Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

..לצורך העברת טסט שנתי

תודה לממליצים!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה בדיוק אתה מחפש בהמלצתם של אחרים?

מכון מקל? מכון לא רושם "שטויות"? מכון שמקפיד על בטיחות?

על כל המלצה לחיוב, תמצא תמיד שניים אחרים שלא היו מרוצים(ולהפך).

אין כלל אצבע מנחה שמכון אחד הוא כזה ומישנהו אחר.

קח את הרכב לטסט וסע לשלום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מחפש מכון מקל שלא רושם שטויות בשביל חבר שלי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שלא יתקן את האוטו שלו וזהו?

אין סיבה להחזיק רכב שנראה זוועה עם אלתורים באיזולירבנד.

אם הבוחנים מחפשים אותו, בטח יש להם סיבה.

רכב צריך ללכת למוסך כשצריך, וכשהוא מגיע לטסט צריך רק להיכנס, לעבור וזהו, ואם לא עובר, לתקן ולחזור.

פורסם
למה שלא יתקן את האוטו שלו וזהו?

אין סיבה להחזיק רכב שנראה זוועה עם אלתורים באיזולירבנד.

..

איך אתה יודע שהרכב נראה ככה? איפה כתבתי את כל זה?

מי אמר לך שהרכב דורש תיקון?

איך בדיוק ההודעה שלך עוזרת ?

:roll:

בבקשה, אם מישהו מכיר מכון טסטים עם יחס נורמאלי באזור גוש דן שימליץ לי.

פורסם

מבדק פ"ת, אני בדרך כלל מעבירה שם כל שנה, ואין טענות כלפי המקום, לא מזלזלים בבטיחות, ומאידך לא נטפלים אליך "בקטנוות".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושבת שאתה הראשון שממליץ על המקום, בדרך כלל נהגים אשר בחרו לעבור את הטסט במקום זה התלוננו על בדיקות קפדניות ביותר.

גם בעלי המוסכים במקום לא ממליצים על המקום, אבל כמו kompy, תמיד יהיו אנשים שימליצו ושניים אחרים שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האם במבדק פ"ת אפשר שוב להעביר טסט?

אני יודע שאחרי הסיפור של מעצרים מסלול הטסטים נסגר.

אני שנים עברתי טסט במבדק פ"ת.

פורסם

המקום פועל כרגיל, חלפתי על פניו לפני שבוע כאשר הייתי בקרבת מקום.

ל'

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

(10 שנים אחרי ההודעה האחרונה בשרשור זה)

מבקש המלצה על מכון טסטים בגוש דן (האם מבדק בפתח תקווה שהמליצו עליו למעלה עדיין פועל, והאם עדיין מומלץ?)

ואיך יד יצחק בראש העין?

פורסם

אני עושה באותו מקום כבר שנים מ.מ.מ בבני ברק, טובים מאחרים ? לא יודע כי לא ניסיתי מקום אחר בעשר השנים האחרונות, אפילו יותר.

מחד אני מגיע לשם מטעמי נוחות, מאידך, לא נתקלתי באיזו קטנוניות או נסיון "לדחוף" איזה תיקונצ'יק מיותר ולכן אני חוזר לשם, בלי הנחות ובלי קומבינות.

פורסם

קשה להמליץ על מכון טסטים אבל אני מעביר בדינמומטר בתל אביב ליד יד אליהו

נכון שלא תמיד עברתי אבל תמיד זה היה מוצדק..

בגדול הם די בסדר

פורסם

כבר שנים שכל הרכבים שלי נוסעים במיוחד לקומפיוטסט בראשל״צ (זה שנמצא ברחוב משה בקר, לא זה שבמערב העיר), בידיעה שאם יכשילו אותי שם זה יהיה בצדק. מבחינתי הידיעה שלא יכשילו סתם מצד אחד, ולא יחפפו מצד שני, שווה את הנסיעה למרות שיש עשרות מכונים שקרובים אלי יותר.

• תוכן חדש...