Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
90 זו גם המהירות במסלול, אז מה הקטע ? :roll:

עוד לא שמעתי שברשד ביקר במסלול :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אני גם מוצא שלהבדיל מג'ימקנה, שאתה מחכה חצי שעה, נוסע 40 שניות, יוצא בלתי מסופק ורוצה להתחרע על הכביש עוד קצת, פה אתה באמת יכול להוציא את האדרנלין על המסלול, ובסופו של דבר יוצא לכביש רגוע כמו חתלתול על שמנת. כשחזרתי לכביש 444 מצאתי את עצמי זוחל בכיף אחרי איזה טנדר ושמתי לב לזה רק אחרי 2 דקות. המסקנה - תישלח הזמנה ליום מסלול למר אבי נאור, ויפה שעה אחת קודם!

ואני סברתי לתומי שהתופעה הזאת מופיעה רק אצלי :shock:

ערן, עלית כאן על הזנק!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתם מדברים על אותו אבי נאור שאני חושב ( אור ירוק ) אני דווקא חושב שאנשים כמוהו יכולים לתרום המון

לספורט המוטורי בארץ . אני לא יודע מה אתם יודעים עליו אבל הוא מחזיק בחנייה slk55AMG חדשה פתוחה כמו כן גם

רנ'ג ספורט חדש ו למיטב זכרוני S500 אז אם אחד כמו אבי יהיה במקום אולי מישהו ישפוך כסף על הספורט ולא נגדו .

אכן החיים בזבל !

פורסם

אז בעצם אתה חושב שאם יש לו רכבים עם מנוע גדול - הוא אוהב ספורט מוטורי? ועצם העובדה שאור ירוק מתנכלת לכל מי שנוסע 95 קמ"ש לא מפריעה לך?

ועצם העובדה שאבי נאור מתמקד באכיפת מהירות במקום באכיפה אמיתית - לא מפריעה לך?.

אבל עזוב, זה לשרשר אחר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אתם מדברים על אותו אבי נאור שאני חושב ( אור ירוק ) אני דווקא חושב שאנשים כמוהו יכולים לתרום המון

לספורט המוטורי בארץ . אני לא יודע מה אתם יודעים עליו אבל הוא מחזיק בחנייה slk55AMG חדשה פתוחה כמו כן גם

רנ'ג ספורט חדש ו למיטב זכרוני S500 אז אם אחד כמו אבי יהיה במקום אולי מישהו ישפוך כסף על הספורט ולא נגדו .

ואני בטוח שמר אבי נאור מקפיד בכל אחד מכל אותם כלי רכב שציינת לא לנסוע במהירות העולה על 90 קמ"ש.

NOT!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה שיסע 90?

יש לו את כביש 1 שהוא יכול לנסוע בו על 100 כמעט כל הדרך מהבית למשכן הכנסת בירושלים וחזרה הביתה.

וכשהוא ממש ממש רוצה להשתגע ולהתפרע הוא יכול לטוס בכביש 6 על 110 קמ"ש ! :screwy:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה לא מסוכן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
110 בכביש 6 = מאוד מסוכן, הרוח מהמשאיות שיעקפו אותך יכולה להעיף אותך מהכביש.. :wink:

ואני חשבתי שזה בגלל כוח העילוי המטורף שהרכב מקבל ויכול בטעות להמריא. :roll:

טוב ללמוד דברים חדשים!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ואחרי שירדתם על האיש ,שמשקיע מכיסו האישי, 40 מיליון שקל בשנה במאבק בתאונות הדרכים, נחזור לנושא...

היום במסלול התאמנו בבוקר ילדי העתיד בקרטינג 2 פעימות - רועי בן 13 ועומר בן 16. זמני ההקפה שלהם היו באזור ה36,37 שניות.(איבו עושה כ 42 ש') רועי ניסני, הילד של..., יוצא לאליפות העולם באיטליה עוד מעט -כבוד גדול.

אחריהם הגיעו למסלול שתי משפחות, אמודי וסדובסקי שמטרתן הייתה להכניס את אמודי סניור לקטגוריית הדריפטים, היו הרבה ספינים, דן ביקר בשדות עם רכבי משפ' סדוב' יותר מאשר על האספלט - היה מאוד משעשע.

בסוף תום עלה על האיבו של גיא והפלא ופלא ,הבחור יודע ליסוע גם בקו ישר - הוא פתאום נזכר מה זה קווים ובלימות, וכל מה שהוא רצה לעשות זה לתת בגז בקו ישר. נשבע לכם שזה היה תום !

כמעט שכחתי, הייתה שם גם איזה BMW שחורה חדשה שעמדה בצד ולא רצתה להשתכשך במסלול. MZ4 או משהו כזה...ידנית...סתם אוטו...

שנה אזרחית טובה לכולם

פורסם

צטערת...

לגבי שישי הזה - להזכירכם יש יום מסלול מהשעה 13:00-16:00

בשישי הזה נעשה פיילוט להשכרת רכב ספורט לכל המעוניין:

קובי כהן האגדי, נרתם לפרויקט, הוא משכיר את הרכב שלו למקצים של 10 דקות כולל הדרכה בעלות של 240 ש"ח.

יש לו איביזה טורבו צהובה עם צמיגים וברקסים חדשים.

הזדמנות מצויינת למי שאין לו רכב ספורט ואו למי שכואב לו על הצמיגים לחוות את המסלול עם רכב מהיר ועם הדרכה צמודה.

פורסם

לשישי הזה צריך להרשם מראש, או שאפשר פשוט לבוא ולהרשם במקום?

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תוכן חדש...