Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר, שמת לב לטעות האיות שבטקסט שלי שציטטת? שמת לב כמה רחוקה ה"ר" מה"ח" על המקלדת? עדיין לא הבנת? זו לא באמת טעות - יעלה לך כסף לקבל את הסרטונים האלו :wink:

רוני, שאין לו מושג איך הוא הגיע מח' לר', ושינסה להעביר את הסרטונים בהקדם האפשרי

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום שישי הקרוב יערך יום מסלול בין השעות 10:30-12:30 - נצלו זאת כי ימי השישי מתחילים להתמלא באירועים סגורים.

לא לשכוח שמחר(חמישי) יש גם בין 14:30-16:30.

נא לעדכן אותי בפרטי מי מגיע ומתי בבקשה שאדע להיערך בהתאם.

פורסם

היה מהנה מאוד! מת לחזור לשם שוב.

אביעד, שמחתי להכיר אותך. כמו שראית יש לי עוד איפה להשתפר (ואני מת למושבים של הוולקן).

אכן כמו שרוני תיאר, המסלול שוחק במיוחד את הצמיגים השמאליים (אבל למי אכפת?). אפשרי לעשות את כל המסלול בהילוך שני.

הזמנים אליהם הגעתי עמדו על ממוצע של 48 גבוהה עד 49 נמוך, כשהזמן הטוב ביותר היה 48.5 (לא מדוייק, נמדד בפלאפון). מצחיק היה לראות איך גל הדביק את הזמן שלי כבר בסיבוב הראשון על הוולקן :lol:

נתראה שוב בקרוב,

זיו.

פורסם

אחלה תמונות!

אני מקווה להגיע למסלול באחד הימים. מעניין מה זמן ההקפה של ג'יפון עם צמיגי 50/50 :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תמונות יפות בהחלט. עושות חשק לקפוץ לסיבוב..

רק חבל שהזמני פתיחה לא מסתדרים :(

אלון, אכן מדובר על מסלול הקארטינג. יש שרשור בפורום רכב כללי על הנושא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן כמו שרוני תיאר, המסלול שוחק במיוחד את הצמיגים השמאליים (אבל למי אכפת?).

אי אפשר לעשות את המסלול בכיוון ההפוך ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אי אפשר לעשות את המסלול בכיוון ההפוך ?

אפשר, אבל אז יש שתיים-שלוש נקודות בעייתיות שעלולות לגרום לאיבודי שליטה לנהגים לא מנוסים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, שום חלק אינו בעייתי כל עוד לומדים את המסלול ואת המגבלות כמו שצריך. אני מנחש שאתה מתכוון לפניה הארוכה, שתצריך בלימה תוך כדי הפניית הגה.

גם במסלול במצבו הנוכחי יש נקודות בעייתיות. את השיקיין הראשון אני מפחד לעשות בפול גז, בפעם היחידה שניסיתי כמעט שפשפתי את הקונוס הימני. צריך ריכוז ובטחון עצמי גבוהה בשביל לבצע את זה עם מצערת מלאה. עוד פניה די בעייתית היא פנית ה-ר' לאחר ההירפין, שגם אותה עוד לא ניסיתי עם מצערת מלאה, אבל זה יבוא עם הבטחון, כי אחרי הכל יש שם מספיק מרווח בטחון לשגיאות.

כל המסלול צורך למידה מדוקדקת, קשה לי להאמין שיגיע נהג לא מנוסה וינסה להגיע לקצה, אחרי הכל זו סכנה לו ולרכבו, ואף אחד לא מעוניין בנזק בגוף, בנפש או ברכוש. גם אני, לאחר 20 דקות על המסלול (ושעות על גבי שעות של מרוצי קארטינג,למרות ההבדלים הרבים, אני מכיר כל קרע באספלט שם) השארתי מרווח בטחון כמו שרשמתי למעלה.

רוני, מתי נתראה על המסלול? :wink:

• תוכן חדש...