Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שבשישי רוצה לבקר באבו אדהם בכפר יסיף, שיצור קשר בידיוק 5 דקות לפני. 4 דקות להתארגן, 1 דקות להגיע למקום :lol:

איזה כיף זה לגור לידו...

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
שלמה ודורון בכרם התימנים!

רק דורון. שלמה נפטר.

והבחירה שלך הכי חזקה בשירשור, חומוס-פול מספר אחד בארץ. לא אבו חסן, לא אבו יאסיף ולא דוד של סעיד 2000, רק בכרם.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מחיפוש ברשת עלתה התוצאה הבאה:

שלמה ודורון (רחוב ישכון 29. טלפון: 052-4572629)

מישהו יודע מה שעות הפעילות? במילים אחרות, יש סיכוי שהם עובדים בשישי סביב השעה 22:00+?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מישהו מכיר חומוסיות כשרות, במקרה? :)

אני רק שומע סיפורים על החומוסיות המוצלחות באבו-גוש, לדוגמא, אבל לא הייתי בגלל הכשרות. (הנסיעה דווקא לא מפחידה אותי בכלל).

פורסם

עלי קרוואן

אבל למי יש כוח לעמוד בטור שעתיים בשביל פאיקנג חומוס? ובכלל לשבת עם כל מיני אנשים זרים באותו שולחן...

אמנם לא הייתי אצלו כמה שנים טובות, אבל מבחינתי עלי קראוון הוא מספר אחד. בואו נעזוב רגע את האיכות של החומוס, ונדבר גם על מה שמסביב- מה שמוצג בכתבה כגנאי, אצלי זה חלק מהחוויה. אתה עומד בתור 10 דקות, נכנס לכוך קטן ומזמין. במקרה הטוב תשב עם עוד שלושה אנשים על שולחן, כשברקע הקריאות "וואחד חומוס מעא פול!!" ובמקרה הפחות טוב תיאלץ לצאת החוצה ולאכול בישיבה על החומה כמו איזה חורני. אצלי קראוון זה הרבה יותר מחומוס :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חברים........

1. מסעדת אל-ליאלי - נמצאת בכניסה לכפר ג'יש (גוש חלב) שליד צפת, החומוס והמשאוושה הכי טובים. נקודה.

2. חומוס סעיד

3. אבו אדהם

4. לא זוכר את שם המסעדה שנמצאת ברחוב של השוק במעלות תרשיחא.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אמנם לא הייתי אצלו כמה שנים טובות, אבל מבחינתי עלי קראוון הוא מספר אחד. בואו נעזוב רגע את האיכות של החומוס, ונדבר גם על מה שמסביב- מה שמוצג בכתבה כגנאי, אצלי זה חלק מהחוויה. אתה עומד בתור 10 דקות, נכנס לכוך קטן ומזמין. במקרה הטוב תשב עם עוד שלושה אנשים על שולחן, כשברקע הקריאות "וואחד חומוס מעא פול!!" ובמקרה הפחות טוב תיאלץ לצאת החוצה ולאכול בישיבה על החומה כמו איזה חורני. אצלי קראוון זה הרבה יותר מחומוס :-)

אולי נדבקת???

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• אחראי פורום
פורסם

יש רק אחד מבחינתי -

מאכלי המלאכים בדיר אל-אסד ליד כרמיאל.

מקום שמוכר בעיקר לצפונים.

מי שמזדמן לצפון ורוצה - באחריות - את החומוס הכי טוב שיש,

שיפנה אליי להנחיות :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
טופיק מבורך! אחרי השווארמה הכי טובה אני מתפלא שהטופיק הזה הגיע רק עכשיו.

יש המלצות לחומוס טוב באזור חיפה?

אף אחד לא הזכיר, ולא בטוח שכ"כ הרבה מכירים אבל יש חומוס שהוא יותר טוב מ - סעיד, פראג', אבו יוסף וכו'.

חומוס רפי - זה באיזור התעשייה חוף שמן. בחיים לא אכלתי חומוס כזה טוב.

כדאי.

ניב

לא חותם

פורסם
מישהו מכיר חומוסיות כשרות, במקרה? :)

אני רק שומע סיפורים על החומוסיות המוצלחות באבו-גוש, לדוגמא, אבל לא הייתי בגלל הכשרות. (הנסיעה דווקא לא מפחידה אותי בכלל).

אשכרה.

אבל את תבוא בשבת :lol:

כשהולכים לאכול אסור לחפש בחורות - זה מפריע למערכת העיכול.

אולי לך שה מפריע.

אז איפה לחפש?פה בפורום?יש פה 3 בערך.

אייל

• תוכן חדש...