Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחיפוש ברשת עלתה התוצאה הבאה:

שלמה ודורון (רחוב ישכון 29. טלפון: 052-4572629)

מישהו יודע מה שעות הפעילות? במילים אחרות, יש סיכוי שהם עובדים בשישי סביב השעה 22:00+?

הם מתחילים מ 9 בבוקר בערך ועד 15:00 בערך או עד שנגמר.לא פתוחים בערב.

שוב לדעתי החומוס פול הטוב ביותר במרכז - או בפי המקום "קומפלט".

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה אתה רוצה? זו תגובה טבעית של הגוף.

ואגב, מדעי ובדוק - אם אוכלים בצל עם החומוס הנאדים יותר מסריחים.

הבצל מכיל תרכובות גופרית שנותנות את הארומה המיוחדת שאופיינית למשרדי OPEN SPACE בימי ראשון.

תצליחו.

פורסם
אף אחד לא הזכיר, ולא בטוח שכ"כ הרבה מכירים אבל יש חומוס שהוא יותר טוב מ - סעיד, פראג', אבו יוסף וכו'.

חומוס רפי - זה באיזור התעשייה חוף שמן. בחיים לא אכלתי חומוס כזה טוב.

כדאי.

ניב

ואללה טוב לדעת נקפוץ לשם בהזדמנות

יש רק אחד מבחינתי -

מאכלי המלאכים בדיר אל-אסד ליד כרמיאל.

מקום שמוכר בעיקר לצפונים.

מי שמזדמן לצפון ורוצה - באחריות - את החומוס הכי טוב שיש,

שיפנה אליי להנחיות :lol:

כל יומיים בערך אני בכרמיאל. לא ידעתי שיש חומוס טוב בסביבה.

כל מי שבשישי רוצה לבקר באבו אדהם בכפר יסיף, שיצור קשר בידיוק 5 דקות לפני. 4 דקות להתארגן, 1 דקות להגיע למקום :lol:

איזה כיף זה לגור לידו...

דבר איתי נקפוץ לביקור :-D

פורסם
חומוסיות טובות :

אזור בית חנינא...

אזור יריחו...

... אולי אני איזכר בעוד כמה בלילה אחרי שאחזור .

אם תחזור...
פורסם
אם תחזור...

חחח תאמין לי שאני אחזור ;)

בית חנינא דווקא לא מסוכן בכלל (היו לי כמה פעמים שבהם לקחתי מונית מירושלים לבית חנינא אך חלקם לא הסכימו להיכנס בסוף ויש כאלה שלא היתה להם בעיה .

ביריחו היו זמנים שבהם היה כיף רק לנסוע משם , לא היה לי ממש הרבה מה לעשות שם .

דווקא רמאללה ובית לחם הם אחלה מקומות לבילויי שונה (מבחינתי לפחות) עד שהפלגים הפלסטינים התחילו במלחמה פנימית

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רחמו בשוק מחה יהודה.

פינתי במרכז העיר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סוף סוף שרשור כלבבי

במקום הראשון והבלתי מעורער

חומוס עלי קראוון(אבו חסן) ביפו.

במקום השני אבו אדהם בקרליבך

ובמקום השלישי - אבו גוש , אחד מהשניים.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
עם כל הכבוד ליוסוף ולנאדר ולכל החברה (כן, גם אנחנו לקוחות קבועים) החומוס הוא לא בראש סדר העדיפויות שלהם. באים לשם בשביל הנרגילות. אם כבר להמליץ על מאכל כלשהו שם זה השקשוקה.

עמוס

אוווווווווו אחד שמבין!!! וזה לא שקשוקה אלא צ'קצ'וקה לפי יוסוף ונאדר.

Polo 2012

פורסם

תחרות מלך החומוס של YNET

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3050011,00.html

פורסם: 23.02.05, 18:36

אז מי זכה?

אייל

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי יותר משנתיים וחצי שבהן השרשור הזה ישן את שנת החורף שלו, יש לי העונג להעיר אותו, ולו רק כדי לבשר לכם על חומוסיה א-ד-י-ר-ה שביקרתי בה בסופ"ש האחרון.

מדובר במסעדה לבנונית בשם "הארזים" שנמצאת בשלומי על הכביש הראשי.

הגענו לשם חמישה חברה רעבתנים שבדיוק סיימו לעשות את המסלול הארוך של היהודיה, לקחנו את העסקית הבשרית, וגילינו שעשינו טעות קשה. זה לא שהמנה לא היתה טובה, פשוט אתם מקבלים שם לשולחן ללא הפסקה ארבעה סוגי חומוס (רגיל, גרגרים, מסבחה ופול), ועד שמגיעים הבשרים אתם מבינים שהם סתם מיותרים.

החומוס לסוגיו מגיע חם, הטעם אומנם לא כמו של מחמד נפשי עוזי גנתי הנתנייתי, אבל מדובר על מקום שבהחלט מהווה חלופה הולמת למטייל בצפון הארץ.

אם אתם מגיעים רעבים מאוד, קחו את העסקית הצמחונית ב-48 ש"ח. אם אין לכם קיבולת של נושאת מטוסים, גם פלטת הסלטים (שכמובן כוללת בתוכה את ארבעת סוגי החומוס שלשמם התכנסנו, אך ללא REFILLים, שתיה חופשית וקינוח) תעשה יופי של עבודה במחיר זול יותר.

יש לציין שבניגוד למה שכתוב באתר שלהם, הם כן פתוחים בשבת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ועד שמגיעים הבשרים אתם מבינים שהם סתם מיותרים

מחזק

במסעדות "מזרחיות" מהסוג הזה, מומלץ לוותר על הבשרים ולהתמקד בחומוס ובסלטים, ואם ממש רעבים אז לוקחים איזה שני קובה.

תוך כדי עיון חוזר בשרשור, קפצו מול עיני צמד המילים "צומת גולני", ואם כבר השרשור עלה, אני ממליץ על מסעדת נימר שנמצאת 2 ק"מ צפונית לצומת גולני. כשאני שם אני מוותר על הבשרים ולוקח חומוס צנובר, צ'יפס, סלט כרוב אדום מדהים, טאבולה וכמובן קובה.

לא פעם קרה שנסעתי מהרצליה רק בשביל לאכול שם...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...