Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בחיפוש אחרי כבל חשמל לרכב.

הוא יהיה או 0G או יותר.

0G יש של חברות כמו סטינגר. וכו

אבל אני יודע על כבל של 000G. הוא 2ס"מ עובי! אבל הוא מיועד לשימוש ברתכות וכו.

השאלה..

האם שימוש בכבל כזה לא יכניס לי רעשים?

האם הוא יקבל קורוזיה מהר יותר? (3 שנים לפחות)

בכמה יעזור העובי 000G מול 0G בצריכת החשמל?

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא יעזור....!

מספיק לך 0G....תפסיק לסבך לעצמך ת'חיים...ולשאול את חבריי הפורום שאלות כל כך קשות....

אם כל הרעיונות שלך בסוף לא ת'סיים ת'מערכת שלך... ואם תסיים גם מרוצה לא תהיה ממש...

למה שיהיה לך צורך 000G? בגלל שני W7? כולה 1400W RMS....

ועוד איזה 500W RMS לקומפוננטים...

גג 2000W RMS...

איך אנשים בחו"ל מתקינים מערכות עם 4000-10000W RMS?

אם 000G? לא נראה לי.... בכל זאת תברר.... לי זה נשמע מיותר...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

דראגסטר - הבן אדם שאל שאלה - זה מעצבן אותך? אל תענה

תבדוק בטבלה כמה אמפר כבל 0 גייג' יכול להעביר לפי האורך המתאים וככה תדע אם זה מספיק לך או לא

אני מאמין שזה יספיק - תבדוק מאיזה חומר עשוי כבל של רתכת - אם זה נחושת - זה יתחמצן לך עם הזמן - אם זה מצופה זהב זה יחזיק יחסית הרבה זמן.

3 שנים בכל מקרה גם כבל מתכת לדעתי צריך להחזיק מעמד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני באמת מצטער על היציאה שלי...

לא רציתי לצאת מעוצבן או משו...

פשוט לסאונדמן יש מלא שאלות בסגנון הנ"ל... ורק רציתי להבהיר לו שינסה להיסתבך פחות...

אבל אם זה זה מה שגורם לו להנות מהרכבת המערכת שלו...אז בבקשה...

באמת בהצלחה שיהיה לו מכל הלב...

אני גם מצפה לראות ת'תוצאה הסופית של המערכת שלו....נקווה השנה...:wink:

פורסם

אלי,

יתכן מאוד שחלק מחבריי הפורום לא יסכימו עם הדברים שאני כותב אבל, זאת דעתי האישית, ביצעתי אותה ברכבי האישי, אתה מוזמן ליראות ולישמוע.

1. כבל חשמל שמיוצר לשוק האודיו לרכב יהיה יקר בהרבה מכבל בחתך (עובי) זהה שמיוצר לחשמל תעשייתי!!! ההבדל במחיר יכול להגיע למאות אחוזים, לכל מטר של כבל!!!

2. אין כל סיבה הגיונית (לפחות בעיניי) לשלם מחיר יקר על כבל חשמל שמיוצר למערכות אודיו לרכב. אצלי ברכב היה מותקן כבל חשמל של 16 מ"מ ריבועי במשך של שנתיים והוא תפקד ללא כל בעיה. עכשיו כאשר שדרגתי את המערכת ברכב החלפתי את הכבל הקודם בכבל חשמל בעובי של 35 מ"מ ריבועי, עם בידוד משולש, אין רעשים ואין נפילות מתח.

3. ההמלצה שלי לך היא לקנות כבל חשמל בעובי של 50 מ"מ ריבועי (מקביל בעובי לכבל 0G), ובכך לחסוך הרבה מאוד כסף, ולא על חשבון איכות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אולי סאונדמן יחשוב גם על מצבר נוסף...זה גם רעיון ...מיוחד כשרוצים לספק למערכת כל כך הרבה זרם....

• תוכן חדש...