Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאור המצב המחפיר בארץ בנושא, אני מבקש המלצה למכון לכיוון גלגלים (פרונט) עם מערכת מדידה ממוחשבת (עם לייזרים\אור אינפרא אדום) ועדיף שנותן דף מודפס עם תוצאות הכיוון. בקיצור מכון מקצועי שעובד בשיטה מודרנית ולא כמו רוב המכונים בארץ שעובדים כמו שעבדו בשאר העולם לפני 30 שנה. תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, אמרת שאתה באמריקה מה קרה ?.

כרגע חזרתי ממכון פרונט "הסרן" ברחובות, משה בעל המכון כיוון לי שפור בקווליר מודל 96. לאחר שבשבוע שעבר הפרונט כוון בסיבוב בילו אצל הפנצ'ר מכר מוסה. נכון שהמיכשור אצל מוסה חדש יותר,(עם לייזרים\אור אינפרא אדום) אבל לא אהבתי שהוא תוך כדי הכיוון מצלצל לאן שהו, ושואל שאלות טכניות ולא מפענח את מה שהו רואה במסך.

והשאלה הנשאלת היא, האם מותר לפנצ'רמכר לכוון פרונט ?

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לאחר נסיון עם כמה מכונים כאלו, המכון שהתרשמתי ממנו לטובה היה במכון "מבדק" בהרצליה.(הוא נמצא מאחורי המכון)

הגעתי אליו לאחר שבמכון אחר לא הצליחו לתקן את המשיכה.

לאחר כיוון ושתי נסיעות מבחן,עם כיוונים ביניהם, הרכב נוסע ישר !

תבקש את אבי.

פורסם

מחזק את המלצתו של אלעדס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברים - מה עם התחייה?

"פרונט התחייה" בת"א.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חברים - מה עם התחייה?

"פרונט התחייה" בת"א.

אתה יכול לפרט יותר מה כל כך טוב במכון התחייה?

אין לי איתם נסיון טוב או לא טוב, אבל כשכבר היתה אינטרקציה היא היתה מהסוג שלא גרם לי לרצות להיות לקוח שלהם.

תוכל להסביר יותר למה אתה ממליץ עליהם?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

"דבש את יהלומי" באיזור תעשייה בחדרה. עשיתי ואנימרוצה. פרונט ממוחשב, ושירות מקצועי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אתה יכול לפרט יותר מה כל כך טוב במכון התחייה?

אין לי איתם נסיון טוב או לא טוב, אבל כשכבר היתה אינטרקציה היא היתה מהסוג שלא גרם לי לרצות להיות לקוח שלהם.

תוכל להסביר יותר למה אתה ממליץ עליהם?

הוגנים - לא ינסו לדחוף לך כיוון פרונט ללא צורך.

מקצועיים - תמיד הוציאו לי רכב מכוון כמו שצריך, וכשכבר היתה פאשלה (הגה לא ממורכז) תיקנו בלי להניד עפעף.

מחירים סבירים.

בשבילי זה מספיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צמיגי מטלון בפ"ת

180 ש"ח כיוון בלייזר לפי דגם הרכב

חברה על הכיפאק

וסיבוב בדיקה אח"כ ע"י אחד מהם עד לתוצאה מושלמת

מומלץ בחום

וגם טופס של לפני - אחרי למזכרת :wink:

חפש את דני (הבחור הדתי)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

במכון טסטים בראשון,מקצועי ועם כל השיכלולים,מסביר ומראה את הזווית ובסוף מדפיס דף נתונים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

גרשון,

בעבודה של בדיקה וכוון זוויות אופנים, כמו בכל עבודה, חשוב מי עובד. לעיתים וגם כאן זה חשוב בהרבה מסוג המכשור. בעל מקצוע טוב, הוא ז שיודעלעשות את ההבחנה הנכונה, ואז לבצע את העבודה הנדרשת.

באופן אישי, אני עובד עם אהרון רוט כבר כחמש עשרה שנים.

הוא נמצא ברחוב הירקון 52 בני ברק, 03-6199144.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...