Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש דגמי רובוטים של GUNDAM בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הביקור שלי בניו יורק בשבוע האחרון יצא לי להתקל בדגמי רובוטים לבניה (כמו מטוסים וכו של פעם מפלסטיק) מדליקים ביותר.

אפילו קניתי והרכבתי אחד.

רציתי לדעת אם משהו מכיר מקום בארץ שמיבא את הדברים הנ"ל - רובוטים של GUNDAM לבניה.

החברה המייצרת ד"א היא BANDAI - ענקית יפנית והדגמים איכותיים מאוד.

אשמח אם משהו מכיר מקום בארץ שמחזיק דברים כאלו (גם בסגנון יהיה מענין, לא מעונין במטוסים ומכוניות ודברים סטנדרטים)

תודה,

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סיקרנת אותי.

מה זה בדיוק הרובוטים האלה? הם גם עושים משהוא או שמדובר על סתם "רובוטריק" או "action figure"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הדגם שאני הבאתי ספציפית לא משנה צורה למשהו אחר - אז זה סוג של ACTION FIGURE לבניה ... אבל הרבה יותר מדליק.

אם אתה רוצה אני אצלם ואעלה לפורום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חחח ... חשבתי שרק אני מכיר את הגונדמים ...

לאח של חבר שלי יש אוסף דיי גדול של כאלה דגמים שהוא הרכיב ... דבר איתי , אני אחבר אתכם .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...