Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעיד בעכו

4 וחצי 5 בבוקר שהסירים עוד חמים, וקצת לפני שהוא מתחיל להוציא חומוס לכל הארץ. (אין חומוס עם בשר, אלא אם תביאו מהבית ותבקשו יפה יפה שיעשו לכם על מחבת)

המון מסעדות קונות ממנו בבוקר סירים של חומוס ומערבבות אותן עם תבלינים משלהם גם בלי למרוח את המילה סעיד על השלט בחוץ.

אבו מארון בחיפה גם מצויין

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אני המרתי את מאכלי המלכים באדהם המקורי מכפר יאסיף.

גם פרג' מחיפה מצויין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אהבתי את החומוס של אבו מארון בחיפה.

אבל מי שממש חובב חומוס, כדאי לו לנסות להכין לבד בבית (ולשבת עם חברים-אין סיכוי לגמור את זה לבד:) ).

אפשר להגיע לרמה גבוהה.

סה"כ חומרי הגלם לא אקזוטים (חומוס/טחינה איכותית/שמן זית/לימון).

.

-

פורסם

"פטרה" שהיתה בתחנת דלק בבית חלומותי, עברה לנס ציונה איפה שהיתה פעם מסעדת "הבית האדום".

החומוס שלהם הפך למעפן, כנראה שבאזור המרכז אין תחליף לקרוון ביפו כי אפילו הלימונדה שלהם טעימה יותר (בזכות המי ורדים).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החומוס של עלי קרוואן הוא טוב אבל המסבחה שלו היא הדבר האמיתי.

אם אתם רוצים חוויה אמיתית, תלכו לשם ב 8 בבוקר לקבל את המסבחה הראשונה של הבוקר ולא תאכלו בשום מקום אחר.

גם אבו אדהאם לא רע (זה שבקרליבך, לא זה שבאבן גבירול).

את חומוס אשכרה אני דיי מתעב לאחרונה, החומוס כבד וחסר טעם.

יש סניף חדש (יחסית של בהדונס בדיזינגוף קרוב לבן גוריון, הוא פתוח עד מאוחר והחומוס סביר + .

נ.ב

לעלי אבו חסאן יש 3 סניפים, המקורי ושניים חדשים שנמצאים אחד מול השני. אומנם בדר"כ מדובר באותו מתכון אבל לטעמי המסבאחה במקורי (זה שברחוב הדולפין) טובה יותר.

פורסם

יש 2 חומוסיות מעולות שלא נזכרות כאן אז בלי שום כוונה להכתיר בכל מיני תארים מלכותיים, הנה המלצה לחומוס טוב וטעים:

1. חומוס יוסקו בזכרון יעקב.

2. החומוס של אל-באבור בצומת אום-אל-פחם. מסעדה ערבית לבנונית אמיתית (לא הזבל של המסעדות המזרחיות שתוקעים לך סלטים מקופסא ובשר פיגולים על האש) עם חומוס עוד יותר מעולה.

פעם הייתי אשכרה מכור למסבחה של אבו חסאן, יושב לי בסניף המקורי ברחוב הדולפין על המדרכה כמו כולם ומנגב על הכביש :-)

בינתיים אבו חסאן מת ומאז החומוס/מסבחה בהחלט לא אותו דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה כאילו באמת אנשים פה לא בחרו פה אחד באבו חסן? (עלי קרוואן).

אין עוד מסבחה כזאת בעולם! וכמובן עם בירה שחורה בצד, אין שום שתיה אפשרית אחרת עם מסבחה.

אבו חסן נמצא בנישה האיכותית שלי יחד עם "שמש" ברמת גן עם השווארמה המצויינת, "עובד" עם הסביח של עובד,

"המנה הכי טובה בעולם" כמו שהוא טורח לציין בשילוט וההמבורגר של מפגש ברלין ברמת גן\ההמבורגר המטורף של מסעדת

"קינג ג'ורג' האיכותית בראשל"צ.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

1. חומוס אסלי

2. חומוס אבו-חסן

3. חומוס עוזי (יקר רצח..!!! 30 ש"ח לחומוס בלי כלום, והוא כל חודש מעלה את המחיר - WTF!)

4. חומוס בין-לאדאן - מה אני אגיד, חומוס פצצה :wink:.

פורסם

את חומוס אסלי עזרתי להקים עבור חבר איפושהוא באמצע שנות ה 80.

מאז ומעולם היתה לו בעיה בחוסר אחידות בטעם החומוס, יום אחד היית בא ואוכל ללא ספק את מנת החומוס הטובה ביותר בארץ, למחרת היית מגיע ומקבל מנה שמרגישה כאילו יצאה מקופסה. לא סתם קופסא, מהקופסאות שימורים הקטנות המגעילות האלה.

פורסם

יניב, אני מתפלא עליך שלא ציינת את חומוס "בלו-בס" בפ"ח.

לדעתי, הוא טעים פי כמה מיוסקו (שגם הוא טוב).

חומוס אבו אדהם אכלתי השבוע בת"א (אבן גבירול) כי חבר שלי לחץ עלי (אני, בכללי, תמיד אעדיף שווארמה או מוזס על חומוס) והאמת שממש לא אהבתי, בלשון המעטה!

אלעד, המסעדה "ארזים" בשלומי בהחלט מצויינת!

היינו שם אני ובת זוגתי במהלך חופשה בצימר במושב בצת.

החומוס היה מצויין כמו גם הסלטים האחרים הנהדרים.

פורסם

בלו בס בפ"ח יכול להיות מעולה אבל רק בתנאי שאתה זוכר להגיד למלצרית שזה שעושה את המנה לא יפזר 2 חופני כמון על המנה (משום מה הם חושבים שם שזה טעים או מגניב או פותח את הצאקרות):shock:

זכרת? קיבלת חומוס מצוין!

לא זכרת? כל היום תהיה לך צרבת מלווה בגרפסים בטעם כמון :x

פורסם

מצטרף להמלצות על אבו חסן ביפו והמסבחה הטעימה שלו. רק בעיה קטנה (שמאז אני לא מרבה לאכול שם) - ממחקר שעשו באחד מהעיתונים גילו פי כמה וכמה יותר חיידקים מהרצוי בשלל חומוסיות בארץ (וחלק מהם כלולים פה בשירשור). יש מה לחשוש מזה?

דרך אגב, מחר אני נוסע (עם הרכב, ככה שזה יותר קל) לדרום, יש המלצות? נהייתי רעב לחומוס\מסבחה פתאום :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...