Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם לא הבנת בפעם המיליון, נסיעה רגילה לחלוטין לא תגרום לך להחליק אלא אם עשית משהו. ועם כל הכבוד, בשביל לדעת לא להוריד הילוכים בזריזות באמצע סיבוב רטוב - לא צריך קורס מיוחד. רק הגיון.

מה לימד אותך מורה הנהיגה ? הרי הוא דיבר בטלפון כל השיעור..

וב 10 דקות של טסט באמת אפשר לדעת אם אתה נוהג או לא ? ( הדהה שלך לא במקום !! )

נהיגה זה לא רק להגיע מנקודה א' לנקודה ב' , אלה מכלול של מכשולים ואת זה לא מלמדים אצל מורה נהיגה ...

אין לי אינטרס בעניין, אני לא הבעלים של DRIVE ART ..

אבל אני יודע בוודאות שכמה מאות שקלים על קורס כזה ילמד אותך חווית נהיגה שלא ידעת בעבר ... (לא רק לשרוף את הגלגלים ולעשות 360 !! ) אף אחד לא מושלם ובטוח שלא נולדנו נהגים מקצועיים , תחשוב על זה ...

יאשה דעתך בנושא !!!

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה לימד אותך מורה הנהיגה ? הרי הוא דיבר בטלפון כל השיעור..

וב 10 דקות של טסט באמת אפשר לדעת אם אתה נוהג או לא ? ( הדהה שלך לא במקום !! )

נהיגה זה לא רק להגיע מנקודה א' לנקודה ב' , אלה מכלול של מכשולים ואת זה לא מלמדים אצל מורה נהיגה ...

אין לי אינטרס בעניין, אני לא הבעלים של DRIVE ART ..

אבל אני יודע בוודאות שכמה מאות שקלים על קורס כזה ילמד אותך חווית נהיגה שלא ידעת בעבר ... (לא רק לשרוף את הגלגלים ולעשות 360 !! ) אף אחד לא מושלם ובטוח שלא נולדנו נהגים מקצועיים , תחשוב על זה ...

יאשה דעתך בנושא !!!

לא אמרתי שלא צריך קורס נהיגה, אמרתי שלא צריך לעבור קורס רק בגלל שפתאם יש לך הנעה אחורית, ואגב, למורה הנהיגה, אז כמה נקודות שממש לא רציתי לכתוב קודם.

המשפט המקורי היה "אני נוהג על רכבי הנעה אחורית לא יציבים נפשית מגיל 14 (מצטער), אבל הוא נמחק כדי לא לעורר תגובות שלא הייתי רוצה, מורה הנהיגה לא לימד אותי כלום כמו שכתבת הוא היה עסוק בבחורות. מה גם שלא למדתי על רכב פרטי.

פורסם

לא צריך קורס ישר, ונכון ש E30 זו לא איזה drift monster, אבל לפחות תסכים איתי, שנהג לא מנוסה, כשזה הרכב הראשון שלו, יכול לעשות איתה טעויות הרבה יותר טראגיות מאשר עם איזו 205 או פונטו 1400?

לאחד כזה, בלי נסיון קודם בהנאה אחורית, מומלץ לקחת קורס.

אמנם גם אתה צודק, ואין צורך שנהג מנוסה עם ערך מוסף של קצת ידע תיאורטי יצטרך לקחת קורס רק כי עבר הנעה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לא צריך קורס ישר, ונכון ש E30 זו לא איזה drift monster, אבל לפחות תסכים איתי, שנהג לא מנוסה, כשזה הרכב הראשון שלו, יכול לעשות איתה טעויות הרבה יותר טראגיות מאשר עם איזו 205 או פונטו 1400?

אני יכול להגיד לך שהפעם היחידה שהחלקתי לתעלה היתה כי אני עשיתי טעות מטומטמת בילדותי, (לצורך העניין הורדתי הילוך מהר מידי בכביש רטוב מידי בסיבוב חזק מידי בירידה ירידתית מידי וב100 קמ"ש) וזה דבר שמן הסתם נוגד את ההגיון, אבל לא הייתי בחור שקול במיוחד, טעויות שיגרמו לך להחלקה זה דברים שצריכים להיות מובנים מאליו כשנוהגים על כביש רטוב, לא ללחוץ חזק בסיבוב (דהה?), ולא להוריד הילוכים באלימות בסיבוב (דהה!?), ועוד כמה זוטות, כביש רטוב? סע כמו כולם, גם אם תוריד הילוכים בסיבוב בצורה רגועה ונכונה, אתה לא תחליק, אם תנסה להחליק, אתה כן תחליק, ובלי בעיה.

ואם לא הבנת בפעם המיליון, נסיעה רגילה לחלוטין לא תגרום לך להחליק אלא אם אתה עשית משהו. .

מה לא הגיוני בלא ללחוץ חזק על הגז בסיבוב?

מה לא הגיוני בלא להוריד הילוך בצורה מהירה בסיבוב חזק?

הכל הגיון, אם זה לא הגיוני לו לא לבצע פעולות כאלה, אז....

פורסם

אתם מזכירים לי את כל ילדי המיאטה החדשים שצצים להם .

הפכו את המיאטה למינימום מטוס קרב , שחלילה לעלות איתה על כביש רטוב , אוטומטית אתה נוסע על הצד .

בארה"ב המיאטה נחשבת לרכב נשים , רק שכאן היא קיבלה את המימד הקיצוני הזה , ובשרשור ישן הציעו למישהו למנוע מאחותו לקנות מיאטה " בגלל שהיא הנעה אחורית , ואולי היא לא תצליח להסתדר עם היגוי היתר " .

מספיק . לאיזה מצב כבר תכניס את עצמך עם הנעה אחורית ? מה לעזאזל ההבדל בין הנעה אחורית לקדמית במידה ואתה לא אדיוט ויודע לנהוג לפי המצב הנתון ולא כמו משוגע ? אם אתה לא עושה שטויות בגשם ולא פועל שלא בשיקול דעת , אין סיבה שתתחיל לנסוע על הצד עם כל מבול קטן .

אם הייתי אומר שאני הולך לקנות BMW 760 , מישהו היה אומר לי לא לקנות בגלל שהיא הנעה אחורית ? ומה עם E320 ? מישהו היה אומר משהו ? כנראה שלא - כי עליהן אין את ה"תדמית" של הדריפט / הנעה אחורית , אבל בדיוק כמו ה - E30 הצנומה שמופיעה כאן כדוגמא , גם הן מונעות אחורית , ויכולות להגיע לאותם מצבים קיצוניים כמוה , אם לא קשים וקיצוניים יותר .

אז די , אם אתה רוצה ללמוד לנהוג היטב , לשלוט ברכב מעבר למה שלומדים בשיעורי נהיגה ( שזה לא הרבה מעבר לתפעול בסיסי ומס' בלימות חירום פה ושם ) , לך לקורס נהיגה בטוחה או מתקדמת . אבל אין לזה קשר להנעה קדמית או אחורית . יש לי מספיק חברים שהתחילו רכב ראשון בעל הנעה אחורית , ועד עתה הכל בסדר . למה ? כי הם לא אדיוטים , ויודעים לנהוג לפי תנאי הדרך ולא לפי איך שמתחשק להם .

פורסם

באמת יש פה כמה שנסחפו כאילו עבר איזה צונאמי בשרשור.

שם אתה תגלה מה זה הנעה אחורית, במיוחד בשבירת הגה בכביש רטוב, או מלוכלך ( שמן וכו'... ).

אם תשבור את ההגה בכביש רטוב ובטח ובטח על כביש עם שמן ייקרה רק דבר אחד - האוטו ימשיך ישר.

אם תשבור את ההגה באותם התנאים ותלחץ ברקס (או תרים את הרגל מהגז, האפקט דומה) הזנב עלול להראות לך מאיפה באת, ולא רק במכונית הנעה אחורית.

מוטי

פורסם
באמת יש פה כמה שנסחפו כאילו עבר איזה צונאמי בשרשור.

אם תשבור את ההגה בכביש רטוב ובטח ובטח על כביש עם שמן ייקרה רק דבר אחד - האוטו ימשיך ישר.

אם תשבור את ההגה באותם התנאים ותלחץ ברקס (או תרים את הרגל מהגז, האפקט דומה) הזנב עלול להראות לך מאיפה באת, ולא רק במכונית הנעה אחורית.

מוטי

עם כל הכבוד לך תזכיר לי על איזה E30 אתה מדבר ? כי אם לא אז התגובה שלך "מאוד" מיותרת ..

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

מיקסבוי, מוטי צודק ב100%, מה אתה רוצה?

שבירת הגה במצב של 'אין אחיזה' יגרום לתת היגוי, בכל רכב. אם תוסיף העברת משקל קדימה (ברקס, עזיבת גז מהירה, הורדת הילוך מהירה מדי) הישבן ינסה לעשות 'פתיחות' עם מכסה המנוע.

בשביל זה לא צריך לדעת לנהוג, אלא להבין פיסיקה בסיסית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שבירת הגה היא דבר מאוד משתנה, כמה שברנו, באיזה מהירות שברנו, ועוד אלף משתנים.

לשבור הגה כן עוזר לזנב לצאת למופע בלט חינני.

אבל נהיגה לא לומדים בהתכתבות, ולכן אני חוזר על הודעתי הראשונה באשכול זה.

אביחי

פורסם

צפיתי תגובה שלך בנוסח זהה.

כבר נערך דיון שלם בנושא בעבר בהשתתפותך ואותו לא נטחן מחדש, רק תזכר אתה עצמך בו ובתגובות של כולם בו בערך (חוץ ממך).

מיקסבוי, חוקי הפיזיקה לא משתנים כשנוהגים על E30.

מוטי

פורסם

אז כתבתי דברים לא נכונים?

לשבור הגה תמיד מביא לתת היגוי?

בנהיגה רגילה, בכביש ציבורי, הרבה דברים יכולים לגרום לשבירת ההגה כאינסטינקט, ולעתים קרובות, דוושת הגז ננטשת מתוך אותו אינסטינקט,

ולכן מאוד סביר שנקבל היגוי יתר. במיוחד ברכבים עם tail happy.

במיוחד במשטח רטוב.

וכאן, בניגוד לאותו שירשור, לא מדובר על נטייה אינהרנטית של התנהגות הרכב.

זו כבר פרובקציה שלא במודע. נהגים לא מיומנים נתקלים יותר ויותר בפרובקציות להחלקה שלא במודע.

אביחי

פורסם

לפי ידעתי וניסיוני גם ה106 (לא , לא אחורית מן הסתם) היא TAIL HAPPY , בכביש רטוב ובטח עם שמן תחת שבירת הגה חדה היא תמשיך בקשת רחבה - UNDER STEER!

Not the sound of silence -ABARTH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...