Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי החוצה לפני שעה וחצי לחפש מפתחות שאיבדתי בזמן הטיול עם הכלב. בזמן שדיברתי בטלפון עם ידיד שלי ראיתי כלב הולך על הכביש, וחשבתי על זה שכדאי שהוא יגיע מהר למדרכה כי אני שומעת אוטובוס.

הדבר הבא שראיתי היה משהו שאני לא מאחלת לאך אחד לראות בעיניו -

נהג האוטובוס נכנס בכלב, גרר אותו מתחתיו כ-15 מטר ונסע.

הכלב נשאר על הכביש, שותת דם אבל עדיין חי.

את המראה אני לא אפרט מחמת קיבתם הרגישה של אנשים.

לא יכלתי לזוז אבל התחלתי במרץ להרים טלפונים למשטרה, למוקד העירוני ולחפש מוקדי חירום וטרינריים. אחרי שהמוקדן במשטרה הסביר לי שזה לא תחום השיפוט שלו ואני צריכה ללכת לחפש מישהו במוקד העירוני, הודעתי על העניין והחלטתי לחכות עם הכלב עד שיגיע מישהו לטפל בו.

לצערי הכלב הספיק להחזיר את נשמתו לבורא ואני נשארתי בתקווה שאני טועה והוא עדיין חי.

לקח לי חצי שעה עד שהייתי מסוגלת ללכת משם וזה רק אחרי שהזיזו את הגופה שלו מהכביש.

אני אישית לא מבינה איך בנאדם יכול לפגוע במישהו או משהו ופשוט לשים גז ולברוח. אני לא מבינה איך יש לו את המצפון לעשות דבר כזה ומה שאני רוצה לדעת זה אם הוא היה פוגע בילד הוא היה גם בורח?

לפני שאתם שואלים אין שום סיכוי שהנהג לא ראה את הכלב או לא הרגיש שהוא פגע בו. הוא היה בגודל בינוני, וזעקות הכאב שלו ביחד עם הצרחות שלי הן לא משהו שקל לפספס.

בימים הקרובים אני הולכת להגיש תלונה במשטרה ובחברת קוים על הנהג הזה.

אני מצטערת על ההשתפכות אבל הייתי חייבת לחלוק את זה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוויה בכלל לא נעימה. למרות שאני לא מאמין שזה יקרה אני מקווה שיכנסו בנהג הזה כמו שצריך (כלאמר ישברו לו כל עצם בגופו).

מקווה בשביל הכלב שהוא לא סבל יותר מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בלי קשר לנהג, שאכן צריך להיענש על זה שלא עצר לפחות לבדוק מה קורה, היה על הכלב סימן כלשהו לבעלים?

אם כן, הבעלים לא פחות אשמים, הם נתנו לכלב להסתובב חופשי באזור שלא בטוח עבורו.

כל הכבוד שניסית להזעיק עזרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נראה לי שהוא היה כלב רחוב כי לא היה עליו קולר, אבל היו מקרים בהם כלב פשוט הסתובב בלי קולר.

פורסם

אין לי מושג לגבי מהירות האוטובוס

אבל רק לידע כללי שיקול של נהג אוטובוס בבלימת חירום כשהוא במהירות גבוה זו בעיה

ויותר בעיה עם ישנם אנשים שעומדים, שיכולים לעוף ולהפגע.

יכול להיות שה נהג העדיף לדרוס מאשר לבלום .

בכל אופן היה צריך לבדוק מה קרה ולא להמשיך כאילו כלום

גועל נפש.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

מרתיח!!

נמאס לי, בכלל, לראות נהגי אוטובוס שנוהגים כמו מטורפים, כמו שאני עם רכב פרטי לא מעז לנהוג.

זה כולל נסיעה של 70 קמ"ש במקום 50, (להזכירכם - הם צריכים לבלום אוטובוס במקרה חירום!) לחתוך רכבים, לגנוב רמזור כתום עם אוטובוס-מפרקית (?!?!) ועוד כל מיני שטויות. בירושלים אני נתקל בהרבה מקרים כאלה, ולא פלא שיש שם הרבה תאונות עם אוטובוסים.

פורסם

תעברו פעם ברחוב המסגר שנהגי אגד רואים בגדר האדום כהמלצה... אצלהם צהובה 20 מטר לפני צומת = יאלה תן גז שתספיק לעבור באדום...

בכלל כל ההתנהלות של התחבורה הציבורית והיחס לאנשים, רכבים אחרים וכל מה שלא קשור לנהג עצמו או לאוטבוס זוועתי.

נקווה שבאמת יתייחסו לתלונה.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

[quote=aa123;

1566117]מרתיח!!

(להזכירכם - הם צריכים לבלום אוטובוס במקרה חירום!) .

מסכים עם הכל,אבל רק אציין שעד מהירות 50-60 קמ"ש,האוטובוס יבלום בלימת חירום ה-ר-ב-ה יותר מהר מרוב הרכבים הפרטיים,למרות המסה הכבדה שלו (אני מדבר על כביש יבש),זו אגב הסיבה שאותה התלבטות שמישהו ציין קודם,לפעמים נהגי האוטובוס מעדיפים לבלום במתינות מתוך ידיעה שהם ייפגעו בעצם,מאשר לתת בלימת חירום כמו שצריך שתיבלום את האוטובוס כמעט מיידית,אבל תעיף חצי מהנוסעים דרך השימשה הקדמית.

יצא לי לראות,ולא פעם במסגרת עבודתי הקודמת,שמשות מנופצות מראשים של נוסעים ש"נגחו" בשימשה בעקבות בלימת חירום,זה לא נעים בכלל.

מעבר לזה,צודקים לחלוטין,נהגי התחבורה הציבורית,ולא רק אוטובוסים נוהגים כמו מטורפים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא כתבת את הפרט הכי מעניין פה , באיזה מהירות+-?

מאז קשר עין בין הנהג לכלב , כמה מטרים?

בלימה של אוטובוס , כפי שכבר כתבו זאת בלימה מאוד מאוד עוצמתית ומעבר לכוחות ההתמדה

גם המתלים לא תורמים ונסגרים( מקדימה, ונפתחים מאחורה ) כמעט עד הבאמפסטופ וגורמים לכל מי שעומד לחוסר יציבה גמור( מנסיון).

זה לא דבר של מה בכך ובוודאי שלא שווה חיים של בן אדם על חשבון הכלב( עם כמה שאני אוהב כלבים, וכבר יצא לי לעשות תאונה בעקבות נסיון להתחמק מדריסת כלב )

תאכלס גם אם היה וטרינר בזירה , לא היה ממש מה לעשות הפגיעה היא או קשה בעמוד השדרה או קריסה של הצלעות.

מעבר לכך שהכלב לא היה נותן ממש להתקרב אליו אם היה לו את הכוחות להגן על עצמו.

בקיצור זה מקרה אבוד , הייתי מנסה להזעיק מישהו אבל לא ממש נשאר כדי לראות את הסוף.

פורסם

בימים הקרובים אני הולכת להגיש תלונה במשטרה ובחברת קוים על הנהג הזה.

נראה לי שכבר אמרת את הכל.

אל תחשבתי לרגע שחברת קווים תעשה משהו בנידון. הם מזלזלים בבני אדם, למה שיתחשבו בכלבים? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא כתבת את הפרט הכי מעניין פה , באיזה מהירות+-?

בקיצור זה מקרה אבוד , הייתי מנסה להזעיק מישהו אבל לא ממש נשאר כדי לראות את הסוף.

אין לי מושג מה הייתה המהירות שלו - לא עמדתי עם לייזר...

זה מה שעשיתי - רק שנשארתי עד הסוף.

פורסם

מאה אחוז צודקת בזה שחייבים לדווח על זה!

זאת התנהגות לא מתחשבת ולא אנושית מצד הנהג פשוט לדרוס כלב ולא לטרוח אפילו להתקשר כדי שיבואו לקחת אותו או משהו.

האלימות מתחילה בחיות וממשיכה בבני אדם. אם הפעם הוא לא דיווח על כלב, יש מצב שבעתיד הוא גם לא ידווח על דריסה של בן אדם.

פורסם

אני חייל ואני נוסע די הרבה באוטובוסים, כל יום 4 אוטובוסים לפחות

גם בנסיעות איטיות למדי, ברגע שנהג אוטובוס בולם בפעם אחת זה נורא מסוכן אבל ממש מסוכן לנוסעים

לא פעם ראיתי אנשים שמתעופפים גם אם החזיקו וגם אם לא, ישנם אנשים זקנים תינוקות וילדים באוטובוס מה שיותר מקשה על העניין

לכן! נהגי אוטובוס חייבים לנסוע פחות מן המהירות המותרת, צריכים לשים דגש על זה, כי כמעט כל נהג אוטובוס שנסעתי איתו נהג ודהר כמו משוגע, כאילו הוא עושה תחרות עם חבריו לתחנת האוטובוסים. אין לי מושג למה הם כל כך ממהרים.. אולי משלמים יותר למי שמגיע מהר?

ממש מסוכן העניין הזה.

ושוב אומנם באוף טופיק אבל מתקשר לרכבים.

בעניין המהירות, זה בטח היה כביש עירוני.. נסע בערך 50-60

אם היה בולם לא היה בטוח שהוא היה עוצר ולא פוגע בכלב. אבל אנשים יכול מאד להיות שהיו נפגעים מהענניין הזה.

שוב יכול להיות שהננהג היה בסדר גמור והכלב הוא שהתפרץ והבעלים עצמו צריך לשלם את הוצאות העיריה על מה שהכלב גרם!

אני מאד אוהב כלבים, אבל עם זאת שוננא חוסר אחריות.

הכלב מסכן.. הבעלים צריך לשלם קנס או משהו שילמד ושילמדו אננשים אחרים לא לשחרר כלבים . פה זה לא קיבוץ ולא מושב. ברגע שכלב מתפרץ לכביש זו סכננה, חתולים גם.. אבל הן שבריריות :)

טוב, חפרתי. :)

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

מה הכלב עשה על הכביש, מה הוא חשב לעצמו?

היה עליו וסט צהוב? אם כן הוא לא היה נפגע

אני ממש לא מבין כלבים שמסתובבים על הכביש, צריך חוק נגדם, ואם כבר אז שישימו מעיל צהוב

זה מה שחרא במדינה הזאת, אין חוקים

לדעתי זה לא אשמת הנהג אלא אשמת הכלב, וחוץ מזה הכלב היה צריך להזמין אמבולנס, מה יעשה הנהג יעצור ירד מהאוטובוס ויחליף איתו פרטים?, יציע לו כוס מים?

הרי אם הנהג אוטובוס יתקע עם הכלב הוא יצטרך לחכות הרבה זמן בגלל שיש תחנות בדרך לבית חולים, ואולי הקו לא מגיע לשם בכלל

חוץ מזה ליסוע עם כלב רחוב באוטובוס מלא נוסעים כשהכלב פצוע זה לא אחלה

הכלב אשם ולכן הכלב ישלם

נ.ב

http://en.wikipedia.org/wiki/Shit_happens

נ.נ.ב

לטובת קוראי הפורום קשיי ההבנה. התגובה נוסחה בציניות, כותב ההודעה חושב שעל הנהג היה לפחות לדאוג להזעיק עזרה, או לדאוג שאחרים במקום יעשו זאת, כמו כן באם הנהג צדיק היה עליו להשאיר את פרטיו בידי עד במקום או איש מטעמו על מנת לשלם על הטיפול.

כותב התגובה, מאמין שדבר זה היה קורה אם לסבתא שלו היו גלגלים

• תוכן חדש...