Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מוטוריות של חד-אופן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה על זה כתבה בריפלי,

זה איזה אופנוען שהחליט לבנות את הדבר הזה, הוא עשה אבטיפוס והכל ולפי מה שאני זוכר זה נוסע דיי טוב.

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
היה על זה כתבה בריפלי,

זה איזה אופנוען שהחליט לבנות את הדבר הזה, הוא עשה אבטיפוס והכל ולפי מה שאני זוכר זה נוסע דיי טוב.

נסע די טוב עד שהתרסק וכמעט מת

גם בסאות'פארק היה משהו ברעיון הזה רק שהישיבה קצת פחות נוחה (מי שראה את הפרק יבין).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
היה על זה כתבה בריפלי,

גם בסאות'פארק היה משהו ברעיון הזה רק שהישיבה קצת פחות נוחה (מי שראה את הפרק יבין).

היה פרק ענק :) למי שלא ראה, מומלץ. בקצרה...

[ספויילר]

לבחור שמפעיל את MR. HAT נמאס מהבדיקות הבטחוניות בשדה התעופה, אז בקול רם, הוא קורא בויקוט על חברות התעופה ועובד על פיתוח מכשיר שיגיע למהיריות עצומות בבטיחות מרבית. בתור הומו, ואנדרסטיימנטיסט מושבע, הוא מתכנן את המכשיר שלו באופן לא קונבנציונלי בלשון המעטה(!).

ואת זה, מילים כבר לא יתארו, מפאת כבודו של הפורום.

פורסם
היה על זה כתבה בריפלי,

היה פרק ענק :) למי שלא ראה, מומלץ. בקצרה...

[ספויילר]

לבחור שמפעיל את MR. HAT נמאס מהבדיקות הבטחוניות בשדה התעופה, אז בקול רם, הוא קורא בויקוט על חברות התעופה ועובד על פיתוח מכשיר שיגיע למהיריות עצומות בבטיחות מרבית. בתור הומו, ואנדרסטיימנטיסט מושבע, הוא מתכנן את המכשיר שלו באופן לא קונבנציונלי בלשון המעטה(!).

ואת זה, מילים כבר לא יתארו, מפאת כבודו של הפורום.

כייף לדעת שיש פה חובבי S.P כמוני(יש, אני לא החולני היחיד בפורום!!!).

באמת זה הדבר הראשון שעלה לי לראש...

אבל רק תדעו לכם שמיסטר גאריסון אכן דאג לכפתורי הפעלה נורמליים!

פשוט אף אחד לא ידע מהם עד סוף הפרק.

בקיצור-חד אופן מוטורי,תירוץ להומו לאהוב מוטריקה!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

קראתי או שראיתי בטלויזיה מתישהו שכבר אחרי

מילחמת העולם השניה או משהו כזה, אנשים בנו כלים כאלה

מגלגלים של טרקטורים ומשאיות ענקיות שנישארו

אחרי המלחמה.

הפסיקו עם זה כי היו תאונות קשות.

יובל

• תוכן חדש...