Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, לא נהגתי על ההונדה הנ"ל, אמנם יצא לי לשבת כנוסע באחת של חבר כחלק מנסיעה "על המגבלות" והזנב שלה דיי "אלים" - נכון שזה לא כמו דברים מפי מישהו שנהג עליה המון, אבל עדיין לא אמרתי דברים "באוויר".

ביקורות ממושב הנוסע, לא רע :?.

אני מושיב אותך בתור נוסע לידי בטנדר GMC שלי, שהנטיה שלו להיגוי יתר זהה לנטיה של הטיטאניק לצוף מחדש, ותוך שתי דקות משכנע אותך שזה האוטו עם הזנב הכי אלים שראית בחיים שלך.

נו אז?

מוטי

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער שהתגובה לא כל כך מצאה בעיניך, עם זאת לא באתי לפתוח דיון על ה S2K אלא לתת למקסים דוגמא לכך שיש הרבה מכוניות שדורשות נהג שנוהג ברמה מעל הממוצע כדי לשלוט בהם - ואם נהג לא מצליח לשלוט ברכב זה לא אומר שהרכב מפלצת חסרת רסן אלא הבעייה נמצאת בו והוא צריך לצבור יותר נסיון.

עד כאן מסכים איתי? (שדריפטינג עם ה S2K יהיה בעייתי בהרבה לנהג לא מנוסה מאשר עם E30 ישנה?), תודה, זה מה שרציתי להעביר באותה תגובה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מוטי לא אוהב להסכים :roll:

אבל אני חושב שהוא הפנים וגם מקסים הפנים שדריפטים בבימר ישנה זו לא מלכודת מוות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מוטי לא אוהב להסכים :roll:

אבל אני חושב שהוא הפנים וגם מקסים הפנים שדריפטים בבימר ישנה זו לא מלכודת מוות.

אני רוצה לראות דריפט עם 316 1.8 קרבורטור על כביש יבש - ונשלט.

פורסם

אתה לא תצליח, מהסיבה הפשוטה שאין לה מספיק כוח כדי להחזיק דריפט בצורה ממושכת על אספלט יבש כמו שכבר הסבירו לך כאן.

שפר אותה ותוציא ממנה עוד קצת (הרבה למען האמת) סוסונים נחמדים ותראה איך מחזיקים איתה דריפטים כמו שצריך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אוהבים נקניקיות?

אז הנה, קיבלתם אחת.

למקסים אין שום ב.מ.וו, כמו שחשדתי, כל הסיפורים שלו הם על הב.מ.וו של חברו אור.

ההמלצה הזאת:

סיפור המכירה הזה שלא מופיע בו מס' טלפון

גם לרכב שלך וגם לרכב של אור החליפו בקאקס לפני שבועיים, לשניכם ההילוכים עוברים ממש חלק!

בינואר פירסמת בקשה לייכוץ ברכישת ב.מ.וו כזאת בדיוק, אחרי חודש אתה מוכר כי אתה מתגייס? הרי אף אחד לא קונה רכב לחודש.

עד עכשיו לא הבנתי למה לשקר לכולם.

למה לזלזל באינטיליגנציה של כולם?

אבל הצלחת, כל הכבוד.

ארז,אתה צודק.

אני משלה את עצמי,שיש לי במוו אני בעצם מספר על של אור.

אני חי בבועה,לא נהגתי מעולם על הרכב.

לא נגעתי ברכב,הוא לא בידיים שלי.

הוא לא מתחת לחלון שלי.

הכל שקר.

אתה בלש.

סליחה לכולם ששיקרתי והמצאתי שיש לי במוו 316

בבקשה סלחו לי.

פורסם
אני רוצה לראות דריפט עם 316 1.8 קרבורטור על כביש יבש - ונשלט.

דריפט עם האוטו שלך אתה לא תראה, מהסיבה הפשוטה שחסר לאוטו שלך כוח.

סיבה נוספת היא שאין לך דיפרנציאל מוגבל החלקה.

סיבה שלישית היא הנהג.

כל המערכות שקשורות לדריפט אינן תקינות (כח, אחיזה, נהג). אז תשפר לפחות אחת מהן, עדיף את הגורם האנושי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
דריפטינג עם ה S2K יהיה בעייתי בהרבה לנהג לא מנוסה מאשר עם E30 ישנה?

נהג לא מנוסה לא צריך לנסות דריפטים, לא בהונדה ולא בבימר.

לנהג מנוסה לדעתי שתיהן יהיו נשלטות באותה המידה.

מוטי

פורסם

טוב, נראה לי שהגיע הזמן שניתן לשרשור הזה למות.

שרשור שהתחיל בשאלות על נהיגה בטיחותית באוטו בימים גשומים, המשיך באחד שמשנה את חוקי הפיזיקה, אחר כך עבר למי שמצליחים ללמוד את סודות ההתנהגות של רכב ממושב הנוסע ומסיבוב עליו במגרש חניה תוך שימוש בהילוך ראשון ובסוף פותח השרשור רוצה לראות דריפטים.

יאללה, מיציתי עד תום.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...