Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לכוון אותי איך אני מגיע למסלול בנחשונים

אני מגיע מחיפה - ועד לת"א אני מסודר .. משם הלאה לאין אני ממשיך ?

תודה תובל .

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכבר כתבתי.

המקום נמצא ליד קיבוץ נחשונים. תשתמש בואללה מפות\YMAP\EMAP בשביל לאתר את המסלול המתאים לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה צריךך לכיוון ראש העיין זה ממש ליד!

זה בערך בין כפר סבא ל ראש העיין אם תגיע או ל כפר סבא או ל פתח תקווה זה 10 דקות גגג משם

speed its all that materrs

פורסם

עדכון מהרינג, יום שישי ה21.

דבר ראשון, מזג אוויר, מדהים!!

על המסלול היו מספר אימפרזות טורבו ואיבו אחת, מסתמן שהיו תחת הנהגתו של הדיקטטור ארז ק'. :-D

מלבדם היו, C2 VTS, 205GTI, סקסו VTR, לאונים טורבו ובטח עוד כמה זניחים ששכחתי.

שיהיה לכולם יום טוב,

עמרי.

פורסם

אני הייתי עם אחד ה"לאונים טורבו" מזג אוויר בהיר וקריר, בדיוק למנועים המוגדשים 8) היה מגניב.

המסלול קטן על הרכבים האלו, ובטח על הSTI\EVO אבל מגניב לאללה, לדעתי הרכב הכי "שווה" על המסלול היה ה C2-VTS, קארט בצורת רכב, הייתי מוכן להתחלף ראש בראש :shock:

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני גם מאוד נהנתי היום,

אני מוכן להתחלף על המנוע של הC2 :shock:

מאוד נהנתי, בטוח שאחזור. 10 דקות בהחלט מספיק, (כנראה להתחלה)

אגב לדעתי הדרכה מאוד מומלצת.

ראיתי שמישהו בא עם מצלמה רצינית, אולי במקרה צילם? יש תמונות?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אלפא אחת תהיה שם... :wave: מפליא שהצלחת להבין אותי, אני כל כך צרוד היום שלא הצלחתי לתקשר עם אף אחד בטלפון...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היה מאוד מעניין היום בטרק דיי

היתה פונטו GT , ראלי 106 של הדוד משה, אלפא 156,איביזה טורבו , מיאטה,STI, Z4 ופורש קאררה מעניינת ביותר.

ה Z מדהימה - איזה שילדה מאוזנת, כשמנטרלים את הבקרה לגמרי, (יש שני מצבים) הרכב הזה הנאה צרופה. גיר SMG רובוטי וגג פתוח השלימו את התחושה הנפלאה.

דר"א יום שישי הזה לא יהיה פעילות של רכבים על המסלול - הוא סגור לפעילויות אחרות.

תודה על ההבנה.

שישי הבא יהיה טרק דיי משעה 13:00 עד 16:00 .

מי שרוצה להגיע באמצע שבוע נא ליצור עימי קשר.

פורסם

מחר בצהריים פתוח?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסלול חמוד ביותר, עושה חשק לעוד (עוד איזה 900 מטר...) בהחלט שווה כל שקל.

אני גם מוצא שלהבדיל מג'ימקנה, שאתה מחכה חצי שעה, נוסע 40 שניות, יוצא בלתי מסופק ורוצה להתחרע על הכביש עוד קצת, פה אתה באמת יכול להוציא את האדרנלין על המסלול, ובסופו של דבר יוצא לכביש רגוע כמו חתלתול על שמנת. כשחזרתי לכביש 444 מצאתי את עצמי זוחל בכיף אחרי איזה טנדר ושמתי לב לזה רק אחרי 2 דקות. המסקנה - תישלח הזמנה ליום מסלול למר אבי נאור, ויפה שעה אחת קודם!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מסלול חמוד ביותר, עושה חשק לעוד (עוד איזה 900 מטר...) בהחלט שווה כל שקל.

אני גם מוצא שלהבדיל מג'ימקנה, שאתה מחכה חצי שעה, נוסע 40 שניות, יוצא בלתי מסופק ורוצה להתחרע על הכביש עוד קצת, פה אתה באמת יכול להוציא את האדרנלין על המסלול, ובסופו של דבר יוצא לכביש רגוע כמו חתלתול על שמנת. כשחזרתי לכביש 444 מצאתי את עצמי זוחל בכיף אחרי איזה טנדר ושמתי לב לזה רק אחרי 2 דקות. המסקנה - תישלח הזמנה ליום מסלול למר אבי נאור, ויפה שעה אחת קודם!

חתול על שמנת :lol:

תמיד כשאני חוזר מ'נהיגות כאלה' (נחשונים, ערד, אשדוד וכו') אני נוסע על 90 גם. נהנה מהמוזיקה :)

• תוכן חדש...