Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב לכולם על פתיחת המסלול :-D

כל הכבוד לגל על התרומה לקידום הספורט המוטורי בארץ.

חבל שנודע לי מאוחר מדי כדי להספיק את ה track day (קצת מוזר לרשום את זה בעברית כרגע :wink:)

באיזה שעות מתקיים האירוא מחר ברצוני לבוא וראות את המסלול בפעולה.

ומתי המסלול יפתח שוב

בתודה מראש ושוב כל הכבוד

עמיר

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני רוצה ליסוע עם הקרטינג?איך זה יכול להתבצע ומתי?

אם מישהו רואה את ההודעה הזו עוד היום בערב(ערב חמישי) תשלחו לי בבקשה את המספר טלפון של גל בפרטי

to finish first first you have to finish

פורסם
אם אני רוצה ליסוע עם הקרטינג?איך זה יכול להתבצע ומתי?

אם מישהו רואה את ההודעה הזו עוד היום בערב(ערב חמישי) תשלחו לי בבקשה את המספר טלפון של גל בפרטי

יש תשובה לכך בשרשור, הייתי מציע לך לקרוא קצת וגם אני מאמין שאם תשלח לגל הודעה פרטית תקבל תשובה עם מספר הטלפון שלו עוד באותו היום.

עמרי.

פורסם

מישהו יודע אם יש מוסך באיזור? המבין יבין :wink:

גל - בהצלחה!

בהזדמנות הראשונה נגיע!

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יום שישי מטורף עבר על כוחתינו - אירוע הונדה מוטרף עם כ 15 S2000 + כמה טייפ אר ומייד אח"כ מפלצות מועדון STI שטסו על המסלול כאילו אין מחר.

ימי מסלול השבוע יתקיימו:

ביום שלישי וחמישי בין השעות 14:30-16:30

ביום שישי המסלול פנוי בין 11:00 ל 13:00 - מי שמעוניין להתאמן באופן פרטי או לארגן קבוצה בשישי(או בכל יום אחר), נא לפנות אליי בפרטי או בטלפון.

כרגע המחירים הם מחירי הכרות לחודש הקרוב בלבד :

אמצע שבוע :60 ש"ח ל10 דק' נסיעה + 30 ש"ח תוספת להדרכה צמודה.

ימי שישי : 80 ש"ח ל10 דק' נסיעה + 40 ש"ח תוספת להדרכה צמודה.

054-7443328 גל

פורסם

אין טריבונות לקהל אבל יש נקודות תצפית מצויינות על כל המסלול.

מזכיר לכולם, היום ב14:30

מי שמתכוון להגיע נא לעדכנני בפרטי.

פורסם

פניה אחת לא נכונה בפתח תקווה והגעתי לנחשונים בסביבות 16:30 :(

לא נורא, שבוע הבאה. סתם מתוך סקרנות, מהי כמות הקהל\מכוניות שהגיעו לשם היום ובימי המסלול לפני?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וכעת גם אני ביקרתי במקום.

הופתעתי לטובה - הכל נקי ויש די הרבה מרווחי בטחון. האספלט אמנם לא מצוין ויש בו הרבה חריצים ושינויי גובה, אבל המסלול רחב מספיק בשביל להשתעשע.

אורך הקפה כ-50 שניות בממוצע, רוב (או כל) הדרך בהילוך שני.

שוחק מאוד צמיגים - במיוחד את השמאליים.

יכול להיות נחמד מאוד לימי מסלול, אם כי מספר אפשרויות המסלול לא גבוה ואני חושש שזה עלול קצת לשעמם אחרי אי-אילו ביקורים. לפחות עם הנעה קדמית. בהנעה אחורית זה כנראה עולם אחר.

האוטו שלי תפקד טוב מאוד, אבל אני כבר רואה שהבולמים לא במצב מזהיר - הוא מתנדנד ורך מדי. גם יותר אחיזה מלפנים לא הייתה מזיקה (ה-S-Drive טובים אבל כבר די שחוקים).

בגדול - נהנתי מאוד. יש גם צילומי וידאו מבפנים ומבחוץ, אבל זה יקר עוד קצת זמן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין עדיין מדידת זמנים - בקרוב...

לדעתי יש כל כך הרבה מה ללמוד מהמסלול הזה על נהיגה ספורטיבית כך שמדידת זמנים היא לא מה שצריך להוביל את ההחלטה אם להגיע או לא.

רוני- שכחת להגיד שהייתי על הצד ברב הסיבובים, מי שהיה רואה את הנהיגה של רוני היום לא היה מאמין שזה הוא !

פורסם
יש גם צילומי וידאו מבפנים ומבחוץ, אבל זה יקר עוד קצת זמן...

רוני, מספיק עם הסיפורים, אני מחכה כבר שנה למשהו מכל הוידאו-ים שאתה מצלם בכל ג'ימקאנה ואירוע שאתה משתתף בו (כולל הדריפטים).

• תוכן חדש...