Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קנגו שנת 2001 עם שתי כריות אויר מקדימה אני צריך לשים תינוק מקדימה ולכן אני מעונין לבטל את כריות האויר. איפה צריך לנתק ואיך מגיעים לשם.ניסיתי להגיע מאחורי הכרית ליד הנהג ולא הצלחתי. תודה איל.

פורסם

תבדוק אם קיים מפסק אליו מכניסים את המפתח בצד הדשבורד שמוסתר ע"י הדלת הימנית.

אל תנסה לנתק את הכרית ע"י ניתוק הכבל שלה.

פורסם

לא קיים מפסק לביטול כרית בקנגו.

אם תינתק את הכרית הימנית באופן "טיפשי", כלומר על ידי ניתוק חוטים, תידלק בלוח שעונים נורית תקלה של כריות אוויר, ובשעת הצורך יתכן וגם הכרית של הנהג לא תיפתח.

אולי יש פלג דמה, שמרכיבים במקום הכרית, בדומה למכוניות פולקסוואגן, או דרך אחרת לבטל את הכרית, בלי לפגוע בתקינות המערכת כולה.

כאן, אין מה לעשות, צריך לפנות למוסך מורשה או אחר, שידע לעשות את הנותוק הנ"ל.

פורסם

בוא ונסכם:

1. אתה מעוניין לשים תינוק במושב הקדמי, ולסכן את חייו כיוון שתשומת הלב של הנהג תוסח אליו והסיכון לתאונה חזיתית יגדל.

2. כשתתרחש התאונה החזיתית, חלילה, מושב התינוק עלול להיפגע עקב חדירת הדש-בורד לתוך הרכב, דבר שלא יקרה אם הוא יהיה מחובר מאחור, כפי שממליצים כל יצרני מושבי הבטיחות. גם זה בסדר מבחינתך.

3. וכדי לשים את הדובדבן על העוגה שאתה מכין לתינוק ביש המזל, אתה מוכן לנתק גם את הכרית של הנהג, כדי שאם הוא במקרה יצליח לשרוד את התאונה החזיתית שהוריו יעברו בגלל שהתעסקו בו, הוא ידע כל חייו שזו הסיבה שהוא גם יתום...

אולי תשקול את הנחרצות שלך מחדש?

פורסם
גאון חשבת על זה שיש לי ארבע ילדים

אהה. עכשיו כבר מדובר בפוטנציאל לארבעה יתומים.

נכונותך לנתק גם את הכרית של הנהג נראית כצעד יותר ויותר מבריק מרגע לרגע.

פורסם

ארנון ידידי, אל תנסה להסביר דברים שאנשים לא מבינים. הוא רוצה - שיעשה מה שבא לו. על אחריותו. הפורום לא אחראי לאנשים שמסכנים את עצמם, ואת משפחותיהם. אם הוא עושב דבר כזה, הוא עלול להרוס לעצמו את החיים.

לפותח השרשור - אם אתה לא רוצה לגרום למשפחה שלך אבל כבד, אל תנתק אף קונקטור של כריות האויר. זה עלול לסכן את חייך, ואת חיי האנשים החיים איתך ונוסעים איתך ברכב.

אלמנט.

פורסם
לא אכפת לי שכל הכריות לא יעבדו ושנורת התקלה תידלוק,השאלה איפה מנתקים

אני מניח שהוצאת הנתיך/נתיכים הרלוונטיים תעשה את העבודה, אבל כמו שנאמר כאן כבר, אין טעם שתקבל נורה דולקת בפרצוף, ותיסע בלי כרית אוויר בצד שלך. כבר נתנו כאן את התשובה הזו, אבל עקרונית כנראה שניתן לרמות את המחשב בעזרת ניתוק כרית האוויר וחיבור של נגד מתאים במקומה. המחשב לא ידע שהכרית לא שם, כן יפעיל את הכרית שלך במידת הצורך, ולא ידליק נורה.

אזהרה: אל תנסה למדוד את התנגדות הכרית בעזרת רב-מודד כדי לבחור נגד מתאים. היא עלולה להתפוצץ לך בפרצוף.

פורסם

הסתכלתי עכשיו בספר נהג של קנגו, וראיתי, שיש פיוז משותף לכריות אוויר, אורות בלימה, לוח שעונים, ומותחני קדם לחגורות בתיחות.

הוצאת הפיוז תשבית את כל המערכות האלו, או, במילים אחרות, אי אפשר להישתמש ברכב ללא הפיוז.

שנית, על פי אותו ספר נהג, מושב קידמי שליד הנהג בכל דגמי קנגו (פרט לדגם EXPRESS הסגור) אינו מאושר כלל להסעת ילדים עד גיל 12/משקל 36 קילו.

למרות הנ"ל, הם אוסרים התקנת כיסא תינוק מול הכרית רק במקרה וההתקנה היא עם הגב לכיוון הנסיעה, ואין איסור מפורש להתקין כיסא תינוק מול הכרית עם הפנים לכיוון הנסיעה.

שלישי, וזה הכי מעניין אותי, אם אתה נוהג, ארבעת ילדיך תופסים את יתר המקומות ברכב, אז איפו יושבת אשתך? בתא מטען מאחורה?

פורסם
אני מניח שהוצאת הנתיך/נתיכים הרלוונטיים תעשה את העבודה' date=' אבל כמו שנאמר כאן כבר, אין טעם שתקבל נורה דולקת בפרצוף, ותיסע בלי כרית אוויר בצד שלך. כבר נתנו כאן את התשובה הזו, אבל עקרונית כנראה שניתן לרמות את המחשב בעזרת ניתוק כרית האוויר וחיבור של נגד מתאים במקומה. המחשב לא ידע שהכרית לא שם, כן יפעיל את הכרית שלך במידת הצורך, ולא ידליק נורה.

אזהרה: אל תנסה למדוד את התנגדות הכרית בעזרת רב-מודד כדי לבחור נגד מתאים. היא עלולה להתפוצץ לך בפרצוף.

אין בעיה- נוציא גם אותה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תוכן חדש...