Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
3. חומוס עוזי (יקר רצח..!!! 30 ש"ח לחומוס בלי כלום, והוא כל חודש מעלה את המחיר - WTF!)

עוזי לא מעלה את המחיר, וכבר הרבה שנים שהוא גובה 25 ש"ח למנה. שילמת 30 כי לקחת גם שתיה.

לא ברור לי למה אתה מתכוון כשאתה כותב "בלי כלום". עם מה רצית שהוא יגיש לך את החומוס - עם רקדנית בטן?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אולי אני האיטי, אבל ידעתם שמסבחה באיזור המרכז זה משאוושה של הצפונים?

כשעזבתי את העבודה בחולון, קפצתי לאבו חסן וקניתי כמה ק"ג חומוס לפריסה,

כשביקשתי משאוושה ישר שאלו אותי "אתה מהצפון? רק בצפון קוראים לזה ככה".

150 ק"מ הבדל והשם משתנה?

אגב, לדעתי, החומוס שלו הוא איפשהו מרכז טבלה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתכוון כשאתה כותב "בלי כלום". עם מה רצית שהוא יגיש לך את החומוס - עם רקדנית בטן?

יש הרבה מקומות, שבנוסף לחומוס, אתה מקבל צ'יפס, סלט,

כדורי פלאפל וחמוצים.

וזה בא קומפלט עם החומוס

פורסם

עוזי מגיש פלחי עגבניות, בצלים, חמוצים וחריף עם המנה, ובסוף גם קפה שחור וטוב.

כל הדברים שציינת הם מיותרים בעליל. גם ככה אחרי מנה קומפלט אני לא יכול אפילו לדחוף אצבע לפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מסבחה זה לא החרוזי תפילה?

נראה לי ההבדל זה שאומרים את זה פשוט אחרת

בצל, זיתים ופיתות טובות, אני לא צריך יותר

וראיתי שבגירה הזכרת כאן כמון, מה הקשר לחומוס?

פורסם

דרך אגב, מסאבחה בתרגום ישיר זה "של הבוקר", נקראת ככה כי אוכלים אותה "על הסובוך" (על הבוקר), כל מי שמסתובב בחומוסיות באזורים של ערבים (ולא, יפו זה ערבים צפונבונים, אני מדבר על הצפון /משולש/ואדי ערה ועל השטחים)יודע שהחומוסיות שלהם מלאות כבר ב 6 בבוקר בפועלים שאוכלים חומוס "על הסובוך" :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוזי לא מעלה את המחיר, וכבר הרבה שנים שהוא גובה 25 ש"ח למנה. שילמת 30 כי לקחת גם שתיה.

שילמתי 30 ש"ח לחומס בלי שתיה, אולי בגלל שארזתי הוא לקח 5 ש"ח יותר.. למרות שזאת סיבה מטופשת לגבות עליה כסף.

בכ מקרה, בחומוסיות אחרות אתה מקבל הרבה יותר, דוגמא:

חומוס אסלי,

מסאבחה + 3 כדורי פלאפל + צ'יפס + לימונדה טעימה וקרירה = 30 ש"ח..!

התוספות שציינת הם בגדר ברירת מחדל, אין חומוסיה שלא תקבל פיתות/בצל וכ'ו..

25 ש"ח לחומוס בלי כלום, זה הרבה כסף!

לעוזי יש בלעדיות ואין לו מתחרים באזור נתניה, ובגלל זה הוא מרשה לעצמו לקחת 25 ש"ח.

ד"א, אני ממש אוהב את החומוס שלו, למרות שהחומוס שלו יותר מזכיר טחינה מבחינת הבלילה, ועם הרבה תבלינים,

אבל אין ספק שהחומוס/טחינה שלו מעולה!

פורסם

שישה עמודים שלמים ואין אף איזכור לחומוס האדיר של אבו-סוהילה בעכו?!

ל-א רואה את סעיד ממטר (למרות המחיר היותר גבוה), נמצא קצת לפני הכניסה לשוק של עכו למי שמעוניין.

תנו צ'אנס, ותתאהבו.

http://www.youtube.com/watch?v=Rcw9k6_NU4E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
מי מרים את הכפפה ומארגן מפגש פורום? אני רעב :lol:

אין בעיה לארגן מפגש חומוס אצל עוזי, רק הבעיה היא ש:

1. זה יהיה כנראה ביום שישי, כי זה היום שבו רוב האנשים לא עובדים. הבעיה היא שזה גם היום העמוס ביותר אצל עוזי.
  2. בהמשך לסעיף הקודם: צריך להתייצב שם לא יאוחר מהשעה 9:00, או שנאלץ לאכול בדירוג.
  3. המקום בגודל 4X3, ויתכן שאני עוד מפרגן לו. אם מגיעים במכה 10-15 איש, זה אומר שכל המקום יהיה בתפוסה מלאה (לא כולל השולחנות שבחוץ - בהם יכולים לשבת כמות דומה של סועדים).

תכל'ס, אם כבר מפגש חומוס, הכי כדאי לנסוע לאיזה טיול נהיגה איכותי בצפון ולקנח בחומוס בשלומי. יש שם מספיק מקום לכולם וגם אפשר להזמין מקום מראש.

• תוכן חדש...