Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום פונטיאק גראנד פרי שנת 93 מנוע 3100 ייבוא אישי האוטו נראה חדש בפנים בחוץ דגם מיוחד סאן רוף מגנזיום

ריפודי עור אורגנל .הכל חשמלי 160000 ק'מ יד שלישית הגיר והמנוע טובים אבל יש בעיה קטנה האוטו v6

והוא נוסע על 5צילידנר אבל המכונאי שלי אמר לי שב-1000 ש''ח הוא יסדר לי את זה

הבן אדם דורש 12000 ש''ח בגלל שהוא קנה רכב חדש וזה עומד לו בחניה רציתי שתיתנו לי חוות דעת על האוטו כמו צריכת דלק בתוך העיר מחוץ לעיר מחלות אם יש והכי חשוב לי זה שאני לא

יתקע אם האוטו שאני ירצה למכור מישהו יודע אם הם נימכרות ? למה היה לי פונטיאק סנבירד ולא הצלחתי למכור חצי שנה

עד שבסוף מכרתי אותה ב-5000 ש''ח. תודה יצחק

פורסם

3100. זה מטורף!! אתה לא צריך כזאת ספינה על הכביש!! וד"א - היא מאבדת ערך כמו כלום, ותוך שנתיים אתה מוכר אותה בחצי או שליש מהמחירון. זה מה שקרה לי: קורסיקה 95', מטופלת בחברה, 2200, נקיה מכל תאונה, עלתה לי 21000 ש"ח.

בכמה מכרתי אותה? 1000 ש"ח!!! זה כלום. אבל אמריקאיות ישנות לא שומרות ערך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני מנחש שצריכת הדלק לא מבריקה (בכל זאת, מנוע 3,100 אמריקאי עצל וצמא). אני לא חושב שירידת הערך צריכה להטריד אותך במכונית שעולה 12,000 ש"ח, אלא תחזוקה.

פורסם

השאלה אם באמת המכונאי שלך מסדר את זה ב 1000 ש"ח או לא.

אם כן ואתה לא רוצה את האוטו למסחרה אז זה שווה

3100 - זה ממש לא ספינה, בשביל אמריקאית זה מנוע קטן , ואל תשווה קורסיקה לזה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אמת לאמיתה... אתה צודק במאת האחוזים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

תודה לכל המגיבים לא אכפת לי מירידת ערך השאלה היתה אם האוטו הזה נמכר או שאני יתקע איתו

נגיד עוד חודש כבר לא בא לי על האוטו אני יכול למכור אותו או שאני יתקע?למה אני מפחד מהשוק שלה

פורסם
3100. זה מטורף!! אתה לא צריך כזאת ספינה על הכביש!!

עצה מצויינת ממי שיש לו האמר! או סידרה 5 (כפי שטען בשרשור אחר).

כנראה שלעס קצת יותר מדי גת (תקראו את החתימה שלו.

הגרנד-פרי רכב מפנק מאוד, עם נטיה מוגזמת לרכות שמתאימה נהדר לכבישי מעצ המשובשים.

אכן לאמריקאיות יש בעיית סחירות קשה ואתה עשוי להיתקע עם הרכב.

אם הרכב יחודי הסיכוי לכך נמוך יותר.

אני לא הייתי נבהל בגלל נסיון שהיה לך עם סאנבירד שזה באמת אוטו בינוני מינוס (ויש שיקפצו ויטענו שגרוע מאוד) לגרנד-פרי שהוא משמעותית מוצלח יותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה לא מתכוון להחזיק ברכב הרבה זמן,כדאי שתרד ממנו מהר.

קח בחשבון אחזקה יקרה,טיפולים יקרים.

אם אתה אוהב את הרכב,מתכוון להחזיק בו זמן רב,לטפל בו כמו שצריך - אז שווה לך, אם לא, חבל על הזמן וחבל על הכסף שלך.

פורסם
עצה מצויינת ממי שיש לו האמר! או סידרה 5 (כפי שטען בשרשור אחר).

כנראה שלעס קצת יותר מדי גת (תקראו את החתימה שלו.

הגרנד-פרי רכב מפנק מאוד, עם נטיה מוגזמת לרכות שמתאימה נהדר לכבישי מעצ המשובשים.

אכן לאמריקאיות יש בעיית סחירות קשה ואתה עשוי להיתקע עם הרכב.

אם הרכב יחודי הסיכוי לכך נמוך יותר.

אני לא הייתי נבהל בגלל נסיון שהיה לך עם סאנבירד שזה באמת אוטו בינוני מינוס (ויש שיקפצו ויטענו שגרוע מאוד) לגרנד-פרי שהוא משמעותית מוצלח יותר.

היה האמר. צריך להחליף סמלון. לא יודע למה. גנבו לי את הסדרה 5. אין אוטו עכשיו. הוא אמר שהוא צריך אותו בעיקר לעיר...:roll:

פורסם
תודה לכל המגיבים לא אכפת לי מירידת ערך השאלה היתה אם האוטו הזה נמכר או שאני יתקע איתו

נגיד עוד חודש כבר לא בא לי על האוטו אני יכול למכור אותו או שאני יתקע?למה אני מפחד מהשוק שלה

מחיר הוא פונקציה של סחירות. במילים אחרות: אם תמכור במאה ש"ח סביר להניח שתמכור מהר, ואם ב100,000 ייקח קצת יותר זמן (המילים גיהנום ועידן קרח מתקשרות פה לסיטואציה..)

מה שאומר שבהגדרה - אכפת גם אכפת לך מירידת ערך - כי רכב שקשה למכור גם לא מחזיק מחיר, ולהפך.

HFturbo

פורסם

אם האוטו במצב טוב, אתה תמכור אותו. תצטרך קצת יותר סבלנות מאשר במכירה של מאזדה לאנטיס אוטומט באותו מצב, אבל תמיד יבוא אחד כמוך, חובב אמריקאיות, "מבין עניין" שיראה שזאת מציאה בדיוק כמו שאתה חשבת שהיא מציאה, ויקנה אותה.

• תוכן חדש...