Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל להשקיע 1600 שקל במגבר....את אותה התמורה תקבל גם ממגבר של לנזר 4 ערוצים ב1000 שקל או הגיביל...עדיף להשקיע בקומפוננט טוב יותר ובסאב חזק יותר ורדיו דיסק כמובן..חבל על כול טיפה:wink:

פורסם
אז חברים יש לכם רעיונות אחרים לגבי מגבר בשבילי?

יש לי קומפוננט LITHNING AUDIO BOLT 75RMS

סאאב של JBL 125RMS

ומגבר חרא של SUPER SOUND

אם יש לכם משהו להציע לי איזה מגבר טוב ולא יקר אני פה!

תודה!.

:?:roll: :roll:

Scan Speak

פורסם

לי אישית נראה מאוד הזוי שמגבר שמוציא 104 RMS יעלה 1500 שקל.

המגבר הוא מחברה טובה ו"נחשב" חזק.

זה לא מעניין אותי אם עשו לו מיליון בדיקות והוכיחו מיליון פעם שהוא מוציא את ההספק הזה.

כשאני מכניס את עצמי לנעליים של אדון הרמן אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחת הגיונית שאני אמכור את המגבר הנ"ל במחיר שחיטה בעוד כל המתחרים שלי שמוכרים מגברים באותו היצע של נתונים טכניים עם סלידות לפה ולשם ימכרו אותו במחיר כפול ולפעמים גם יותר.

תמיד חשבתי ואמרתי שיש פה מלכודת כלשהי, שום חברה לא תמכור מגבר חזק שכזה סתם כך במחיר הזוי.

עובדה שכל מגבר אחר בשוק מחברה בעלת שם כמו הORION 4004 כמו הROCKFORD PUNCH

כמו הPLANET AUDIO ורבים וטובים אחרים מוכרים במחיר כזה מגבר של 50RMS *4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...