Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רכב מסוג סוזוקי באלנו שנת 96. האוטו עבר 108 אלף קילומטר, גיר אוטומט ולאוטו יש סחיבה ברוך השם מצויינת. השאלה שלי היא ככה הריי הK-44 מנקה את השסתומים ואת כל המעברים וגורם למנוע לעבוד חלק יותר נכון? השאלה שלי היא ככה האם אני יכול להוסיף בראש שקט את הK-44 למיכל דלק? האם זה יכול לגרום לי בעיות במנוע ,בתפקודו התקין של המנוע, לכל מיני תופעות לוואי, או שאין עליי לחשוש שזה לא יכול לגרום נזק אלא רק לעשות טוב למנוע, אודה למבינים באמת שיענו לי אם אני יכול להשתמש בתוסף הזה.

והאם מומלצת שיטת האינפוזיה ברכב שלי ואם כן איפה עליי לחבר את הצינור של התוסף

יש תמונה למטה שמראה את המנוע ושאר החלקים ברכב שלי

DSCF0004.JPG

פורסם

אני לא יודע אם 44 K יוכל לעזור לך אבל...

חברי הפורום לא מתים על סוזוקי באלנו :roll: !!!

בעתיד תגלה את זה...

אלעד ה :screwy:

נינג'ה לבנה!

פורסם

אלעד כתב:

חברי הפורום לא מתים על סוזוקי באלנו !!!

בעתיד תגלה את זה

לאף אחד בפורום אין בעיה עם סוזוקי באלנו.

למרות שלי אישית קצת תמוה שאדם עם באלנו קורא לעצמו GT TURBO.

לעניין השאלה - K44 לא אמור לגרום נזק אם משתמשים בו לפי הוראות היצרן.

תמלא ישירות למיכל הדלק, בהתאם להוראות ותגלה שהמנוע עובד שקט ו"עגול" יותר.

אל תצפה לשינוי דרסטי בביצועים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שיש מתחת לאוטו אני קניתי וחיברתי לבד ועוד משהו שאלה אחרונה איך לשים את התוסף באיזה צורה? לפי מה ששמעתי כרגע יש 4\3 מיכל אמרו לי שאני צריך לחכות שהמד דלק ירד לחצי ואז לשפוך את זה לטנק דלק ולנסוע על טורים גבוהים. השאלה שלי האם באמת זה הדרך הכי טובה ואחריי שמזגתי את החומר עד כמה טורים למשוך ולמשך כמה זמן

תודה רבה על התשובות

פורסם

רציתי לדעת איך ה 44 קיי מנקה את כל המערכת?

הרי יש איזה תוצר לוואי(פיח -וכו)לאן הוא הולך?

הרי לא יכול להיות שהוא סתם מתאדם נכון אנשים?

:roll:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...