Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו מנוע 1000 קיימת חיה כזאת ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא סוחב. לפני כל עלייה הנהג והנוסעים יורדים מהרכב ודוחפים אותו. כמו כן ביציאה מרמזורים הנהג עוזר מעט עם הרגל, עד שהאוטו צובר תאוצה.

פולו 1000 סמ"ק נמכרה בארץ בשנים 1996-1999, נמכרה רק לחברות השכרה, אולי כמה בודדות נמכרו לאנשים פרטיים.

נוסעת וסוחבת סביר, משקל הרכב 880 קילו, לא כבד במונחים של היום, למנוע 50 כ"ס, 4 צילינדרים ולא 3 כמו אצל רוב היפניות 1000 סמ"ק.

פורסם

בהנחה, ששתי המכוניות באותו מצב, כן עדיף איביזה. זה אותו רכב, כמו הפולו, ומנוע 1400 עדיף (למרות שגם הוא חלש).

פורסם

קיימת, אבל חיה היא לא.

בנוסף למה שאמרו לך לעיל, רובן שימשו השכרות וכו', אז כדאי לוודא היסטורית בעלות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מנוע ה1000 הוא בעל 55 כ"ס למיטב זכרוני. (יש סיכוי שאני טועה, אני אבדוק ב AUTODATA מאוחר יותר)

99 אחוז מהרכבים הללו שירתו בחברות השכרה על כן הייתי מציע לנקוט במשנה זהירות.

הגרסא הזאת גם דלה במיוחד באיבזור.

האם כדאי אתה שואל? התשובה היא שעדיף 1400 מיד פרטית.

נ.ב. הפולו כבד יחסית ל-מה? למיטב ידיעתי הוא שוקל סביב ה800 ק"ג.

יחסית לעגלה וסוס הוא אכן כבד יותר.

דווקא אני די בטוח ששלו 1300 אימתנית.

נכון.

לכתב הרכב הבכיר, שלא ננקוב כאן בשמו, יש פולו FOX שמכילה בתוכה מנוע עתיק יומין שנמכר רק בשנת 95 בארץ.

נפחו 1300 והוא היה מותקן בסוף שנות ה80/תחילת ה90 בדגמי הפולו הישנים (יש כאלו בודדים בארץ וטוב שכך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנוע ה 1.0 של הפולו מספק 50 כ"ס,וגם הוא עתיק יומין,וכמו מנוע ה 1.3\1.4 וגם ה 1.6,שייך לדור הראשון של מנועי פוקסווגן מקוררי המיים.

בשל אופי הפעולה ה "פולקסווגני" שלו(מומנט גבוה בסל"ד נמוך יחסית)המכונית די זריזה בתנועה עירונית,ורק מחוץ לעיר,בייחוד בעליות מתונות,מורגשת חולשתו של המנוע.

הפולו FOX שווקה רק ב 94' עם מנוע 1.3 ו 55 כ"ס.

בשנת 95' הוא הוחלף במנוע 1.4 עם 60 כ"ס אימתניים..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...