Jump to content

ע מ י ר

  • הודעות

    31
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ע מ י ר

  1. למכירה מאורר מנוע לאלפא 147 חדש מקורי באריזה המקורית לא היה מורכב מעולם!!! 500 שקל וגמיש 054-4977751 עמיר
  2. שלום לכולם האם ניתן להשיג בארץ את נוזל הבלמים ATE Super Blue האם אפשר לקנות מאיביי? (יכנס לארץ?) תודה לכל העוזרים עמיר
  3. תודה רבה רבה רבה עזרתם מאוד!
  4. אוקיי אז אולי אתה יודע על איזו תיבה הוא אמור לשבת? (מידות מאוד יעזרו) תודה
  5. היי ושלום לכולם! מבקש המלצה לסאב free air כמו בכותרת משהו בסגנון של ה 8 earthquake sws (ניתן להשיג אותו בכלל?) רוב תודות לעוזרים עמיר
  6. 4Runner קבל תיקון כל החלקים שנמצאים בחלק התחתון של המתלה נקראים המסה הבלתי מוקפצת יום טוב עמיר נ.ב. יואן הוא אמר שהוא חתך כמה חלקי פח גם (עדיין לא מאמין שיהיה 900 קילו)
  7. תודה על הקרדיט אבל הוא לא ממש מגיע לי כמו שאמר ניר הוידאו שלו אני רק קינאתי קצת למה אין לנו היום מה שהיה לנו פעם...
  8. מתאים ל "12 כרגע עם רמקול "10 פשוט. התיבה במצב ממש טוב 100 ש"ח וזה שלכם
  9. קראתי את הת'רד ואני שם לב שישנה מחלוקת בין אם זה מופע ראווה או תחרות וזה לא משנה יותר מידי כיוון שגם הדריפטרים רוצים להקים אירוע והרי דריפט זה בעיקר מופעי ראווה ועדיין אסור לנו אז שוב למה הם כן ואנחנו לא? חיבים לעשות משהו בנידון זאת ההזדמנות. מקווה לתגובות ועידכונים עמיר נ.ב. קישרתי את מועדון הדריפטרים לת'רד זה על מנת להגדיל את המודעות.
  10. ע מ י ר

    DRIFT ROUND 1 :)

    ס ו ף ---------------------------------------------------------------------------------------------------
  11. צודק! אני חושב שמפגש בסדר גודל כזה צריך שיהיה בו גם טיפה show אבל בטח ובטח לא לסכן אנשים/מכוניות! הנהג של הקורבט הצהובה הוא דוגמה רעה מאוד לתרבות המוטורית בארץ וחבל שלא היתה נוכחות של המשטרה (למרות שאני מתעב אותם). חוץ מזה היה אחלה מפגש כל הכבוד מאוד נהנתי כן ירבו.
  12. focal תתפלא מה אפשר לעשות עם 100 כוחות סוס
  13. אז כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי כאן אני אישית ראיתי נהג שהשתתף בשיחה הזאת, עם רכב עם מעט כוח(סביבות ה100כ"ס) שעושה דריפט ארוך ובשליטה מוחלטת במהירויות המדוברות. כלומר יש את הכישרון ויש את הרמה! אביחי בשניה שאני אמצא לה גיר ידני אתה הראשון שתקבל סיבסוב
  14. סתם לידע כללי גם אני גרמתי לצרפתייה שלי לזרוק זנב במהירויות שכדי שלא נדבר עלייהם (מטעמי שמירה על הרישיון) וזה היה בשליטה מוחלטת וללא שום דרמות מיותרות. ברור שזה באחריותי לנהוג כך מבלי לסכן את הנוסעים סביבי ואכן כך זה היה אבל עובדה שלא כל איבוד אחיזה צריך להגמר ב"שקים שחורים". זה שחלק מן הכותבים פה לא ברמה כזאת זה לא אומר שכולם כמוכם ובדיוק כמו שאריק ניסה להסביר דריפט זה עניין של טכניקה, כוח יכול לעזור אבל אפשר להסתדר גם בלי זה רק עניין של טכניקה.
  15. שלום לכולם, מניסיוני אכן יש את הכישרון למהירויות המדוברות ואני אומר זאת מראות עניים ולא ממשמע אוזניים!! לגבי המשפט שנכתב ממקודם יש לי רק דבר אחד להגיד ההיגיון צריך לגבור על הפחד ! גם אני פחדתי ועדיין פוחד מלרסק את האוטו/את עצמי אבל אם לא הייתי מתגבר על הפחדים שלי איך הייתי לומד דברים חדשים. שוב ההיגיון צריך לגבור על הפחד אני לא אומר קחו אוטו ולכו תתאבדו אלה לאט לאט תגדילו את מעטפת המגבלות. כל אחד בקצב שלו. ושוב אחזור אל ניסיוני סימולטור הוא לא משחק מחשב וכן אפשר לתרגל איתו דברים שאת לקחיהם כדי ואפילו רצוי לממש על הכביש הציבורי כדי להיות בטוח יותר. אני למדתי המון ממה שאני יודע כרגע ממשחקים וסימולטורים למיניהם. ובואו לא נשכח שחברות תעופה מן הגדולות בעולם מכשירות את טייסיהם על גבי סימולטורים, אם זה טוב בשביל לתת אחריות לטייס לדאוג לבריאותם ושלמותם של מאות נוסעים זה טוב בשבילי.
  16. אולג תותח זה ידוע כל הכבוד אריק אהבתי נ.ב. אז בMDC הבא אתה נותן show נכון (אני צריך לדעת על מנת להכין את המצלמה)
  17. היה מאוד כיף ממש נהנתי. רק חבל באמת שהמשטרה באה והרסה קצת (הרבה)
  18. מהמם כל הכבוד בקרוב אצלי
  19. תודה על התשובות אני משתמש ביציאת אוזניות (זה מה שיש)
  20. יש אולי למישהוא עוד עצות שיכולות לפתור לי את הבעיה?
  21. תודה על התשובה תוכל לפרט קצת יותר?
  22. שלום לכולם יש ברשותי נגן mp3 של creative מדגם zen neeon הוא מחובר אצלי לרכב על ידי כבל מקורי של kenwood (דגם המערכת הוא kdc-w657 ). עכשיו הבעיה היא כזאת כששומעים מהנגן הצליל מאוד נמוך למרות שבנגן העוצמה עד הסוף ובמערכת עצמה הווליום עומד על 30 מתוך 35. יש לציין כששומעים רדיו או דיסק העוצמה הסבירה (יחסית כן ) היא בסביבות ה20. השאלה שלי היא כזאת האם ישנו איזשהו מגבר שיגביר את העוצמה של הנגן כדי שהמערכת תקבל סיגנל קצת יותר גבוה? האם זה יעזור? האם יש דרך לשפר את התופעה? אמרו לי שככה זה צריך להיות אבל לי זה לא נראה נורמלי אשמח לכל תגובה,עצה,הארה. בתודה מראש לכל העונים עמיר
  23. +1 אפילו הייתי אומר מאוד מצמרר
  24. שלום לפי מה שאתה מתאר אני ממליץ לבדוק את המצמד
×
×
  • תוכן חדש...