Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

הרכב פונטו 90

חלק מהבעיה היתה שהמאוורר המקורי היה עובד מהרגע שהתרמוסטט היה נפתח והיה עובד קבוע כל זמן הנסיעה כלומר על רבע חום לפי המד ברכב והחלטתי לבדוק מדוע.

פירקתי רדיאטור וניקיתי אותו (חיצונית כי נאמר לי שרדיאטור מסוג זה לא נסתם בדרך כלל) והחלפתי יוניט חום ברדיאטור והסתבר שמה שהיה זה היוניט עם ההפעלה בחום נמוך כלומר 80-68 מעלות ולפי יצרן אמור להיות 94-87 וזה גם מה ששמתי.

כרגע המאוורר נכנס לפעולה קצת מתחת לחצי ועובד כמה שניות ומפסיק לדקה מצב תקין לפי מה שקראתי פה .

עכשיו לשאלה הצלחתי להתקין מאוורר SPAL מקורי דק מהצד הפנימי של הרדיאטור (מאוד בעייתי בגלל מחסור במקום אך תורם המון בזמן פעולת מזגן). וברצוני לחבר אותו כל שיעבוד ביחד עם המאוורר המקורי (הראשי) כרגע מחובר רק למזגן ועובד רק בהפעלתו,ממה שחיפשתי מצאתי שלמאוורר הראשי קיים רק פיוז ואין ממסרים בדרך לכן האם לדעתכם אפשרי להגדיל את הפיוז ולחבר את המאוורר הנוסף לחיווט של הראשי(בטור) או לבנות לו מערכת נפרדת שתופעל ע"י ממסר.

אני יודע שהיו כמה דיונים בנושא אבל אני מעוניין בעצות מאנשים שמכירים את המערכת החשמל הספיציפת.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה שהמאורר החדש יופעל ע"י היוניט חום חבר אותו ליוניט באותה נקודת חיבור שהמאורר הראשי מחובר ליוניט

לפני תחילת העבודה יש לנטרל את המצבר

פורסם

ברור שיופעל על ידי היוניט אך האם מותר לחבר לחוטים של המאוורר הראשי או שזה עלול ליצור עומס על החוטים ולשרוף אותם

• תוכן חדש...