Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה נוספת: להעביר לזאהר, הוא ישמח לקבל. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
1.שופחים בגינה ומזהמים את האקוויפר ? (אני לא זוכר את המילה הזו מהבית ספר אלא מהמכינה שאחרי הצבא)

שמנים צמחיים לא מזהמים את האקוויפר. הם מתפרקים באופן טבעי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא חבל על הביו-דיזל?!

אנשים כמוך הורגים את הפלנטה שלנו!!!

???

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמן קנולה לאחר חימום הופך לשומן טרנס אשר מסוכן לבריאות ולכן בסוג שמן זה לא מומלץ להשתשמש בו לאחר טיגון אחד.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

למרות שזאת הקפצה קצת גדולה.. אולי כדאי שתדעו.

אני עובד במקדונלדס, השמן שם הוא שמן קנולה שבא במיכלי 4-5 ליטר.

השימוש בשמן הוא למשך 7 ימים!! החלפה נעשית בימי רביעי בבוקר (לכל מי שרוצה לדעת)...

השמן לפי מראית עין נראה נורמלי (שקוף יחסית, צמיגי יחסית ונקי יחסית) עד ליום שישי- גג שבת.

מעבר לזה הוא נראה כהה יותר, שרוף יותר ומעלה אדים בתחילת השבוע עד להחלפה.

לפי מה שהבנתי מצבנו עוד טוב החלפה של פעם בשבועיים.

פורסם

אני מניח שבמקדונלד חימום השמן נעשה בבקרה טרמוסטטית, ולכן אולי הפרוק שלו מוגבל, ארוך יותר וכדומה.

האם חימום על להבה פתוחה, כשאין בקרת טמפרטורה לא מזיק לו יותר?

האם אין השפעה של המוצר העובר טיגון על קצב השינוי בתכונות השמן?

יוסי

פורסם

אני מניח שבבית אתה מחמם את השמן 10 דקות, אצלהם הוא עובד שעות נוספות על גבי נוספות שאם היינו מקבלים כאלו שעות נוספות במשכורת אולי היינו קונים איזה ראלי מעל המחירון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מקדונלדס זה אלו שהורגים בחודש יותר אנשים משהרג פול טיבטס בכל חייו.

ובאשר לשמן, יש לי קשרים אצל ביוכימאים בשירות המזון של משרד הבריאות. אז שאלתי אותה לפני השינה כמה זמן אפשר לשמור שמן וכמה פעמים להשתמש בו ותשובתה הייתה - כמה שפחות. כל טיגון גורם להצטברות קרצינוגנים (חומרים מסרטנים) בשמן. אבל לא צריך להכנס להיסטריה ואפשר לשמור שמן שלא נשרף אם מתכוונים להשתמש בו בטווח של כמה ימים. במקרה כזה צריך לסנן אותו דרך מגבת נייר ולשמור אותו במקרר בכלי סגור ואטום לאור כדי להקטין את התחמצנותו.

ובאשר לשמן שעובד 7 ימים בלי הפסקה בצ'יפסר - זה בריא כמו מרק אזבסט.

הכי טוב ללכת לאכול חסה עם חמי האוגר של מקסיזם.

פורסם

יש מכשירים מיוחדים שמחממים את השמן (נקראים ואטים).

פירוק מוגבל לא יודע, אני יודע שכל ערב השמן עובר סינון, במכונה, במשהו שנקרא "רובוט", נייר מיוחד ואבקת מגנזיוםXL או משהו כזה.

החימוש של השמן הוא חימוש בגז.

אני מניח שאחרי כמה ימים השמן מאבד מהתכונות המקוריות שלו (צלילות, צמיגות וכ"ו).

תכלס מה שקורה אצלי בסניף זה מצב יחסית סביר, בסניפים יותר גדולים (גלילות בערבים שיש סרטים, אילון כשיש משחקים וכ"ו..)

המצב הרבה פחות נחמד..

השמן עובד במשך 12 שעות ביום בערך (תלוי בסניף, בשעת פתיחה וסגירה..)

יצאו בפירסות על זה שהם החליפו את השמן, שמן הוא לא בריא בכל צורה לפי דעתי, גם אם יבשלו עם שמן זית :lol: , אחרי שבוע גם התכונות שלו יפגעו..

הדבר שהם הכניסו חזק בבריאות זה הסלטים שהם תכלס בריאים ונחמדים, אבל תכניס לזה את הרוטבים והתוספת של הגרעינים\קרוטונים? קיבלת פה עוד איזה 150-450 קלוריות בכיף..

השאלה היא באמת איך מעבירים כזה דבר? להחזיק ולהשתמש בשמן בצורה כל כך קיצונית.. ולפי דעתי במקדונדלס המצב היא יחסית טוב, לך תדע מה הולך לך בשווארמיה השכוניתית, הם יכולים להשתמש בשמן עד שהוא שחור כמו קפה.. (מה שאגב קורה בדר"כ בפאבים וכ"ו - חבר שעבר בפאב באזור נתניה, דאג להגיד לי ש"השמן אצלהם נראה כמו קפה שחור..." במילים המדיוקות האלה. בלי לפרט הרבה על המצב של שאר הדברים.. :shock: )

בנימה אופטימית, שיהיה לכולנו רק לבריאות..:roll:

פורסם
מקדונלדס זה אלה שיצאו לאחרונה עם פרסומות על בריאות לא ? :)

גם זו מקדונלדס::?

ל'

מקדונלדס.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בידיוק אכלתי במקדולנדס.

לקחתי פוטטו במקום ציפס (זה מטוגן או רק אפוי ?) ודיאט קולה, מהמוכנה יצא חצי מיים...

בקיצור הרגשתי בריא (למרות שהוספתי גבינה, בטח היא דיאט לא ?)

אחרי שקראתי את הסיפרון הזה שיש להם שם.

ניראה לי שאני יאמץ אותם להיות אבן הפינה של כל ארוחת ערכב מוצלחת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...