Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש למקום (לדעתי) פוטנציאל אדיר.

בהחלט יותר מעניין מ(עוד) ג'ימקאנה.

המצאתי לו אפילו שם "נחשורינג". כל הזכויות שמורות לי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
סירטון קצר מנחשונים שצילם Asaf ממעודון הרודסטרים.

היה כיף! :twisted:

חבל שאין עוד חומר צילומי

תום

תאמינו לי אתם כל פעם שאני רואה אותכם אם זה בכביש או אם זה בסרטון כזה או אחר אתם גורמים לי לפקפק בענייני הגדישות ולשקול הנא(ע)ה אחורית בכל הכח...

*נערך כדי שלא תפרשו את זה לא נכון

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם
אתם גורמים לי לשקול הנאה אחורית בכל הכח...

בהחלט ציטוט השבוע :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

:lol:

זה דווקא קורה לנו הרבה...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
יש מצב לבוא עם אופנועים קטנים? או קטנועים?

מתעלק, במידה וכן, אם ואיזה ציוד מיגון אתה דורש או רוצה שיהיה לרוכבים?

עמרי.

פורסם

אני מברך על כך שמישהו הרים סוף סוף את הכפפה להחזיר את נחשונים לפעילות.

זהו מסלול האספלט היחידי בארץ שנבנה עד היום לצרכי מירוצים (ולא נחרש) אי שם באמצע שנות ה-90.

המסלול הינו מסלול קארטינג תקני באורך 800 מטר בצורתו המקורית. בשלב כלשהו נעשה נסיון לאפשר מגוון תצורות שחלקן ארוכות יותר אבל במציאות משיקולי בטיחות התחרויות נערכו בלייאוט המקורי בשני כיווני הנסיעה.

קצת צובט לי בלב לראות את המשחקים בנדמה לי שעושים עליו והייתי שמח אם היזם יאפשר לקיים במקום את הדבר שלשמו נבנה המסלול. אגב בלי לבדוק לעומק את העניין שום רכב כביש לא יוכל להתקרב לזמנים של קארטים על המסלול הזה שהיו גומעים את האספלט בכ 36-37 שניות והרבה יותר חשוב מזה יכלו להתחרות עליו במירוץ אמיתי אחד כנגד השני ולא סתם נגד השעון.

ממה שמצטייר מהסרט יש עוד הרבה עבודה כדי להביא את המסלול למצב סביר כפי שהיה בתחילת שנות ה-2000 שלא לדבר על המצב בו הוא היה כשנפתח ובמקום הועסק גנן שקצר את המדשאות הירוקות.

האבק במקום מצטבר מהמחצבה הסמוכה אבל אם יסעו עליו באופן קבוע ובסיוע קצת גשם הוא יכול להיות נקי בהרבה רק שלא ברור כמה מהאספלט בדיוק נשאר ואני מניח שחרישתו בדריפטים לא ממש עושה לו טוב.

ולסיום לינק לאתר הקארטינג בנחשונים שהפסיק להתעדכן אי שם לפני כמעט 4 שנים ומי יודע אולי עוד יוכל להתעדכן.

http://www.gokart.co.il/

פורסם

חרישותו בדריפטינג??

:lol:

אתה רציני? נראה לי שאתה חי בסרט!

נזק מדריפטינג לאספלט... כאילו פירפרתי עם D9 או משהו :lol:

אני מניח שגל יהיה שמח לשלב שם את כל סוגי ענפי הספורט המוטורי שהוא רק יכול במסלול הזה.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם אני הרמתי גבה על טענה ש-"חרישותו בדריפטינג" פוגמת באספלט.

אם כבר - אז זה משאיר גומי על המסלול וזה אמור להיות רק לטובה.

איכות האספלט שם לדעתי סבירה בהחלט (מושלמת לא הייתי קורה לה).

לנו בתור צרכנים זוהי ברכה שנפתחת עוד אופציה בתחום.

במיוחד כאשר מדובר במשהו די שונה ממגרש חניה גדול.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אשמח לארח כל פעילות מוטורית כל עוד היא נעשית בצורה מסודרת ובטוחה והיא כלכלית עבורנו.

מה לעשות - העדיפות היא למכוניות כי זה התחום שאני מגיע ממנו.

מי שרציני, אופנועים /קרטינג- נא לפנות אליי אישית בטלפון ונתקדם.

• תוכן חדש...