Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מכון "ארביב" בחולון שמעתי רק דברים טובים, לפי מה שאני יודע - מועדון STI מכייל שם את המכוניות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הוגנים - לא ינסו לדחוף לך כיוון פרונט ללא צורך.

מקצועיים - תמיד הוציאו לי רכב מכוון כמו שצריך, וכשכבר היתה פאשלה (הגה לא ממורכז) תיקנו בלי להניד עפעף.

מחירים סבירים.

בשבילי זה מספיק.

ב-ד-י-ו-ק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התחיה....מומלץ בעצימת עיניים, אורי (הבעלים) אמין וישר כמו סרגל, לא פעם במסגרת העבודה הקודמת שלי הבאתי אליו רכבים אחרי רבע שעה של בדיקות הוא הגיע למסקנה שתפוח\זרוע כזאת או אחרת עם חופש ושלח אותי להחליפה, מיותר לציין שעל הבדיקה הוא לא ביקש שקל....פשוט "סע תתקן ואחרי זה תבוא לכוון - כי אני לא מכוון ואחרי עשר דקות זה ילך...חבל על הכסף שלך"

נדיר בישראל....

יתרון נוסף : הוא לא מוסך אלא רק מכוון מה שאומר שלהבדיל מהאחים רוט, הוא לא יגיד לך "חופש בתפוח הגה - 120 שקל אני כבר אחליף לך אותו" ולא תדע לעולם אם היה חופש או לא היה....אם יש חופש הוא יודיע לך עליו וישלח אותך להחליף אותו במוסך שאתה מכיר וסומך על המחירים והעבודה שלו....כי הוא בעצמו לא מחליף כלום

פורסם
גרשון, אמרת שאתה באמריקה מה קרה ?.

כרגע חזרתי ממכון פרונט "הסרן" ברחובות, משה בעל המכון כיוון לי שפור בקווליר מודל 96. לאחר שבשבוע שעבר הפרונט כוון בסיבוב בילו אצל הפנצ'ר מכר מוסה. נכון שהמיכשור אצל מוסה חדש יותר,(עם לייזרים\אור אינפרא אדום) אבל לא אהבתי שהוא תוך כדי הכיוון מצלצל לאן שהו, ושואל שאלות טכניות ולא מפענח את מה שהו רואה במסך.

והשאלה הנשאלת היא, האם מותר לפנצ'רמכר לכוון פרונט ?

דוד.

עכשיו אני בישראל והמזדה 3 של אבי מתנהגת בצורה מדאיגה.

מה שאתה אומר מחזיר אותנו לטיב בעל המקצוע.

לשאלתך: מצידי אני מוכן לשלם לגניקולוג שיכנס מתחת לאוטו ויכוון, כל עוד יש לו את הציוד והידע המתאימים.

תודה לכולם על התשובות !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...