Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא צודק.

יש מכוניות הרבה יותר "נושכות" שנהגים טובים שולטים בהם בלי בעייה, דוגמא קרובה היא S2K שניתן לראות בארץ - כשמבטלים את הבקרות ומגיעים למגבלות של הרכב הוא מתחיל להשתולל חזק מאוד - ויש נהגים ששולטים בו טוב מאוד.

עוד דוגמא הן הפורשה למיניהן משנות ה 70 וה 80 שהיו מסוכנות במיוחד עקב אופן התכנון שלהם, ועדיין - היו נהגים שהשתלטו עליהם.

בסך הכל המכונית היא מכונה, היא עושה מה שאתה אומר לה לעשות - ואם אתה לא מצליח, כנראה שאתה לא מספיק מיומן בשביל לשלוט בה.

בשורה התחתונה - אין כזה דבר אי אפשר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין איבוד אחיזה בלתי נשלט, יש נהג שלא שולט באיבוד האחיזה.

ענק! פשוט ענק! אם היה לי מקום בחתימה- זה היה נכנס לשם!:-P

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
או שלא למדת עברית, או שלא למדת פיזיקה.

לשנות חוקים - כלומר - לשנות את המשוואה. זה כמו שתגיד עכשיו שזמן הוא מכפלה של מהירות בדרך, לצורך העניין.

לשנות את הכוחות הפועלים - כלומר, לשנות את המשתנים. לדוגמא - כאשר אתה נוסע שעה במהירות 100 קמ"ש , אתה נוסע 100 ק"מ. כאשר אתה נוסע חצי שעה במהירות 50 קמ"ש , אתה נוסע 25 ק"מ.

כנ"ל לגבי כוחות שפועלים על רכב בצירו הקדמי או האחורי, או מצידי כח הכובד. החוקים נשארים זהים.

קאפיש ?

לא יודע מה איתכם, אבל עכשיו בחדשות אמרו, שפיתגורס רוצה משפט חוזר.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הוא צודק.

יש מכוניות הרבה יותר "נושכות" שנהגים טובים שולטים בהם בלי בעייה, דוגמא קרובה היא S2K שניתן לראות בארץ - כשמבטלים את הבקרות ומגיעים למגבלות של הרכב הוא מתחיל להשתולל חזק מאוד - ויש נהגים ששולטים בו טוב מאוד.

עוד דוגמא הן הפורשה למיניהן משנות ה 70 וה 80 שהיו מסוכנות במיוחד עקב אופן התכנון שלהם, ועדיין - היו נהגים שהשתלטו עליהם.

בסך הכל המכונית היא מכונה, היא עושה מה שאתה אומר לה לעשות - ואם אתה לא מצליח, כנראה שאתה לא מספיק מיומן בשביל לשלוט בה.

הכל אפשרי והרוב תלוי בנהג, עכשיו רק צריך להכשיר אותו, לאמן אותו, ולדאות לתרגל אותו פעמיים ביום באחד ממסלולי המרוץ בארץ, כמובן עם ביטוח מתאים, ציוד הגנה טוב ומאמן מוסמך....או שמישהו רוצה ללמוד את זה בהתכתבות?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
להכניס 316 להיגוי יתר על כביש יבש,זה איבוד אחיזה בלתי נשלט.

כמו שנאמר - לא נשלט עבורך.

אני בטוח שיש כמה אנשים בעולם שמסוגלים להתמודד עם היגוי יתר במכונית הנעה אחורית עם 90 כ"ס :twisted:

ראיתי אנשים מחזיקים על הצד בצורה מושלמת S2K, ראיתי אנשים מחזיקים על הצד מיאטה עם טורבו, ואני לא מדבר על נהגי מירוץ אלא אנשים רגילים עם הכשרה בנהיגה מתקדמת וקצת כישרון.

להחזיק מכונית עם קרוב ל200 כ"ס לטון זה "קצת" יותר קשה מלהחזיק חצי מההספק על אותו משקל. ותאמין לי שכאשר התחת של ההונדה או המיאה יוצא - אתה לא מספיק להגיד "אברה קדברה" ואתה כבר ב 180 מעלות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הוא צודק.

היו?

מה כולם מתו??

אני עוד חי...:?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
היו?

מה כולם מתו??

אני עוד חי...:?

ג.

כפי שנוכחתי אתמול לדעת - אכן אתה עוד חי.

השמועות היו מוגזמות מדי כנראה... :-D

הכל באהבה :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
דוגמא קרובה היא S2K שניתן לראות בארץ - כשמבטלים את הבקרות ומגיעים למגבלות של הרכב הוא מתחיל להשתולל חזק מאוד

:roll: :roll: :roll:

לא נהגת על S2000 מעולם, נכון?

מאיפה השטויות האלו?!

מוטי

נ.ב: קרא את השרשור הזה, אולי תבין משהו על ההבדל בין האוטו לשמועות ומיתוסים על האוטו.

פורסם

אני דווקא נהגתי על ההונדה המדוברת (על המגבלות והרבה מעבר להן) ונתקלתי בטונות של תת היגוי על המגבלות.

מה שכן כ-שהזנב יצא - הוא יצא הרבה יותר אלים מיציאת הזנב של המיאטה.

אבל עד שהוא יצא... נהג רגיל ממש לא יגיע לשם אלא אם הוא עשה משהו ממש לא בסדר.

פורסם

אלים זה עניין של הגדרה - לא אבסולוטי...

ואולי היא באמת הייתה צריכה כוון. בקיצור - זה לא מדע מדוייק אז אני חושבת שהויכוח של "כן אלים - לא אלים" קצת מאבד מהערך שלו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני דווקא נהגתי על ההונדה המדוברת (על המגבלות והרבה מעבר להן) ונתקלתי בטונות של תת היגוי על המגבלות.

מה שכן כ-שהזנב יצא - הוא יצא הרבה יותר אלים מיציאת הזנב של המיאטה.

אבל עד שהוא יצא... נהג רגיל ממש לא יגיע לשם אלא אם הוא עשה משהו ממש לא בסדר.

מצטער לאכזב אותך מר קונדס אבל הנהיגה שלך על ההונדה ממש לא נקראת נהיגה הרבה מעבר למגבלות.

גימקנה של הילוך ראשון לא נבנתה מראש להיות הרעיון של ההונדה. ושתי הספינים שחווית בניסיון לזרוק ישבן היו תוצאה טיבעית של זריקת קלאצ עם סל"ד מקסימלי בהילוך ראשון ...

מנסיעה על אותה הונדה בדיוק באותה גימקנה, ומניסיון על S2000 מעבר להילוך הראשון במסלולים, אני יודע שהיא ניתנת לשליטה באופן הרבה יותר קל ממה שאנשים חושבים, כמובן אם יש לך ניסיון ויכולת שליטה ברכב הנעה אחורית...

פורסם

אלים זה עניין של הגדרה - לא אבסולוטי...

אם הולכים בכיוון הזה אפשר גם לטעון שזה קשור ליכולות של הנהג, יכול להיות שלמי שאין מושג גם הזנב במיאטה ייחשב אלים, לא?

אלים מתייחס לפרוגרסיביות של המעבר בין היגוי נייטראלי או תת-היגוי להיגוי-יתר, וה-S2000 פרוגרסיבית מאוד.

היא גם בעלת אחיזה גבוהה מאוד ולכן יכול אדם לחשוב שהיא לא כ"כ פרוגרסיבית בגלל שהדברים קורים במהירויות גבוהות יותר...

מוטי

עריכה - עכשיו מההודעה של ניב אני מבין ש"הרבה מעבר למגבלות" מתייחס לסיבוב בהילוך ראשון באיזה מגרש חניה עם קונוסים.

הנחתי את תיקי בנושא.

פורסם
מצטער לאכזב אותך מר קונדס אבל הנהיגה שלך על ההונדה ממש לא נקראת נהיגה הרבה מעבר למגבלות.

גימקנה של הילוך ראשון לא נבנתה מראש להיות הרעיון של ההונדה. ושתי הספינים שחווית בניסיון לזרוק ישבן היו תוצאה טיבעית של זריקת קלאצ עם סל"ד מקסימלי בהילוך ראשון ...

מנסיעה על אותה הונדה בדיוק באותה גימקנה, ומניסיון על S2000 מעבר להילוך הראשון במסלולים, אני יודע שהיא ניתנת לשליטה באופן הרבה יותר קל ממה שאנשים חושבים, כמובן אם יש לך ניסיון ויכולת שליטה ברכב הנעה אחורית...

זה נקרא מעבר למגבלות של הילוך ראשון :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...