Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,לאט לאט אני מתחיל לשפר את האוטו החדש שלי ,בינתיים שמתי מגנזיום ושבוע הבא אני מרכיב גם ספולייר נמוך .

אם למישהו יש הצעות ושיפורים נוספים בגבול הטעם הטוב אשמח לשמוע.הנה כמה תמונות

בכנפיים מקדימה יש לי כאלה שני פנסי איתות כתומים,מישהו יודע איפה אני משיג כאלה שקופים?

 

photo0002so5.jpgphoto0004xj6.jpgphoto0005gn7.jpg

 

 

 

photo0003eh0.jpgphoto0006vn7.jpgphoto0007ml3.jpg

 

 

photo0010bb2.jpgphoto0011ih7.jpg

פורסם

מאחר ומדובר בשיפורי יופי חיצוניים, אני מעביר אותך לפורום טכני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני במקומך הייתי מוותר על הספויילר.

אני חושב שזאת השקעה מיותרת.

צביעה של הטמבונים (ואולי גם המראות) לצבע הרכב ובקליות שקופות יוסיפו המון לפי דעתי.

 

מגנזיום מאוד יפים. תתחדש :-)

פורסם
גם אם זה ספולייר נמוך?

ולגבי הטמבונים שבוע הבא אני יצבע אותם.

 

זה דיי מיותר. הצורה של הרכב יפה גם ככה.:-)

וודאי שספויילר יוסיף אך אני חושב שזאת השקעה מיותרת.

אל תשכח כשתרצה למכור את הרכב אף אחד לא יוסיף לך את כל ההשקעה ששמת ברכב.

ולא כולם אוהבים ספויילר[נקודה למחשבה]

פורסם

שיפורי יופי חיצוני הם עניין של טעם בלבד וזה שאתה שואל אנשים בפורום להמלצות לדעתי זה דבר די חסר תועלת, כי בסוף הרי תעשה מה שנראה לך טוב.

לדעתי חלונות שחורים יעשו הבדל די חמוד באוטו, אבל לא שחורים כמו של השב"ק אלה רק כהים.אה ודרך אגב, שתמכור את האוטו, הקונה לא יוסיף לך את כל מה שעשית ותמכור אוטו בהפסד כביכול

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

שיפורי יופי חיצוני הם עניין של טעם בלבד וזה שאתה שואל אנשים בפורום להמלצות לדעתי זה דבר די חסר תועלת, כי בסוף הרי תעשה מה שנראה לך טוב.

 

 

אתה צודק 100% תעשה מה שנראה לך נכון לעשות.

 

אבל לדעתי אתה לא צריך להוסיף כלום אולי רק לצבוע טמבונים יהיה נחמד לעין.

 

למרות שזאת דווקא יפה :roll:

 

96RS.jpg

 

נ.ב

זה שב"כ לא שב"ק..(שירות ביטחון כללי)

פורסם

לפי דעתי, רק אולי, אם יש לך כסף, להפוך את הצבע לצבע מטאלי. אני לא בטוח לגבי זה, אני אשמח מאוד מאוד אם יתקנו אותי, אבל זה לא חובה להפוך לצבע מטאלי רק בפחחיה, אלא אני חושב שיש איזה חומר או משהו דומה, שמורחים על האוטו (לא ווקס)

 

אבל גם, כדי שייתייבש בלי גבשושיות של חרקים שנתקעו בצבע הטרי, אתה צריך להכניס אותו למקום מקורה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז ככה קודם זה תלוי בתקציב שלך

1.מכסה מנוע של אימפרזה טורבו +טמבון קדמי עם פנסי ערפל+צביעת טמבונים+ספויילר אחורי של טורבו +בקליות שקופות ואיזה אגזוז חמוד וחלונות כהים הגוון הבהיר הזה ואתה לא תכיר את האוטו שלך ותהנה להסתכל עליו

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לפי דעתי, רק אולי, אם יש לך כסף, להפוך את הצבע לצבע מטאלי. אני לא בטוח לגבי זה, אני אשמח מאוד מאוד אם יתקנו אותי, אבל זה לא חובה להפוך לצבע מטאלי רק בפחחיה, אלא אני חושב שיש איזה חומר או משהו דומה, שמורחים על האוטו (לא ווקס)

 

אבל גם, כדי שייתייבש בלי גבשושיות של חרקים שנתקעו בצבע הטרי, אתה צריך להכניס אותו למקום מקורה...

חביבי, אין לך מושג על מה אתה מדבר, צבע מטאלי הוא צבע שמהול בחלקיקי אלומיניום וזה מה שנותן לו את המרקם, אם הוא רוצה מטאלי הוא צריך לצבוע, והצבע הנוכחי יפה דווקא.

בקשר לאיתותים שקופים - חפש באיביי, לידיעתך אתה תצתרך לשים נורות כתומות\נורותו כסופות מיוחדות שמוציאות אור כתום, שכן המנורה שמתחת לאיתות היא שקופה.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן כמו שחברי הפורום כתבו לך כאן, צביעת טמבונים ומראות לפי דעתי דבר ראשוני ואף חובה, כל התוספות - מכסה מנוע אגזוז ספוילר( חשוב שיהיה מורכב היטב ע"מ שלא יגנבו אותו יישארו לך חורים מכועריים בבאגז') זה כבר עיניין של טעם ותקציב. בנוגע לשאלתך - ווינקרים שקופים ניתן להשיג באוטו דיפו שבאייס קנה ובנה.

בנוסף אמליץ לך על הדבקת חלונות שחורים מאחורה -לידעתך מקדימה זה לא חוקי, (עלות מאוד זולה שנעה בין 150-300 ש"ח לשתי החלונות) שים לב!! בקש המלצות מחברי הפורום לגבי מקום טוב עם ניסיון מכיוון שישנם מקומות שלא מדביקים טוב ולאחר מס' חודשים יוצאות בועות כאלה וזה נורא מגעיל, החלפת הגריל מקדימה לניקל תהיה תוספת חמודה ואם אתה אוהב מדבקות ספורט וכאלה ניתן להשיג גם כן באוטו דיפו. מבחינת חיצוניות זהו לדעתי =), פנק את עצמך באיזה מערכת אודיו טובה וסע בכייף שלך =).

ולבחור שהציע לצבוע את הרכב בצבע אחר או מחדש - לא משתלם עלות כזאת עלולה להגיע לכ6000 ש"ח.

בהצלחה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

בקשר לאיתותים שקופים - חפש באיביי, לידיעתך אתה תצתרך לשים נורות כתומות\נורותו כסופות מיוחדות שמוציאות אור כתום, שכן המנורה שמתחת לאיתות היא שקופה.

 

לגבי האיתותים יש לי מאיפה להשיג אבל לא הבנתי את הקטע עם המנורות הפנימיות

מאיפה אני משיג כאלה?מאוטו דיפו?

אתה מתכוון כאלה מנורות קטנות שמתלבש עליהם כובע כתום?

×
×
  • תוכן חדש...