להן איך לסוע לספר בזמן שהבעל עם המאהבת - וS8 זה לאבות של כוסיות מרמת השרון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ROEE - פרשתי את דבריך כך: ל-GTI יש אופי לפחות ועומדת בכוחות עצמה (ע"י כוסית מסויימת). ה-A3 תמיד תהיה בצל של איזו A6/A8/S8 ותהיה נטולת אופי ותצטרך גיבוי מבעל של פלונית.

ירדתי לסוף דעתך והבנתי את הציניות.

אגב - החבר החליט בסופו של דבר לגשת השבוע לצ'מפיון ולערוך נסיעת מבחן על שני הרכבים. התפתחויות בהמשך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא שהA3 רעה חלילה. אני בטוח שלמי שלא מחפש ספורטיביות, אלא מכונית מהירה, חזקה, יעילה ואיכותית היא חבילה נהדרת. פשוט לדעתי - וגם לדעת כל מגזין מלבד אולי "אוטו" - הGTI טובה יותר ואבסולוטית, אחת הטובות בקבוצה.

עניין של מה אתה מחפש. לרוב האנשים הסמל של VW לעולם לא ישתווה לסמל של אודי. לכן, נגיד, נכשלה הפייטון - וגם, בעולם הגדול, הטוארג לא כזה מצליח (בארץ זה אחרת, עניין של תמחור).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
הנה רציונל:

פשוט, קולע, משכנע. הוא בטוח קופירייטר.

גודפלאש היקר,

עם A3 אתה נראה כמו אישה של בעל A6. לפחות הGTI משוייכת לילדות כוסיות שאבא שלהן קנה.

מקרה אמיתי - אני נוסע ברמת השרון (כנראה העיר עם מספר הGTI הגבוה ביותר לנפש בצד הזה של הים התיכון), .

ללא ספק בירת הגולפים של ישראל...

את שני הגולפים ,הקודמת והנוכחית קניתי מתושבי רמת השרון....

הבעלים של ה GTI שקניתי דווקא היה הבן - בחור בן 30 , חובב רכב רציני.

בחניית הבית היו 4 גולפים , ביניהם GTI שחורה חדשה (שהחליפה את שלי), 2 גולפים רגילות של האם והבת (1.6 או 2.0 או לא יודע מה) והגולף שלי שעמדה למכירה. האב דרך אגב, נוסע במרצדס. ולא הפסיק לקלל את BMW על האמינות הזוועתית של החדשות שלהן.

למרות שזה נראה כמו משפחה שקונה מותג, מדובר במשפחה של חובבי רכב שיודעים על מה הם מדברים, משיחות שהיו לי עם האב והבן.

אם הכל ילך כשורה, והוא יחזיק את הGTI הזאת שנים רבות כמו שהחזיק את הקודמת, אז אני אקנה ממנו גם את הבאה :D

בקשר לביקורות על הGTI דור 5, מכיוון שעיתון אוטו מורכב ברובו מאושיות האתר הזה , אין סיכוי שהרכב יקבל דיעה אבסולוטית חיובית.

זה כמו לבקש משלמה שרף לשבח את אברהם גרנט והצלחותיו בצ'לסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אתה לרוב לא אובייקטיבי רק שבמקרה הזה אתה לא היחיד, רוב המגיבים בשרשור הנ"ל מהסוג "נאמן למה שיש לו בחנייה של הבית".

Veni Vidi Vici

פורסם
גם אתה לרוב לא אובייקטיבי רק שבמקרה הזה אתה לא היחיד, רוב המגיבים בשרשור הנ"ל מהסוג "נאמן למה שיש לו בחנייה של הבית".

זה לרוב עובד הפוך - מה שחונה אצלך בחניה של הבית הוא תוצר של מה שאתה נאמן לו. רק אחר כך אתה נכנס להלחם על שמו הטוב בפורומים. עוד ב2005 חיכיתי שתגיע הGTI לארץ, מיד אחרי שקראתי את המבחן של George Kacher בCAR. וזה לא שהייתה לי חיבה לגולפים לפני.

מי יודע, אולי אם הייתי מכיר את Godflash אז, הכל היה מתפתח אחרת. אבל אז הוא עדיין היה בן 12 ולא הכיר את האינטרנט.

פורסם

אני לא נאמן למכונית, כמו שאני לא נאמן למערכת הסטריאו שלי. זה אמצעי, מכונית ספורטיבית לנהיגה ומערכת לשמיעת מוסיקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בקשר לביקורות על הGTI דור 5, מכיוון שעיתון אוטו מורכב ברובו מאושיות האתר הזה , אין סיכוי שהרכב יקבל דיעה אבסולוטית חיובית.

זה כמו לבקש משלמה שרף לשבח את אברהם גרנט והצלחותיו בצ'לסי.

לא הבנתי את האמירה. אם אתה מתכוון (שוב) אלי - אז תן לי לבקש ממך שוב לקרוא את הכתבה שלי על ה-GTI (גיליון 238, יש לי ספייר, אם אתה רוצה). ועוד משהו - כמעט אף רכב לא מקבל דעה אבסולוטית חיובית. דווקא הגולף קיבלה הרבה מחמאות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא, לא התכוונתי אליך . האמת רוני, אפילו לא זכרתי/ידעתי שאתה כתבת את הכתבה... :)

בכל מקרה אני לא רוצה לזלזל או משהו, אבל מי שנאמן לדרך מסויימת, ולא מוכן לגעת בתוצרת מותג מסויים,

גם בכתבות שלו יהיה לו קשה מאוד לתת את המחמאות הנדרשות.

אני בטוח,ואני מספיק הוגן לומר זאת, שאם אני הייתי כותב מבחן רכב על תוצרת שאני מתעב (למשל : רנו) , הוא לא היה אוהד באותה צורה כמו שאנשים אחרים חובבי המותג היו כותבים. אבל אני זה לא עיתון בתפוצה ארצית,אלא בן אדם רגיל שכותב בפורום.

זה לרוב עובד הפוך - מה שחונה אצלך בחניה של הבית הוא תוצר של מה שאתה נאמן לו. רק אחר כך אתה נכנס להלחם על שמו הטוב בפורומים. עוד ב2005 חיכיתי שתגיע הGTI לארץ, מיד אחרי שקראתי את המבחן של George Kacher בCAR. וזה לא שהייתה לי חיבה לגולפים לפני.

מי יודע, אולי אם הייתי מכיר את Godflash אז, הכל היה מתפתח אחרת. אבל אז הוא עדיין היה בן 12 ולא הכיר את האינטרנט.

:mm_yeah:

אנשים כאן צריכים להבין שזה לא שבן אדם יום אחד קם בבוקר ומחליט שהוא נאמן למותג.

במיוחד כשהנאמנות התחילה לפני תקופת הפורומים (/ שטיפת המוח :))

כמובן שלפני קניית כל רכב בודקים את האופציות האחרות ולפי מה שהיה ,אצלי לפחות, בפעמים הקודמות, אתה בסוף חוזר למקורות.

ובקשר לילדים שמגיבים בשרשורי ייעוץ בלי שיש להם חצי נסיון ברכישת רכב... מסכים גם עם זה למרות שאין לי מושג מה גילו של GODFLASH.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אישית, אני לא נאמן לשום מותג, ואני חושב שזו טעות כי צריך לבחון כל רכב לגופו - וזה בלי קשר לעבודה במגזין. וכעת עם קשר לעבודה במגזין - זה לא נכון אתית שכתב רכב יהיה נאמן למותג כלשהו בשום צורה שהיא. רגע, מה זה אומר על קלארקסון? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל אחד עושה את הבחירה שלו בהתאם לצרכיו ובעיקר בהתאם לרצון שלו, חיבה לדגם מסוים "ומשיכה לדגם רכב מסוים" למרות שבסופו של יום רכב זהו אמצעי מעבר מ-A ל-B. ההבדל הוא איך כל אחד רוצה להתנייד מ-A ל-B.

דברי לא כוונו ספיציפית למישהו אלא זאת ההרגשה אחרי 3 עמודים של קריאה.

אהבת וקנית ולכן אין בזה שום דבר פסול. ההיפך, לקנות משהו שלא מושך ולא "מדליק" אותך רק כי יש קונצנזוס בפורום,עיתון וכו' שזה הדגם הטוב יהיה לא נכון.

אני לא נאמן למכונית, כמו שאני לא נאמן למערכת הסטריאו שלי. זה אמצעי, מכונית ספורטיבית לנהיגה ומערכת לשמיעת מוסיקה.

לי אתה לא צריך להסביר זאת היות וזה משתמע ברור מאוד בתגובות שלך וזאת הגישה הנכונה מבחינתי.

Veni Vidi Vici

פורסם

אהבת וקנית ולכן אין בזה שום דבר פסול. ההיפך, לקנות משהו שלא מושך ולא "מדליק" אותך רק כי יש קונצנזוס בפורום,עיתון וכו' שזה הדגם הטוב יהיה לא נכון.

.

אני חושב שנגעת בנקודה חשובה שאני מנסה להעביר זמן רב: זאת בדיוק הבעיה של רוכשים רבים בפורום הזה

שקונים עקב קונצנזוס מסויים,ונהירה תקופתית אחרי דגם מסויים, ולא כי הרכב באמת עונה על הדרישות שלהם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב שנגעת בנקודה חשובה שאני מנסה להעביר זמן רב: זאת בדיוק הבעיה של רוכשים רבים בפורום הזה

שקונים עקב קונצנזוס מסויים,ונהירה תקופתית אחרי דגם מסויים, ולא כי הרכב באמת עונה על הדרישות שלהם.

אתה יודע, ומבלי לרמוז לשום דבר, אבל יש כאלו שיגידו את אותו הדבר לגביך...

ואם אתה מתייחס לנהירות התקופתיות שאני זוכר מהפורום - 106 וחברותיה, קליאו ספורט, מיאטה - אז דווקא בדוגמאות אלו נראה לי שהקונים בהחלט יודעים מה מצפה להם ומחפשים בדיוק את הדבר הזה. זה יותר קל במכוניות האלו כי זה ברור לכולם שהן מכוונות למשהו ספציפי - התנהגות כביש ויכולות ספורטיביות. בדיוק באותו האופן שקוני איביזות מוגדשות צריכים לדעת ולהבין את היתרונות הביצועיסטיים של המכונית שלהם, מול החסרונות ההתנהגותיים שלו, למשל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל עוד מכונית היא (גם) חלק מתדמית מסוימת, אנשים רבים יקנו מכונית לפי מה שחושבים עליהם,

מה שהם חושבים שיחשבו עליהם, ומה שהם רוצים לחשוב על עצמם (מבולבלים? גם אנחנו :-P).

לכן חשוב לנטרל את עניין התדמית, ואיתו את הנאמנות למותג, ולהמליץ לרוכשים את המכונית שמתאימה

להם ביותר.

אתם נורא אוהבים רנו? על הכיפאק. אבל זה לא אומר שמגאן מתאימה למי שרוצה משהו מהנה לנהיגה.

אתם נורא אוהבים פולקסווגן? אחלה, אבל זה לא אומר שסקודה פאביה היא הקטנה הכי טובה בקבוצה.

אוהבים נקניקיות? כן!

בקיצור, הפואנטה ברורה. אחלה שאתם נאמנים למכונית או למותג, וזה גם טבעי. אבל צריך גם להכיר את

החסרונות ולהמליץ בהתאם לדרישות של השואל.

עכשיו, מה הייתה השאלה? :-P

• תוכן חדש...