Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שנאמר - לא נשלט עבורך.

אני בטוח שיש כמה אנשים בעולם שמסוגלים להתמודד עם היגוי יתר במכונית הנעה אחורית עם 90 כ"ס :twisted:

ראיתי אנשים מחזיקים על הצד בצורה מושלמת S2K, ראיתי אנשים מחזיקים על הצד מיאטה עם טורבו, ואני לא מדבר על נהגי מירוץ אלא אנשים רגילים עם הכשרה בנהיגה מתקדמת וקצת כישרון.

להחזיק מכונית עם קרוב ל200 כ"ס לטון זה "קצת" יותר קשה מלהחזיק חצי מההספק על אותו משקל. ותאמין לי שכאשר התחת של ההונדה או המיאה יוצא - אתה לא מספיק להגיד "אברה קדברה" ואתה כבר ב 180 מעלות.

אני רוצה לראות אותך מחזיק 316 על הצד על כביש יבש,אני שם את זה כאתגר עבורך.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי זה כימעת בילתי אפשרי להביא אותה בדריפט ארוך , אבל אפשר להיכנס איתה להחלקה ולישלוט בה ולהיתיישר שכבר אין יותר מה לחפש בהיגוי יתר כי אין לה מספיק כח להישאר בדריפט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אולי זה כימעת בילתי אפשרי להביא אותה בדריפט ארוך , אבל אפשר להיכנס איתה להחלקה ולישלוט בה ולהיתיישר שכבר אין יותר מה לחפש בהיגוי יתר כי אין לה מספיק כח להישאר בדריפט

בוריס,או דני :)

קלעת בול.

פורסם

אז קבענו, כולם נפגשים בסוף השבוע במסלול, (נא להגיע רק אחרי האימון של קבוצת פרארי) להוכיח מי משתין יותר רחוק!!!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
:roll:

שים לב שוב - אני לא יודע שנה שלישית במה אתה, אבל בהבנת הנקרא יש לך בעיה רצינית (גם בהבנה של ציניות, ע"ע אופיר והמטבחים שלי).

בוא נכתוב את המשפט הבא בגדול, כדי שנהיה בטוחים -

חוקי הפיזיקה לא משתנים, רק הגורמים המוצבים במשוואות השונות (דהיינו המשתנים במשוואה ולא המשוואה עצמה).

מוטי

מוטי אני מצטער אם נעלבת ממשפט אחד או שניים שכתבתי אבל אני רציתי להעביר מסר שאולי לא בשפה שלכם.

יכול להיות שאנחנו משדרים על אותו גל וסתם מתווכחים על כלום.

המשפט המודגש שלך נכון ב %100 כך שאין לי מה לסתור פה, אבל, וזה אבל גדול ! אתה לא יכול להשתמש באותה נוסחה מסויימת (או חוק ) על כוחות שונים, כאשר ההנעה היא אחורית אתה משתמש בנוסחאות מסוימות לחישוב אחוזי סטיה(זוויות) , מהירות, כח ומה שאתה רוצה. וכאשר נדבר על הנעה כדמית אז גם נשתמש בנוסאות "לא אותם נוסחאות" בגלל שהמערכת שונתה , הכוחות הפועלים באוטו שונו ולכן יש גורמים אחרים וזה אומר משוואות חישוב אחרות.

עוד משהו מוטי, אני דיסלקט לכן אולי תמצא טעויות "בניסוח" שלי אבל זה מה שמלמדים אותנו וזה מה שאני יודע.

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

זה היה לינק.

ובשרשור אחר:

אני לא יודע לנהוג,לא נותנים לי לצאת עם הרכב.

מקסים, שים לב למשפט שאתה כתבת לפני חודשיים. שבגללו לא נתנו לך לצאת עם הרכב של ההורים מהעיר.

אחרי חודשיים אתה כבר כן יודע להחליק? (רמז: לא)

תתחיל בעדינות ואל תנהג בגישה שאתה יודע, קבל את העובדה שעוד אין לך נסיון.

פורסם
:roll: :roll: :roll:

לא נהגת על S2000 מעולם, נכון?

מאיפה השטויות האלו?!

מוטי

נ.ב: קרא את השרשור הזה, אולי תבין משהו על ההבדל בין האוטו לשמועות ומיתוסים על האוטו.

נכון, לא נהגתי על ההונדה הנ"ל, אמנם יצא לי לשבת כנוסע באחת של חבר כחלק מנסיעה "על המגבלות" והזנב שלה דיי "אלים" - נכון שזה לא כמו דברים מפי מישהו שנהג עליה המון, אבל עדיין לא אמרתי דברים "באוויר".

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תודה חברים,

פשוט יש לי E30 87 1800,ואני ממש מרגיש שהרכב הזה לא בדיוק קל לנהיגה בחורף.

אוהבים נקניקיות?

אז הנה, קיבלתם אחת.

למקסים אין שום ב.מ.וו, כמו שחשדתי, כל הסיפורים שלו הם על הב.מ.וו של חברו אור.

ההמלצה הזאת:

רציתי רק להגיד המון תודות לאורן,ממוסך התקווה בתל אביב רחוב הלח"י 56.

באתי עם קלאץ' שרוף,יותר נכון נגררתי.

וגם קיבלתי גרירה מוזלת מהמוסך,גרר הגיע תוך שעה ובמחיר מוזל גרר את הרכב שלי למוסך.

הקלאץ' חלק,ההילוכים חלקים,על הדרך אורן סידר גם את החופש בידית,וגם עוד נתק בצמת המנוע.

שרות נפלא,וגם קיבלתי הסברים על הדרך על דברים שרציתי ולא רציתי :lol:

תודה לאורן,שאגב הכינוי שלו זה ESI TURBO .

סיפור המכירה הזה שלא מופיע בו מס' טלפון

אהלן,

אני מוכר את הבמבי שלי,למה? בעיקר כי הגיוס קרב ואני לא רוצה להיות לחוץ בין עם משכורת של 300 שקל בחודש ורכב.

......

שבת שלום.

כרגע רק בהודעה פרטית בבקשה עד שיותקן הסלולארי.

גם לרכב שלך וגם לרכב של אור החליפו בקאקס לפני שבועיים, לשניכם ההילוכים עוברים ממש חלק!

בינואר פירסמת בקשה לייכוץ ברכישת ב.מ.וו כזאת בדיוק, אחרי חודש אתה מוכר כי אתה מתגייס? הרי אף אחד לא קונה רכב לחודש.

עד עכשיו לא הבנתי למה לשקר לכולם.

למה לזלזל באינטיליגנציה של כולם?

אבל הצלחת, כל הכבוד.

פורסם
זה היה לינק.

ובשרשור אחר:

מקסים, שים לב למשפט שאתה כתבת לפני חודשיים. שבגללו לא נתנו לך לצאת עם הרכב של ההורים מהעיר.

אחרי חודשיים אתה כבר כן יודע להחליק? (רמז: לא)

תתחיל בעדינות ואל תנהג בגישה שאתה יודע, קבל את העובדה שעוד אין לך נסיון.

ארז,אני אספר לך בהזדמנות מה קרה לי כשיצאתי מהעיר.

ארז,לא חושב שיודע לנהוג.

אבל אני זוכר שתמיד הייתי בסדר גמור,לא שומאכר אבל גם לא סבתא בת 112.

:lol:

פורסם
ארז , עד כמה שאני הבנתי , מקסים קנה את ה - BMW מאור ( שים לב להודעת מכירה של אור ולהודעת התייעצות של מקסים ) .

חיפשתי לחבר ב.מ.וו, ושאלתי גם את אור וגם את מקסים אם הם עדיין מוכרים.

שניהם עדיין מוכרים (לפני חצי שעה) ולשניהם החליפו בקאקס לפני שבועיים ולשניהם עוברים ההילוכים חלק.

אני לא אצטט את ההודעה הפרטית כי זה לא לעניין. אבל כששאלתי אותם איך יכול להיות לשניהם החליפו בקאקס, אין תגובה.

פורסם

אני אשמח לגלות שטעיתי ויכול להיות שיש תירוץ טוב לעניין ואני טועה, אבל שניהם מוכרים את אותו רכב.

פורסם

ארז- כל הויכוח אם מקס הוא הבעלים ונוהג על ה 318 הוא לא לעניין ולא צריך להיות חלק מהדיון.

הוא בסך הכל ביקש טיפים לנהיגה ברכב עם הנעה אחורית בכביש רטוב. לצורך העניין, הרכב היה שייך לאור ונמכר למקס.

נראה לי שכבר ענו לא את כל מה שאפשר לגבי נהיגה נכונה (לסיכום, תסע רגוע, אל תדביק דוושה באמצע הסיבוב ואל "תפתיע" את הרכב) . מהניסיון שלי, יש הבדל גדול באחיזה ובהתנהגות הרכב כאשר מידת הגלגלים משתנה (במקרה שלי מ 185/65/14 ל 205/55/15). ביציאה מהמקום על רטוב יש אחיזה (התחת לא נזרק לצדדים ) והשינוי מורגש גם בפניות.

אסף

פורסם

אור קנה בימר.

מכר אותה (למקסים).

מקסים קנה את הבימר.

עכשיו הוא מוכר אותה.

(אולי אור עוזר לו במכירה).

לא הבנתי מה קשה להבין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...