Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחחח איזה אחלה מסלול!

אני יודע שאחזור בעתיד בוודאות!

הזמן בהחלט מספק.

התוואי של המסלול ממש מאפשר לך לחפש קווי פנייה טובים יותר בכל סיבוב ואיפה אפשר לבלום מאוחר יותר.

בנושא הDRIFTING, המסלול פשוט מדהים!

ההחלקות מתבצעות במהירויות גבוהות והזרימה טובה מאוד!

האספלט לדעתי מקביל לאספלט של אלתרנטיבי קצת מחליק ולא ממש שוחק!

גל, עלה והצלח!

ימי מסלול במהלך השבוע לצערי לא בשבילי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גל, מזל טוב ובהצלחה! (מכל הזייטמנים.)

האם יש תמונות או סרטון או סרטוט שמראה פחות או יותר איך נראה המסלול?

שאלה נוספת, מה יש מסביב מאספלט? (במידה ועפים החוצה)

והאם המחיר הכרות היה רק להיום או שאתה תמשיך אותו לזמן מה?

לגבי באיזה ימים אפשר לפתוח את המסלול, תמיד תהיה לך בעיה לרצות הרבה אנשים, לפי כמות הבליינים אני חושב שמימי חמישי אחה"צ חלק מהאנשים שלא עובדים ביום שישי יוכלו להגיע, מעבר לזה, כל יום בשבוע יש אנשים שיכולים ויש כאלו שלא ואני מאמין שלא תצליח למצוא איזה חלון זמן מנצח.

עמרי.

(בשורה התחתונה, מתי הוא נפתח שוב?! :-))

פורסם

חול :-D

צריך לבקש מגוגל לעדכן את הצילומים של המסלול בגוגל EARTH

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הי גיא...:wink:

לדעתי צריך לקבוע יומיים באמצע שבוע בשעות קרובות שהמסלול יפתח באם ירשמו מראש מס' מסויים של אנשים.

אם אדע מראש כי המסלול פתוח ביום חמישי למשל בין השעות 15:00 ל19:00 אז אוכל לתכנן את שבוע העבודה בהתאם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חזרתי עכשיו מהמסלול, ובשבילי זאת פעם ראשונה שאני נוהג במסלול.

בנוסף האיביזה טורבו נמצאת אצלי כחודשיים בלבד.

כשהגעתי ראיתי מחזה מרשים- מיאטה שמקיפה את המסלול כולו על הצד, בלי הפסקה, עם הטחות של הזנב מצד לצד בשליטה מדהימה.

גל התגלה כבחור סופר-נחמד, הקדיש לי מזמנו ומנסיונו ועלה איתי על המסלול דבר שתרם לי המון. גל- שוב תודה.

הלקח שלי מהתרגול הוא שיש לי פשוט המון מה ללמוד ולתרגל.

(הבנתי גם שאפילו במסלול עדיף להיות "נהג רגוע"...)

המסלול עצמו לא נותן כמעט רגע מנוחה, פניה רודפת פניה, חלקן הדוקות, חלקן ארוכות- מאוד אהבתי את האינטנסיביות.

לא חששתי לעוף מהמסלול, גם מפני אין שום דבר שאפשר לפגוע בו מסביב, וגם מפני שהמהירויות לא גדולות.

הדבר היחידי שעשיתי שדומה לזה היה top driver 2006 - אבל שם התשלום הוא עבור דקה נהיגה בערך, במסלול פצפון ולא ברור שמסומן על ידי קונוסים. אבל כאן ב 60 שקל ל 10 דקות מקבלים תמורה יפה. שם גם לא הכרתי את הרכב ולא חשתי איפה נמצאים הגלגלים, דבר שקצת תסכל אותי. כאן עם האוטו שלי נהניתי הרבה יותר.

בכל מקרה, כדאי מאוד לארגן מדידת זמנים כדי להתחיל לקבל פידבק כנהג וליצור עניין ואתגר.

פורסם

תודה על הברכות והתגובות

המסלול בטוח מאוד, הכל חול מסביב ורוחבו מאפשר משחק יפה מאוד של קווים ומאפשר טעיות תת היגוי למינהם או במקרה של סדובסקי היגוי יתר.

תום עשה את המסלול על הצד בצורה יפהיפיה ועד שניב לא קפץ על המסלול כדי לעצור אותו הוא היה כאחוז טרוף...

המחיר כנראה יחולק לשניים - עם ובלי הדרכה .

עידן -תודה על העצה -זה יכול להיות מצויין כל יום חמישי בין 15:00 ל 17:00 כי כבר מחשיך.

אאעדכן,ברגע שאסגור פרטים סופיים.

שוב תודה לכולם על התמיכה והעידוד

פורסם
גל,

בתמונה שצירפתי למעלה, איזה מן המסלולים זה המסלול שעליו נוהגים?

דרך אגב, מחר לא יהיה פתוח?! :-(

עמרי.

המסלול המדובר הוא המסלול העליון מבין השניים בתצלום האויר (המסלול הצפוני).

המסלול התחתון הוא מסלול לבאגיס קטנים ואני לא בטוח אם הוא עדיין קיים.

גל, בעבר היתה תאורה במסלול הזה. האם היא עדיין קיימת? פשוט חשבתי על track nights.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בשבת המסלול פתוח?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גל, בעבר היתה תאורה במסלול הזה. האם היא עדיין קיימת? פשוט חשבתי על track nights.

אין שם תאורה אבל הרעיון מגניב! :-D

תום

פורסם

המסלול סגור בשבתות ואין תאורה כרגע - כל דבר בעיתו ...

אפשר לבוא עם כל סוג רכב - אני נהגתי שם עם היונדאי I30 החדשה ,עם לאנסר וטויוטה אוט' וזה על הכיפאק.

פורסם

מצפה לפעם הבאה (במידה ויתאפשר לי להגיע), אני בפנים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וואי, נשמע מעניין

אני גם רוצה !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...