Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הלכנו על הרמה הפשוטה (או המתקדמת, תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) של חומוס נטו

ואיפה יש חומוס עם בשר משובח, כי לא בכל מקום שיש חומוס טוב יש בשר טוב

חיפה אבו מארון, חומוס עם בשר מצויין, מאחורי בית משפט וקרוב לרומני, מחיר סביר

פרג' גם (למרות שעשו עליו כלבודק)

לא הרבה מכירים,אבו יוסף, לא סטאר שנמצא לפני בית משפט ברחוב הראשי, שהוא לא רע, אלא זה שיושב ליד הפסי רכבת של בת גלים מאחורי בן חמו אביזרים לרכב, אחלה חומוס עם בשר.

נ.ב

לערבב פוליטיקה בחומוס זה כמו בשביל בן אדם דתי לערבב גדי בחלב אימו, לא עושים ולא שואלים למה

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו אלעד, ספר לנו על הערך התזונתי של החומוס :)

קבלו תוספת למה שכתבתי קודם: אם הייתי שר הבריאות, הייתי מכניס את החומוס לסל התרופות וממנה את עוזי לממונה על בתי המרקחת (=חומוסיות).

http://www.articles.co.il/article/4923/%D7%94%D7%90%D7%9D%20%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%20%D7%9C%D7%90%D7%9B%D7%95%D7%9C%20%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

לא הרבה מכירים,אבו יוסף, לא סטאר שנמצא לפני בית משפט ברחוב הראשי, שהוא לא רע, אלא זה שיושב ליד הפסי רכבת של בת גלים מאחורי בן חמו אביזרים לרכב, אחלה חומוס עם בשר.

הוא מעולה. אבל אם לסטות לשניה מחומוסים, בדיוק מולו יש את גולדפיש, עם מאכלי ים מהטובים שאכלתי.

מקום כ"כ פושט עד שאתה תוהה אם אתה בתוך מסעדה או בוטקה של שומר, אבל אוכל מעולה ושירות מצויין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בוהדנס בכפר סבא, טעים ברמות.

אני לא יודע מה הולך בכפר-סבא, אבל הסניף המקורי והראשון של בהדונס היה ברמת גן, בסמוך לשכונה בה התגוררתי בילדותי.

אצלנו בשכונה היו קוראים לו "המטייח", על שם שכבת החומוס הדקה במיוחד שהוא היה מורח לך בצלחת. שכבה טעימה, אבל בסעיף התמורה לכסף הוא היה נופל ובגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קראתי בעבר גם שחומוס מאוד בריא ללב (עוזר למנוע כל מיני מחלות לב והתקפים לא רצוים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ועכשיו אחרי שהוכחתם כמה אתם מכירים את מר חומוס, האם אתם יודעים איפה באזור המרכז (רחובות עד ת"א) ניתן למצא חומוס מסוג "בולגרי" ומסוג "הדס"?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מקום כ"כ פושט עד שאתה תוהה אם אתה בתוך מסעדה או בוטקה של שומר, אבל אוכל מעולה ושירות מצויין.

זה ידוע שהיחס בין גודל המסעדה הפוך לאיכות האוכל שאתה מקבל- ע"ע עלי קראוון ו"ברבוניה" בבן יהודה.

אני לא יודע מה הולך בכפר-סבא, אבל הסניף המקורי והראשון של בהדונס היה ברמת גן, בסמוך לשכונה בה התגוררתי בילדותי.

אצלנו בשכונה היו קוראים לו "המטייח", על שם שכבת החומוס הדקה במיוחד שהוא היה מורח לך בצלחת. שכבה טעימה, אבל בסעיף התמורה לכסף הוא היה נופל ובגדול.

על בהדונס הרמת גני שמעתי רבות וטרם יצא לי לנסות. אני גר מטר ממנו, אבל מה לעשות שהוא פתוח רק בימי חול בבוקר. לעומת זאת, יצא לי לאכול לאחרונה בבהדונס כפר סבא ושם המנה מכובדת למדי. הוא אפילו נותן "ריפיל" אם מבקשים ממנו יפה.

קראתי בעבר גם שחומוס מאוד בריא ללב (עוזר למנוע כל מיני מחלות לב והתקפים לא רצוים).

חומוס נחשב למאכל מאוד בריא (קטניות). הוא אמנם שייך לז'אנר הפאסט פוד, אך לא לג'אנק פוד. הדבר האנטי דיאטטי היחיד בחומוס הוא 200 קלוריות בצורת פיתה אחת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם כבר החזרנו את הדיון הזה, ממליץ מאוד מאוד ובחום רב להתרחק מחומוס המלכים בדיר אל אסד (ליד כרמיאל).

אכלתי שם וקיבלתי שלשול של שבוע :evil: וגם ממש לא היה טעים.

זה העונש שלי כנראה על לאכול חומוס אחר חוץ מאבו אדהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

• אחראי פורום
פורסם

נפלת על מקרה נקודתי ואתה מבהיל את כל העולם?

לא צריך את כולבוטק כדי לדעת שההגיינה בחומוסיות (או בהרבה מסעדות בכלל) לא מרקיעת שחקים.

אבל היו תקופות שאכלתי שם קבוע פעם בשבוע, לפעמים 2 מנות (זה השיא שלי, רק עם פיתות!) והכל היה תקין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם אני לא מכיר סיפור כזה בדיר אל אסד, ואני לא היחיד שאכל שם יותר מפעם אחת...

וברוח הדיון, קבלו אתר נחמד שמצאתי בנושא: http://humus101.com/

לא יודע למה, אבל כמעט כל התמונות של ה"חומוס" מהאתר הזה, דומות למרק של שמן זית וטחינה. במקרים מעטים אפילו הסלט והחמוצים שוחים במרק הזה.

זוועה.

משכנתא זה קל

פורסם

מישהו מכיר חומוסיה טובה בניו יורק????

אני מתגעגע ליפו, לחומוס של אבו חסן, לחומוס של חג' כחיל.

אבל הכי הרבה לחומוס של אמא.

haters will hate

• תוכן חדש...