Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, המסלול באמת שוחק את הצמיגים השמאליים.

וזיו, אני דווקא עושה את השיקיין הראשון (ת'אמת זה פחות שיקיין ויותר שמאלה-ימינה) עם גז מלא, עם העברת משקל קטנטונת בהתחלה. אם אני לא עושה העברת משקל אז באמת הרכב מיטלטל מצד לצד בצורה משמעותית, אבל אין שום משהו קריטי. (אולי בגלל שהוולקן פחות חזקה מהקליאו).

אגב עשיתי זמן של 50.3, שלפי גל זה סביר אבל יש לאיפה להשתפר. (הוא עצמו עשה את זה על הרכב שלי ב-1.7 שניות פחות - 48.6).

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חמישי היה אחלה - היו שני WRX, קליו ספורט ,106 ראלי ,306 XSI,וולקן .(בקושי הספיק הזמן לכולם לנסוע כי החשיך)

את התמונות אפשר לראות בפורום ספורט המוטורי (CF) ובסקאלה.

יום שישי היה די מוזר - היגיעו פחות מאמצע השבוע.

אז זה קצת בילבל אותי כי הרבה התלוננו שאמצע שבוע הם עובדים ולא יכולים להגיע וממש ציפיתי להרבה בשישי, אבל נדה.

למישהו יש הסבר - האם שלישי וחמישי בשעות אחה"צ זה טוב או שמעדיפים בבוקר ?

האם בשישי בוקר 09:00-11:00 ? או צהריים 12:00-14:00 ?

בכל מקרה שבוע הקרוב יהיה בחמישי בין 13:30-16:30

ויום שישי בין 12:00-14:00. (המסלול תפוס עד 12:00).

מאוד יעזור לי אם מי שמעוניין להגיע באחד הימים ישלח לי הודעה פרטית - כדי שאדע האם כדאי לי לפתוח את המסלול או לא

פורסם

שמח שמי שהגיע נהנה .

המסלול ההופכי נחמד מאוד אך מסוכן בעיקר בסוף הפרבולה ובסוף הישורת . לגבי הצמיגים, תעשו הצלבות :-)

העליתי מספר שאלות בשירשור המקורי (רכב כללי) - התייחסותכם בבקשה.

תודה

פורסם

אחה"צ סבבה, כך אפשר להנות ממזג אויר נח של השקיעה. (ולסבול מהפקקים, שדווקא כשחזרתי לא היו רציניים)

הערכה שלי היא שאנשים העדיפו להגיע באמצע השבוע בגלל המחיר היותר זול. (20 ש"ח הפרש => יוצא שביום חול מקבלים 4 מקצים לעומת 3 בסופ"ש עבור אותו המחיר :arrow:)

פורסם

גם עכשיו אין! :-D

היום היה ממש תענוג, נשאר החשק החזק לעוד..

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היה מעולה - מזל טוב לדן ושמחתי לראות את כולכם משחיזים את הספלט.

התרשמתי מאוד מדודי - רמת דריפט מאוד יפה.

גם היו כמה שעשו אוף רואד דריפטינג - היה מאוד יפה.

החשבונית על הקונוסים שגיהצתם בדרך אליכם.

השבוע כרגיל שלישי וחמישי מ14:00 - 16:30 - שימו לב שאם יהיה סוער מידי בשלישי זה לא יתקיים למרות שזה יכול להיות פגז ברטוב.נא ליצור קשר באותו יום איתי כדי לדעת אם מתקיים או לא.

שישי יש קורס סופר מוטאר כל היום והוא לא יהיה פתוח למכוניות.

דר"א ביום שבת היה יום כמו במסלולים בחו"ל- סשנים של קרטינג 2 פעימות ואופנועי מרוץ 80 סמ"ק לחילופין- היה תענוג לראות את זה.

פורסם

ואיייייייייייייייייי !!! רק עכשיו ראיתי !!! גם אני רוצה !!!

ממש היסטוריה, אחרי שביליתי על המסלול הזה מאות הקפות, לפני 7 שנים, עם קארט 2 פעימות ...

גל, מברוק ובהצלחה, אני מתחייב להגיע בהקדם.

ליאור ב.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
היה מעולה - מזל טוב לדן ושמחתי לראות את כולכם משחיזים את הספלט.

התרשמתי מאוד מדודי - רמת דריפט מאוד יפה.

גם היו כמה שעשו אוף רואד דריפטינג - היה מאוד יפה.

החשבונית על הקונוסים שגיהצתם בדרך אליכם.

השבוע כרגיל שלישי וחמישי מ14:00 - 16:30 - שימו לב שאם יהיה סוער מידי בשלישי זה לא יתקיים למרות שזה יכול להיות פגז ברטוב.נא ליצור קשר באותו יום איתי כדי לדעת אם מתקיים או לא.

שישי יש קורס סופר מוטאר כל היום והוא לא יהיה פתוח למכוניות.

דר"א ביום שבת היה יום כמו במסלולים בחו"ל- סשנים של קרטינג 2 פעימות ואופנועי מרוץ 80 סמ"ק לחילופין- היה תענוג לראות את זה.

אתה צריך לפתוח אתר אינטרנט שירכז הכל. תאמין לי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יאללה- יש מסלול מרוצים במרכז הארץ- מה שתמיד רצינו....

אז מה אם יורדות כמה טיפות- אין כמו לנסוע על מסלול רטוב -דר"א הוא יבש היום .

אז מחכה לראותכם היום מ14:00 - נא לעדכן מי מגיע בבקשה.

• תוכן חדש...