Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי בפורום טכני ושם לא קיבלתי תשובות, אני אנסה כאן (אז אם אולי לא מתאים לכאן, אין מה להעביר לשם, כי שם כבר נשאל ולא נענה)

אני מעוניין להחליף בפוקוס שלי את הבולמים לבולמים רכים יותר.

אינני מכיר את הציוד ולכן לא יודע להשתמש במינוחים הנכונים - אבל מחפש בולמים שיגרמו לנסיעה רכה על הכביש, שלא מרגישה את השיבושים בכבישים (לא מדובר בבורות כמובן). בסה"כ אני יודע שקיימים בולמים כאלה בשוק, יש שמן יש גז ויש אויר ויש לא יודע איזה עוד - אבל אני לא יודע:

1. איפה יכולים לעשות טיפול כזה (מוסך - מבחינתי בין חיפה לתלאביב זה טוב)

2. איזה מומלץ (הבולמים הכוונה - דגמים וסוג)

3. עלויות משוערות

אני יודע שהחלפה של בולמים לסוג כזה - בא על חשבון אחיזה והתנהגות ספורטיבית - אבל הרכב הולך "לשרת" שלושה ילדים, אחת תינוקת קטנה ואת אמם (ואת הנהג) ומרבית הנסיעות ארוכות, שעה וחצי ככה - אז הרכב לא הולך להתנהג ספורטיבי בשום אופן, הנסיעה רגועה - ומה שיאבד בגלל הבולמים יחפו צמיגים חדשים וטובים (בערך יחפו)

חשוב לציין שזה לא כי הבולמים שלי עכשיו פגומים או משהו - פשוט אני רוצה לשנות את ההרגשה בזמן הנהיגה באופן מהותי - מרגיל (מעט קופצני לעיתים ומרגיש את הכביש לרך וחלק)

תודה לעונים!

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...