Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בולמי זעזועים תקינים.

יש להם חשיבות במעלה ראשונה ברכב tail happy.

אני לא נגד קורסי נהיגה ומאידך אני בוחר כל פעם ללמוד על הרכב יהא אשר יהא לבד בתנאים מבוקרים.

ירון

אתה לא אמור לקחת קורס כל פעם שאתה מחליף רכב, הקורס זה כדי ללמד קווי נהיגה נכונים - הנהיגה היא אותו דבר בכל רכב פשוט תצטרך להתרגל אליו.

לכן, לוקחים קורס פעם אחת (או כמה קורסים בנושאים שונים), והידע נשאר איתך בכל רכב שתקנה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש לא נכון,

ההבדל בין קווי הנהיגה בין E30 87 לקאוואליר אוטומאטית 2001 הוא עצום.

מנסיון.

צריך לקחת קורס בעת החלפת רכב.

לדעתי לא בין אם אתה מחליף מפוקוס למאזדה 3 או קורולה,אלא כשההבדל משמעותי יותר.

פורסם

ההבדל קיים רק בין הנעה אחורית להנעה קדמית,

שכן קווי נהיגה במיאטה \ ב E30 יהיו דומים,

וקווי נהיגה במאזדה 3 \ באיביזה יהיו דומים,

אך אם תשווה מיאטה \ מאזדה 3 צורת הנהיגה שונה לגמרי בגלל ההנעה השונה.

כל עוד אתה לא מחליף הנעה אין צורך לעשות עוד פעם קורס לדעתי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

צודק ב 100% נהיגה ברכב עם הנעה אחורית שונה לגמרי מנהיגה ברכב עם הנעה קדמית , לכן מומלץ מאוד לאלה שרוצים לרכוש או שכבר יש להם רכב הנעה אחורית שיקחו קורס נהיגה בהתאם ...בעיני הקורס יותר חשוב לאלו שיש להם רכב הנעה אחורית, כי נהיגה ברכב זה יותר מסוכנת (מניסיון , E30 318 88) ...

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

נראה לי שלקחתם את ההסחפות לשלבים שהיא עצמה לא ידעה אשר קיימים.

בסך הכל עברת מהנעה קדמית להנעה אחורית, ולא חזקה במיוחד, אם תסע בצורה רגילה לחלוטין כשהכביש רטוב, ולא תוריד הילוכים בסיבובים מהירים :oops: לא תגיע לתעלה :oops: .

סע עם האוטו, תהנה מהיכולת להחליק על כביש רטוב, אתה תתמכר, ותאלץ לשים לב למה שאתה עושה.

אבל כל עוד תסע רגיל לחלוטין אתה לא תחליק לשום מקום, תהיה רגוע.

פורסם

הבעיה היא לא בנסיעה רגילה , אל תשכח שרכב כזה מפתה אותך להשתולל ... ואל תשכח שיש הרבה גורמים בכביש חוץ ממך , לפעמים אתה מאולץ להאיץ או להאט בקיצוניות,לשבור את ההגה או לא יודע מה , שם אתה תגלה מה זה הנעה אחורית, במיוחד בשבירת הגה בכביש רטוב, או מלוכלך ( שמן וכו'... ).

לכן תמיד אפשר לתכנן נסיעה רגילה אבל לא תמיד אפשר ליישם אותה ..

תהיה זהיר ותהנה מהאוטו ... :lol:

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

פורסם
נראה לי שלקחתם את ההסחפות לשלבים שהיא עצמה לא ידעה אשר קיימים.

לכמה שלבים ?!

עם כל הכבוד , הרכב לא מסוכן . הנהג מסוכן .

צריך להדביק דוושה בסיבוב ברכב הנאה אחורית באמצע פנייה ?

לא .

אפשר גם לנהוג כמו בני אדם .

E30 לא מסוכנת בחורף . היא מסוכנת בידי נהגים ללא שיקול דעת .

גם פיג'ו 104 שנת 80 תהיה מסוכנת בידי נהגים ללא שיקול דעת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אפשר גם לנהוג כמו בני אדם .

.

כל בנאדם עושה טעות, בגלל זה יש מחק על העיפרון !!!

הבעיה שטעות קטנה ברכב כזה תביא לתוצאות טרגיות יחסית לרכב עם הנעה קדמית ... הנהג באמת מסוכן אבל לא צריך סיבה מיוחדת בשביל שהאוטו יחליק ( מנסיוווון...) חברה מי שלא נהג ברכב כזה שלא יתן סתם ביקורת !!!

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

פורסם
כל בנאדם עושה טעות, בגלל זה יש מחק על העיפרון !!!

הבעיה שטעות קטנה ברכב כזה תביא לתוצאות טרגיות יחסית לרכב עם הנעה קדמית ... הנהג באמת מסוכן אבל לא צריך סיבה מיוחדת בשביל שהאוטו יחליק ( מנסיוווון...) חברה מי שלא נהג ברכב כזה שלא יתן סתם ביקורת !!!

:lol: :lol: :lol:

תאמין לי , אתה בסדר אתה... אני ברשותך אאמץ את המשפט עם המחק על העיפרון .

במוו E30 אבל לא מנוע 1.8 אלא 2.5 זה מספיק טוב לך ?

ולא החלקתי "פתאום" בכביש רטוב . איך זה ?

ואני לא מדבר סתם ( מניסיוןןןן... )

תוצאות טראגיות עם E30 1.8 ? למה ? תקבל היגוי יתר ב 30 קמ"ש בכביש רטוב ?

מטורף... בטח במהירות הזאת הגוף יתחלק ל 2 כשתכנס במדרכה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה לא הבנתי אם אתה מסכים איתי או לא... :oops:

לבחור מעליי (מיקסבוי), אני נוהג על רכבי הנעה אחורית קצת פחות יציבים נפשית מאז שהייתי ילד, אני יכול להגיד לך שהפעם היחידה שהחלקתי לתעלה היתה כי אני עשיתי טעות מטומטמת בילדותי, טעויות שיגרמו לך להחלקה זה דברים שצריכים להיות מובנים מאליו כשנוהגים על כביש רטוב, לא ללחוץ חזק בסיבוב (דהה?), ולא להוריד הילוכים באלימות בסיבוב (דהה!?), ועוד כמה זוטות, כביש רטוב? סע כמו כולם, גם אם תוריד הילוכים בסיבוב בצורה רגועה ונכונה, אתה לא תחליק, אם תנסה להחליק, אתה כן תחליק, ובלי בעיה.

ואם לא הבנת בפעם המיליון, נסיעה רגילה לחלוטין לא תגרום לך להחליק אלא אם עשית משהו. ועם כל הכבוד, בשביל לדעת לא להוריד הילוכים בזריזות באמצע סיבוב רטוב - לא צריך קורס מיוחד. רק הגיון.

פורסם

מחזק את ארז ויאשה .

לקחתם את עניין ההנעה האחורית רחוק מאוד .

בסדר . אז היא מונעת אחורית . So What ? מה יעשו כל בעלי המרצדסים וה - BMW ? כל בעלי הקאדילקים , הוולוואים , והפיאט הישנות ? כולם מחליקים להם ברמזורים בין טיפת גשם אחת לשנייה ?

יש משפט שאומר - " מה ההבדל בין חכם לפיקח ? פיקח יודע לצאת מצרות שהחכם לא נכנס אליהם מלכתחילה " . אם לא תגזים , לא תמשוך הילוכים ולא תשחק משחקי דריפטים בגשם הכל יהיה בסדר .

עשיתם ממנה מינימום סקיילין 1000 כ"ס . כולה BMW מנוע 1800 , תרגעו .

פורסם

יאשה אני לא סותר את מה שאתה "מנסה" להגיד ...

אבל תבינו , יש הרבה גורמים מכריעים ... גלגלים שחוקים , בולמים , ברקסים ... ולא תמיד "מים" גורמים להחלקה ...

אתה יכול להכנס לסיבוב ב 325 במהירות 80 ולא תחליק , גשם ראשון מסוכן מאוד נקודה , וגם כן מים ולכלוך ... זה מחליק וזה מסוכן , אתה יכול להמנע מזה נכון אבל לא כולם יודעים להמנע מת היגוי או היגוי יתר ...

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

פורסם

וגם 635 . עם טורבו . ללא בקרות .

מה עם הרכב בישביל הכיף:

במוו 316 , מודל 84' , עם 105 כו'ס ?

אהה ועוד משהו, המשפט עם המחק והעיפרון,

שכח מזה ! אני מאמץ אותו !!

תאמץ לך טלטל או משהו...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...